Şimdi Ara

Karşı 'komşumu' savcılığa vereceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu dengesiz karı ilk geldiği gün selam verdim kafa salladı öküz dedim gittim. Sürekli kapıyı çarpar bu öküz. Ondan sonra annem öğretmen, onun veledinin dersinede giriyor, çocuğun aldığı notlar 50-60, sözlüsüne 55 veriyor annem ve "haksızlık" oluyormuş. Ben sık sık yemek ısmarlarım hatta tüm evdekilere ısmarlarım, hamburger çöplerim bile dokunmuş "fakire". Ve bu seviyesiz yine bizle aynı sitede oturan annemin öğretmen arkadaşına annemin arttırması için oğluna not istemiş. Şimdi bugün annemin müdürüne gitmiş ve dediklerini aynen yazıyorum
    "Kimseyle selamlaştıkları yok, çok sesleri geliyor, kapıyı çarpıyorlar(Kapıyı kendisi çarpar gönderme olarak daha sertini çarparız), hamburger çöplerini bile atıyorlar (kapıcı için bıraktığımız yer poşet içinde), oğlumun sözlüsüne haksızlık yapıyor vs. vs.)
    Müdür zaten bunlardan banane sorununuz varsa zabıtaya şikayet edin (sıkarsa etsin) demiş yollamış. Ben buna asansörde falan karşılaşırsam ayarı vereceğim bir zaten, resmi olarak yapabileceğim şeyler nedir (başı uzun süre ağrısın istiyorum), birde bununla karşılaşınca falan nasıl bir gönderme yapayım?

• Ek olarak hamburger demeyi bile bilmeyen bir fakir bu değişik. Hambur demiş.
  • girecen çat çat dovecen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekip konuşacaksın. Yasal olarak birsey yapman zor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş kaç tek sen şikayet edersen ve böyle basit bahanelerle hiç bir şey olmaz :D
  • görmezden gel takılsın kendi kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcykoo34

yaş kaç tek sen şikayet edersen ve böyle basit bahanelerle hiç bir şey olmaz :D

20 yaşındayım ben, kapı çarpması için bile verebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde böle ml komşumuz var onlarla uğraş sonra suçu başkasına at örnek git ziline sakız yapıştır. Kapınıza gelirlersene binada sadece biz mi varız de. Yada başka şeyler gece üçte zillerine bas. Müzik sesini fulle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dont 2000 -- 28 Şubat 2013; 19:01:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overgrowth

quote:

verebilirsinde sonuç alamazsın.saglam birşeyler lazım biri sorsa niye şikayet ediceksin kapıyı çarpıyor deyince gülerler :D sende gıcıgına gidicek işler yapman lazım bunun için birkaç bilgiye ihtiyacım var komşu altındamı oturruyor üstündemi yada karşı dairedemi ? :)
  • quote:

quote:

quote:

verebilirsinde sonuç alamazsın.saglam birşeyler lazım biri sorsa niye şikayet ediceksin kapıyı çarpıyor deyince gülerler :D sende gıcıgına gidicek işler yapman lazım bunun için birkaç bilgiye ihtiyacım var komşu altındamı oturruyor üstündemi yada karşı dairedemi ? :)

Karşı dairede.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Karşı dairede.

Eğer duvarlarınız birleşik ise duvara ses sistemini daya aç dupstep

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.