Şimdi Ara

KARŞIDAN DOSYA YÜKLEME SORUNU !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ahtam varsa affola . Arkadalşar iki gün önce win 8.1 pro format attım . Bu günde facebooktan görüntülü konuşma yapabilmek için bir eklenti yükleyeyeim dedim yüklenmedi karşıdan dosyalar yüklenirken internet bağlatımda bir sorun olduğunu söyledi . Sonrada directx yükleyeyim dedim onun setubunu indirdim . Kurulum başlamıştı ki hata verdi '' karşıdan dosyalar yüklenemedi . internetinizi kontrol edip tekrar deneyiniz . '' Yani arkadaşlar tam sorunumu anlamışsınızdır inşallah bir program , oyun , eklenti vs. setub ındırdıgım zaman karşıdan dosya yüklemek istiyor normal olarak çünkü setuplar boyle çalışır . Ama internetimde bir sorun oldugunu ve karşıdan yani intenretten dosyaları yükleyemediğini söylüyor . Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim . Herkese iyi günler :/



  • Yardım edecek kimse yokmu yaa ? :(((
  • Ya kimsemi yardım edemez nasıl forum bu yaaa :(((( :((( Bari format atsam düzelirmi onu söyleyin ?
  • indirme yaptığınız klasörün güvenlik izinlerini verin.benzeri bir sorun bende gerçekleşti. bununla birlikte geçici bir sorun da olabilir.bir çözüm bulursam sizi haberdar ederim.iyi forumlar.
  • Çok teşekkürler cevabınız için . O dediğiniz izinleri nasıl vereceğim ? . Ve bu format benim sinirimi bozmaya basladı ne yüklemeye calıssam hata veriyor yok o bulunamadı yok bu bulunamadı tekrar format mı atsam ? Modemın drıverını yuklıcem ondada sorun verıyor yok assıstant exe felan diye . Yani bu kadar sorunlu değildi win 7 deyken :/
  • dosya izinleri için: mesela "downloads" adlı bir klasör indirilenler klasörü olsun.
    sağ tık-->özellikler-->güvenlik sekmesi-->gelişmiş--->iznler sekmesi-->değiştir(mavi buton)
    burada açılacak olan pencereye kendi hesabınızın adını yazın (ör:Admin)
    ve tama dedikten sonra "değiştir" seçeneğinin altında "nesnelerin ve alt kapsay." yazına tik işareti koyun
    ve tamam diyin.Bu sadece bir tahmin sorun ve çözümü farklı olabilir.
  • ossi14 O kullanıcısına yanıt
    http://support.microsoft.com/kb/299357/tr makalesindeki fixit i çalıştırın. Muhtemelen ethernet sürücünüzü yüklerken bir şeyler bozulmuş. Eğer durum düzelmez ise ethernet kartınızın sürücüsünü yenileyin.
  • Ask__er kardeş senin dediğini denemedim ama yinede saolasın . oduranli kardeş Allah senden razı olsun fixiti çalıştırdım hiçbir sorun kalmadı . Kardeşim ben win8 de yeniyim böyle sistem yani işletim sistemi sorunlarından anlıyosun sanırım o siteni takip edceğim sende burada öyle bir durumda yardımcı olursun sanırım . Çok saolasın . Herkese iyi bayramlar :)
  • Wifi de banada oluyor aynisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.