Şimdi Ara

Karne :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az sonra karneler alıncak ve benm 3 tane zayıfım warNaapçaz şimdii oynatmazlar 1kaç hafta bu oyunu tamda patch zamanı..

• benimde 1 tane varda bişe demiolar:)) sınıfı geçmem yeterli
  • bendede2 tane var sizce ne
  • Turkce ve fen mi?:D veya turkce ve mat.
  • Ne feni ne türkçesi bu oyunundamı yaş seviyesi düştü ŞAka ediom Arkadaşlar alınmayın akıl yaşda deil baştadır benmde bi Ülkeler coğ zayıf okadar
  • beyler basarı belgesi caktım babam 250 milyon verdi yicem karıyla kızla eh sro oynaya oynaya zekamı gelisti ne
  • Afferin sana bende esir olduk ayvalığa gidiom tam update zamanı kimse utamaz pztsi dönücem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AÖF ve Öğrenci Akbili
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim 3 bile yok ohhhhhhhhhhhh sabahtan akşama kadar oynarım sro yu
  • walla benim hiç zayıf yok çok şükür zaten yaz tatilinde agranti bi 68 falan olurum sabahları bil. in başında
  • Bende teşşekür alldım taktiri kaçırdım ya 7 puanla

Ama olsun sro oynıcam hep kızmazlarr
  • bndede 3 yok üstüne takdir de aldım
  • alttan 17 ders var 2 sene daha uzadı . mühendislik.
  • Takdir alan arkadaşların çoğu sınıflarını yazmamışlar ama eminimki çoğu ortaokula gidiyolar ve ortaokulda takdir almak bebek oyuncağı.Biride demiş türkçe mat falan zuhaa herkesi ortaokula gidiyo sanıyo sanırm.Bende teşekürler aldım 3 yok bir tane bile ve lise 2 ye geçtim.
  • bende 5 zayıf var hani loto diyorlarya ondan diepreli 1 ve 2 5 tanesi 0 gerçek sıfır :P
    zayıf derlerimde beden,müzik,resim,bilgisayarve cinselik
  • bnm matamatik ve fizik napim elimden gelmeo karnesinde 3 ü bile olmayan arkadasım sen herhalde d aha ilkokulsun
  • Bana Karne demeyin Hüleyn
  • bedne yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLscream2*

Takdir alan arkadaşların çoğu sınıflarını yazmamışlar ama eminimki çoğu ortaokula gidiyolar ve ortaokulda takdir almak bebek oyuncağı.Biride demiş türkçe mat falan zuhaa herkesi ortaokula gidiyo sanıyo sanırm.Bende teşekürler aldım 3 yok bir tane bile ve lise 2 ye geçtim.

bnde lise ikiye geçtim hangi okuldasın??
  • walla 3 tane 1 gelcekken hocalar saolsun sozlu kullanmıs hıc zayıfın yok ama karnem cok sahane 4 umde yok full 3 :D bıde 3 tane 2 :D
  • ulan şöle konusmayın efkar bastı beni bütün miletin zayıfı yok bisde cok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.