Arkadaşlar karşı takıma göre nasil Build dizilir ? Ayrıntılı anlatırsanız çok sevinirim ilginiz için teşekkürler.
ad carry feedlenmişse thornmail , ap carry feedlenmişse banshee , cc leri çok varsa mercury vb. bunlar zamanla öğrenilir :S
offtank oynadığım için ona göre yazıyorum karşıda 3-4 ad varsa : randuin - frozen heart - nadiren thornmail 3-4 ap : varsa force of nature - wits end
karşı takımda soraka varsa : abyssal Scepter şart ( ap herolara yada oyun uzadıysa supporta alınabilir. karşı takımda çok fazla hp'li oyuncular varsa : madred bloodrazor ama pek tavsiye etmem. rakip armor kasmışsa last whisper almalısın. rakip magic res kasmışsa : void staff almalısın.
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Calyps
ad carry feedlenmişse thornmail , ap carry feedlenmişse banshee , cc leri çok varsa mercury vb. bunlar zamanla öğrenilir :S
You're doing it wrong.
quote:
Orijinalden alıntı: RæmireZ
offtank oynadığım için ona göre yazıyorum karşıda 3-4 ad varsa : randuin - frozen heart - nadiren thornmail 3-4 ap : varsa force of nature - wits end
karşı takımda soraka varsa : abyssal Scepter şart ( ap herolara yada oyun uzadıysa supporta alınabilir. karşı takımda çok fazla hp'li oyuncular varsa : madred bloodrazor ama pek tavsiye etmem. rakip armor kasmışsa last whisper almalısın. rakip magic res kasmışsa : void staff almalısın.
ekleme yapmak istiyorum
rakip armor kasmışsa last whisper almalısın. ( AD değilsen alma, tanksan,supportsan alma ) rakip magic res kasmışsa : void staff almalısın. ( AP değilsen alma, tanksan,supportsan alma )
bilmiyenler olabilir
rammus degilsen thornmail cikma, gercekten ayni fiyata armor verip ustune daha iyi statlar veren esyalar var. malzahar, ww ultisini sana atiyorsa mesela quicksilver sash alabilirsin.