Şimdi Ara

Karşılaştırma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • How I met your mother ile Two and a half men dizileri arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz sıkmadan kendini izletecek, güldürecek , genellikle esprileriyle değil de hareketleriyle güldürecek bir dizi arıyorum hangisini seçeyim ? Başka dizi varsa önerebilirisiniz

***Kimse Kendini Akıllı Sanmasın***
  • HIMYM'i izle.

bu liste günceli yansıtmamaktadır
  • İkisi arasında karşılaştırma yapacaksam TAAHM > HIMYM derim.

Ancak ikisi de izlenmesi gereken dizilerden. Önerim ikisini de izlemen şeklinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 15 Haziran 2013; 16:38:49 >
  • ikisi de komedi efektlerinden yürüyüp giden dizilerden bence ikisine de başlama bence zaten 10 bölümde bi güleceksin büyük ihtimal. community(ilk 3 bölümümü ne kötüydü sanırım diğerleri güzeldi) epsiodes, wilfred filan daha hoş diziler bence, gülme efektsiz gülemem diyosan izle onları ha bi kaç sene önce üsküdara giderken vardı ya aslında onu izlesen bunların hepsinden daha çok gülersin 13 bölümlük bi' şeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorşak -- 15 Haziran 2013; 17:17:01 >

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop öneri, karşılaştırma
    5 yıl önce açıldı
    Klima Karşılaştırma
    6 yıl önce açıldı
    Küçük suv kıyas ve öneri...
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kişiden kişiye değişir bana göre ise Two and a Half Men.
    Bu ve Prison Break ile başladım yabancı dizi hayatıma.

• HIMYM 4.sezondan sonra sıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings

• kesinlikle two and a half men
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S

https://steamcommunity.com/id/katates/ -https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • Ben eskiden two and a half man izliyordum charlie sheen gittikten sonra izlemeyi bıraktım çünkü eski komikliğini yitirdi bana göre şu anda how ı met your mother izliyorum ikiside kaliteli komediler ikisini birden izle bana göre
  • Black Books'u izle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Shameless

İzledim Hocam çok beğenilen bir dizi felan deniliyordu ben pek beğenmedim açıkcası pek komik bir yere rastlamadım.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.