Şimdi Ara

Karşı takıma hep troll afk ve feeder geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar karşı takma sürekli afk troll ve feeder geliyor geçen gün böyle bi 10 oyun kazandım en az bugünde tekrar bi girdim afk geldi karşıya şikayet edenler için söylüyorum elbet karşıyada geliyor şikayet etmeyin yani boş yere

• Heralde karşı takımında hep ben vardım. Çünkü benim her oyunumda en az 1 tane feeder veya afk oluyor. Oyun sonunda takımımda 5 kişi varsa, zaten %99 kazanmış oluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelise

Arkadaşlar karşı takma sürekli afk troll ve feeder geliyor geçen gün böyle bi 10 oyun kazandım en az bugünde tekrar bi girdim afk geldi karşıya şikayet edenler için söylüyorum elbet karşıyada geliyor şikayet etmeyin yani boş yere

Seninle dereceli atmalıyım..

• Adam haklı.
  • 5 maçın 3'ünde bizim takımda, 2'sinde rakip takımda sıkıntılı birileri oluyor
  • Oyunun sonucunu bunlar belirler buralarda çekişmeli oyun olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelise

Arkadaşlar karşı takma sürekli afk troll ve feeder geliyor geçen gün böyle bi 10 oyun kazandım en az bugünde tekrar bi girdim afk geldi karşıya şikayet edenler için söylüyorum elbet karşıyada geliyor şikayet etmeyin yani boş yere

Her el karsima gelip beleş win alan sendin demek.Her el farklı nick ile oynamak için kaç RP gidiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Kratos- -- 19 Ekim 2013; 23:39:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla geçen gün karşıya bi mf geldi bütün oyun afk idi. Bugün bi graves geldi kule dibi girdi 2-3 defa oyun başı sonra çıktı oyundan darius support alıp feedleyenler falan oluyor derecelide fakat normalde hiç başıma gelmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.