Bildirim
Karşı takıma hep troll afk ve feeder geliyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Heralde karşı takımında hep ben vardım. Çünkü benim her oyunumda en az 1 tane feeder veya afk oluyor. Oyun sonunda takımımda 5 kişi varsa, zaten %99 kazanmış oluyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kelise
Arkadaşlar karşı takma sürekli afk troll ve feeder geliyorgeçen gün böyle bi 10 oyun kazandım en az bugünde tekrar bi girdim afk geldi karşıya
şikayet edenler için söylüyorum elbet karşıyada geliyor şikayet etmeyin yani boş yere
Seninle dereceli atmalıyım..
Adam haklı. -
5 maçın 3'ünde bizim takımda, 2'sinde rakip takımda sıkıntılı birileri oluyor -
Oyunun sonucunu bunlar belirler buralarda çekişmeli oyun olmaz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kelise
Arkadaşlar karşı takma sürekli afk troll ve feeder geliyorgeçen gün böyle bi 10 oyun kazandım en az bugünde tekrar bi girdim afk geldi karşıya
şikayet edenler için söylüyorum elbet karşıyada geliyor şikayet etmeyin yani boş yere
Her el karsima gelip beleş win alan sendin demek.Her el farklı nick ile oynamak için kaç RP gidiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Kratos- -- 19 Ekim 2013; 23:39:30 >
valla geçen gün karşıya bi mf geldi bütün oyun afk idi. Bugün bi graves geldi kule dibi girdi 2-3 defa oyun başı sonra çıktı oyundan
darius support alıp feedleyenler falan oluyor derecelide fakat normalde hiç başıma gelmiyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X