Şimdi Ara

Karşıda güçlü rakip olunca ne yapmalıyız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce karşıma bot pre geldi maçtan sonra konuştuk ikisi de diamond 5miş. adamlar beni lanede kevgire çevirdi dk 10'da farmım 35 onun 90 küsürdü. supum da kötü değildi fakat adamlar nefes aldırmadı yani yapabileceğim bir şey yok. 2-3 sene önce bırakmıştım oyunu o zaman da max silver 2 olmuştum. 14 level hesapta bile karşıma böyle adamları veriyorlar. diğer tüm laneler kazanılmıştı. 2 inhi açtık. ama karşı takım 2 kere baron yaptı falan bot hariç ezdiğimiz maçı dk 50de benim yüzümden kaybettik. tflerde de bir şey yapamıyorum herkes gold dia arası bir seviyedeydi. maç boyunca küfür yedim, bizim takımdaki herkes reportlamıştır.

bu gibi durumlarda ne yapmak lazım? adam 3. dk da belli ediyor iyi oynadığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C18139D2 -- 16 Şubat 2018; 2:38:21 >

• bariz fark varsa yapabileceğin bi şey yok bro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silverin karşısına diamond hm...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Silverin karşısına diamond hm...

Hesaplar 15-20 lvl arası, teknik olarak kimse bir ligde değil. Sen 20 dkda 190 farm yapan silver-gold gördün mü?

O kadar da safe oynadım, bir de main heromdu.

• Üstüne bir bardak soğuk su iç ve allahım çok şükür dereceli maçım değildi diyip hatalarından ders çıkar

• mantıken senin de dia seviyesinde oynaman gerekiyor ki fark kapansın ama idarelik oynayacam diyorsan safe kal farm kaçır ölme expde geri kalma yeter
  • script açsana gökan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Karşıda güçlü rakip olunca rage quit atıyorsun.

WolfTeam' de oturum açıp ne kadar paran varsa hepsini yatırıp " GÜÇLÜ ÇAR " yapıyorsun, " EZİK ÇAR " ' ları eziyorsun.

Güzel biçimde stress atmış oldun.

Ulan seanmiraç 3 sene önce burada aktif olarak takılırdım. O zaman da saçmasapan post kasıyordun hala aynısın.

Taa o zamanlar black leg sanji, pagryze, prowind ve reikokuna’yı desteğe şikayet etmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinsmoke Sanji

script açsana gökan

Kanki scriptten ban yedim daha yeni. Hesabı 29’a kadar kasmıştım 3k rp çektim bir daha scriptle oyuna girmiyim diye.

Ama script için bir çar açmayı düşünüyorum

• yapacağın bir şey yok. bilki o bordo lol oyuncusudur. merak etme o seni bulur ve keser...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.