Şimdi Ara

Karşı cinsle anlaşamamak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size sorunumu değinmek istiyorum. Ben bu yıl üniversite 1. sınıfa başladım, yurt çıkmadığı için de 1+0 apart tutmak zorunda kaldım.
    Bilgisayarımı da yanıma alınca günde 10 saat kadar kendimi bilgisayara veriyorum..
    Bu durumdan bir hayli rahatsızım, çevremdeki insanlar kız arkadaşlarıyla dolaşıyorlar, geziyorlar, takılıyorlar. Ben dışarıda herhangi bir çift gördüğümde istemsizce kendi moralimi bozuyorum.
    Nerede ne yapılması gerektiğini bilmeyen birisiyim, kızlarla-insanlarla iletişimim uzak. Daha ortama ayak uyduramadım, yalnızlık içimi kor alev gibi yakıyor.
    Dışarı çıkıp bir kızla konuşmaya kalktığımda Merhaba, nasılsın, okul nasıl gidiyor vs. gibi sorularla kızı kendime karşın soğuttuğumu düşünüyorum. Arkadaş teklifi ettiğim kız bile bir süre sonra beni umursamıyor, beyinsizin tekiymiş gibi görünüyorum dışarıdan. Bu durumu nasıl aşabilirim? Özgüvensiz değilim, sosyallik açısından çok kötüyüm. İnsanlarla konuşamıyorum bir yerden sonra tıkanıyorum..

• Aynı durumdayız.
  • Gizli gay olabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyalleşmek için bazı gruplar var ona katıl. Unutma senin durumunda olan kızlar da var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Gizli gay olabilirsin
  • Tip yoktur

Dur brad pittsin demi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geysin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yakışıklı ve uzun olsan kızlar seni koklayarak bulurdu zaten. Başkasının hiçbir şey yapmadan elde ettiğini sen 40 takla atarak ulaşıcaksın o da yarım yamalak olcak hep eksik kalcaksın. Senin iletişiminde bir sorun yok merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Yakışıklı ve uzun olsan kızlar seni koklayarak bulurdu zaten. Başkasının hiçbir şey yapmadan elde ettiğini sen 40 takla atarak ulaşıcaksın o da yarım yamalak olcak hep eksik kalcaksın. Senin iletişiminde bir sorun yok merak etme.
    Ah be.... Yaramı deştin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Yakışıklı ve uzun olsan kızlar seni koklayarak bulurdu zaten. Başkasının hiçbir şey yapmadan elde ettiğini sen 40 takla atarak ulaşıcaksın o da yarım yamalak olcak hep eksik kalcaksın. Senin iletişiminde bir sorun yok merak etme.
    Hocam boy değil de, tip de var aslında fena değilim. Ortamlarda takılan bir insan değilim. Sınıfla iletişimim de kötü tek başımayım, bir sonuca varamıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.