Evde garip garip sacma sapan hareketler yapiyorlar.
Bide kapima gelmis sunları soyluyor ''İyi de bizim perdeler surekli kapali zaten, arkadaslarimiz gelince de mutfakta balkonda oturuyoruz, ki o aileye ses gitmesi imkansiz. Ayrica burasi ozel mulk. Evimizi dikizleme hakkini onlara kim veriyor. Onlar da evin icinde ailecek don atletle geziyor, ben de onlardan sikayetciyim kardesim. Ellerinde varsa foto video buyrun gosterin gidelim karakola, ama boyle sacma sapan ihbarlar icin rahatsiz etmeyin bizi lutfen'' dedi.
Don atletle geziyormusuz bunlara dert olmus. Cocugun kiz arkadasi yok kendi evde pc basinda surekli malum seyi izliyor, oruc tutmuyor, aleti sallayarak dolasiyor.
Birisi ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söylesin. +blok
sen nasıl bi modelsin la :D ?
TroLLoLLoLLoLL
blok
bence herifler haklı boşver gitsin veya kafana çok taktıysan sallaya sallaya evde gezerken çek kameraya verirsin heh artık şikayetçi olurum dersin o görüntüleri yayma diyede itiraz edemezler ve crossinqover kazanır hatta içinde kalırsa istersende gelip dh de paylaşırsın
Milleti niye dikizliyon haklı adam kendi evi değil mi istediğini yapar, rahatsız oluyosan bakmazsın.
adamın özgürlüğü kendi evi sanamı sordcak ne yapıp ne yapmıcağını yok oruç tutmuyo zorno izliyo vb atesitttir bende atesitim bende aynı şeyleri yapıyorum ama kimse birşey yapmıyor yapamıyor özgürlüğü kısıtlamaya girer bu ceza alırsın bir şey yapmaya karşıysan yapma diğer insanlar yaparsa bu seni ilgilendirmez insanları sen yönetmiyorsun anlayın artık bunu!
Oha malı sallayarak dolaşmak nedir yav tamam biz de yapıyoruz da bunun annesi babası da mı yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme