benim 3 bile yok ohhhhhhhhhhhh sabahtan akşama kadar oynarım sro yu
walla benim hiç zayıf yok çok şükür zaten yaz tatilinde agranti bi 68 falan olurum sabahları bil. in başında
Bende teşşekür alldım taktiri kaçırdım ya 7 puanla
Ama olsun sro oynıcam hep kızmazlarr
bndede 3 yok üstüne takdir de aldım
alttan 17 ders var 2 sene daha uzadı . mühendislik.
Takdir alan arkadaşların çoğu sınıflarını yazmamışlar ama eminimki çoğu ortaokula gidiyolar ve ortaokulda takdir almak bebek oyuncağı.Biride demiş türkçe mat falan zuhaa herkesi ortaokula gidiyo sanıyo sanırm.Bende teşekürler aldım 3 yok bir tane bile ve lise 2 ye geçtim.
bende 5 zayıf var hani loto diyorlarya ondan diepreli 1 ve 2 5 tanesi 0 gerçek sıfır :P zayıf derlerimde beden,müzik,resim,bilgisayarve cinselik
bnm matamatik ve fizik napim elimden gelmeo karnesinde 3 ü bile olmayan arkadasım sen herhalde d aha ilkokulsun
Bana Karne demeyin Hüleyn
bedne yok
quote:
Orjinalden alıntı: HeLLscream2*
Takdir alan arkadaşların çoğu sınıflarını yazmamışlar ama eminimki çoğu ortaokula gidiyolar ve ortaokulda takdir almak bebek oyuncağı.Biride demiş türkçe mat falan zuhaa herkesi ortaokula gidiyo sanıyo sanırm.Bende teşekürler aldım 3 yok bir tane bile ve lise 2 ye geçtim.
bnde lise ikiye geçtim hangi okuldasın??
walla 3 tane 1 gelcekken hocalar saolsun sozlu kullanmıs hıc zayıfın yok ama karnem cok sahane 4 umde yok full 3 :D bıde 3 tane 2 :D
ulan şöle konusmayın efkar bastı beni bütün miletin zayıfı yok bisde cok