Şimdi Ara

Karma için rework?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet riot çoğu tabiri yerindeyse underpowered yada underrated championları buffladı yada remake getirdi. En az kullanılan championların arasında Karma yok mu? Ne streamlerde ne turnuvalarda görmedim. Hatta ranked gamlerde banlama ekranında Karma'yı göremiyorum bile. Support - AD Carry ikilemelerine örnek verirken kimsenin aklına ''Karma ve şu ad carry iyi gider gelmemiştir'' değil mi? Riot bu Karma'yı reworkleyerek yada 6 levelda açılan daha iyi bir ultiyle güçlendirebilir neden yapmıyorlar bunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn
    Hatta ranked gamlerde banlama ekranında Karma'yı göremiyorum bile.
    görürsen direk çık o oyundan
    not: hatta fazla.
  • karmaya up mı dedin? iyi karma oyuncusu görmemişsin late gamede ad carry yatırabilenleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charizardin tiz sesi

karmaya up mı dedin? iyi karma oyuncusu görmemişsin late gamede ad carry yatırabilenleri var.

Up filan demedim. Underrated olabilir. Late gamede ad carryi yatırabilen derken? Zaten ap carry çok çok rahatlıkla ad carryi yatırır. Bir Annie, Brand gibi champler ad carryi yakalarsa bitirir. Tabi bu mid game içinde geçerli.

Benim demek istediğim, ultisi pasifi olsun. Yeni ulti gelsin. Yeni ultinin pasifi şuanki Karma'nın pasifi olsun yeni bir aktif gelsin yani. Renekton, Rumble, Tryndamere gibi özellik getiren şeyler pasifte oluyor. Niye Karma'nın ultisi boşa gitsin ki?
  • quote:

quote:

karmaya up mı dedin? iyi karma oyuncusu görmemişsin late gamede ad carry yatırabilenleri var.

Up filan demedim. Underrated olabilir. Late gamede ad carryi yatırabilen derken? Zaten ap carry çok çok rahatlıkla ad carryi yatırır. Bir Annie, Brand gibi champler ad carryi yakalarsa bitirir. Tabi bu mid game içinde geçerli.

Benim demek istediğim, ultisi pasifi olsun. Yeni ulti gelsin. Yeni ultinin pasifi şuanki Karma'nın pasifi olsun yeni bir aktif gelsin yani. Renekton, Rumble, Tryndamere gibi özellik getiren şeyler pasifte oluyor. Niye Karma'nın ultisi boşa gitsin ki?

Olabilir değil, underrated zaten. Şu an az oynanan champlar arasında karmada var.

• quote:

Orijinalden alıntı: öx

quote:

quote:

Olabilir değil, underrated zaten. Şu an az oynanan champlar arasında karmada var.

Peki Riot'un bu işe el atması gerekmez mi? Cidden support olarak unutmuşum Karma'yı bütün supportları say desen oyunda kaç support var desen Karma'yı saymazdım. AP Carry hiç düşünmedim bile. Fakat güçsüz görülmesinin tek sebebi ultisi bence. O ulti değişecek!!!1!!1!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hemende 'Karma aslında süper oynayan görmemişsin'ciler gelmiş. Madem iyi neden oynanmıyor onu açıklayın.

http://www.lolking.net/champions/karma#statistics
  • karşıma ne zaman karma gelse o shield yüzünden 2321312 tane kill gidiyor ve küfür ediyorum.

• Bence oynayabilen yok şuan bile dengeli sayılır ama çok iyi zamanlama istiyor mantra 3stack olsa her sorunu biter. Lanede karşısında karma varken ben rahat farm yaptım diyen varsa demekkü rakip kötü bir çok ad carrynin yanına en iyi gidecek champlardan lanede bariz üstünlük kurdurur ama tf da çok ezik kalıyor ulti+w giriyorsun arkasına birdaha aynı combo giriyoraun yada heal geliyor sonra direk pasif mantra gelene kadar fıs hızlı biten tf larda çok iyi ama biraz uzasın fıs.

Oynanmıyor çünkü kötü diyen ezikler bu mantıkla oyun felan oynamasın galio çok mu oynanıyor viktor ,xerath ? beyin bedava siz fazla kasmayın 200 elo master yi showa devam.

1 yıldır karmaya 2 patch sonra rework gelecek .... Daha çok beklenir w rakibe slow haric etkide edecek denmişti fıs cıktı aslında iyi olur ulti +w stun ,knock a. Felan olsa belki gideri olur ama yine mantra yetişmez pasifide çok gereksiz şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dağınık -- 24 Temmuz 2012; 1:50:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki Riot'un bu işe el atması gerekmez mi? Cidden support olarak unutmuşum Karma'yı bütün supportları say desen oyunda kaç support var desen Karma'yı saymazdım. AP Carry hiç düşünmedim bile. Fakat güçsüz görülmesinin tek sebebi ultisi bence. O ulti değişecek!!!1!!1!!

Evelynn bile daha yeni rework edildi. Karmayı hatırlamaları zaman alır, belki onlarda bilmiyodur databasede öyle bi champ olduğunu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evelynn bile daha yeni rework edildi. Karmayı hatırlamaları zaman alır, belki onlarda bilmiyodur databasede öyle bi champ olduğunu

Ahahahaha ölmekten güldürdün gene.

• Karma en iyi supportlardan. Sadece underrated.
    viktor fizzi counterlar ama underrated o yüzden fizz op konuları açılıyor

• ap karma burnumdan getiriyo topta

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeaglePower -- 24 Temmuz 2012; 4:16:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

ap karma burdumdan getiriyo topta

2 ie ile minion bile kestirmezsin sen ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

ap karma burnumdan getiriyo topta

edit : imla

O da 2 rabadon falan mı almış yoksa?
  • Karma her oyunda picklenmez ama bazı oyunlar vardır
    Sup zil, nunu

Carry varus, kartush gibi channeling skilleri olanlara karşı çok etkilidir damage vurdurmaz
    Potansiyeli çoğu suptan fazla oynayabilen oynuyor milletin sadece heale basması daha kolay olduğundan başka suplar alınıyor
    Mesela viktoru ele alalım sadece ben oynarken görüyorum ama ezemediği birşey yok
    Hadi ateistler ...

• Karma bence dengede evet pek fazla seçilmiyor. Çünkü bir stunu bir cc si yok slow dışında. Ancak o heronun e skili için bile oynanır. E skilini attığı adam bir shenin ultisi kadar veriyor var mı daha ötesi çok iyi bir şekilde ad carryi koruyor. Rework gelse çok çok op olabilir ki bunlara hiç gerek yok şuan yerinde. Baksanıza evelyne eski halinden bile iyi oldu bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

Karma bence dengede evet pek fazla seçilmiyor. Çünkü bir stunu bir cc si yok slow dışında. Ancak o heronun e skili için bile oynanır. E skilini attığı adam bir shenin ultisi kadar veriyor var mı daha ötesi çok iyi bir şekilde ad carryi koruyor. Rework gelse çok çok op olabilir ki bunlara hiç gerek yok şuan yerinde. Baksanıza evelyne eski halinden bile iyi oldu bence

Madem çok op neden hiç seçilmiyor. Evelynn, Twitch ve Xin Zhao için de aynı şeyi söyleyip durdunuz. Oynayamıyorsunuz filan. O yüzden mi rework geldi? Bu sefer kaçarınız yok çünkü high eloda bile oynanmıyor izlediğim streamerlarda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.