Şimdi Ara

Karpuz meyve midir sebzemi ? Zeytin turşu mudur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mert_-Dh

quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

domates te meyve olarak geçiyodu heralde şimdi karpuz meyve olarak bilinir ama olmayabilir de.

zeytin de turşu olabilir ama olmayadabilir. zeytin turşu deyilse ne peki.

al gırdın. benimde kafam karıştı

Ne gırması ya :/

Ben sana basma dedim!
  • Kavun,karpuz,kabak,hıyar sebzedir ve kabakgiller sınıfında yer alır. Türkçe'de meyve olarak geçiyor ancak literatürde sebze sınıfındadır ve üretim,bakım,hasat gibi konuları sebzecilik dersinde verilmektedir.

Genel olarak tek yıllık, sürünücü gövdeye sahip bitkiler sebze sınıfında yer almaktadır.

Meyve ise yine literatürde her türlü bitkinin döllenme veya döllenme olmaksızın meydana getirdiği, tohum ve / veya tohum taslağını da içine alan kısmıdır. Yani normalde Domates,patlıcan,biber vs.. hepsi o bitkinin meyvesidir.

Ve evet, zeytin meyvedir arkadaşlar.
  • Karpuz kabaktır yani
  • 1,5 kuşbaşılı ve yağsız döner akdeniz ikliminde makilerde yetişir.Ortalama hasat süresi 8 ay olup çiftçilere tmo nun vermediği destek yüzünden zarar ettirmektedir.Tarım bakanlığı sulak arazilerde yetişen fried chicken procesinde nihai sona yaklaşmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_-Dh

Karpuz kabaktır yani

Kabakgiller sınıfında yer alır, günümüzde çoğu karpuz zaten kabak üzerine aşılanmaktadır. Farketmiyormusunuz kokusunu?
  • zeytin turşudur tabiki ya
  • karpuz bir dövüş sanatıdır.

zeytin de turşu değil bi ot çeşididir.
  • Zeytin arabadır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.