Bildirim
:::KARİZMA AÇISINDAN BU SAAT SİZCE NASIL?:::
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
3.009,00 YTL mi oha.gif -
çok karizma, etiketni çıkartma alınca da karizması belli olsun çünkü 100 ytl lik saatlerden farksız duruyor -
Saate 3 milyar veren zihniyete -
Bence o saati alma , onun yerine saatçi dükkanı aç. -
Para verseler takmam o saati :D -
quote:
Orjinalden alıntı: AlpTéKiN
Para verseler takmam o saati :D
longines el yapımı saatler üretiyor -
Karizma açısından saat bir hiç ama etiketi... -
tag heuer
-
quote:
Orjinalden alıntı: layfor
quote:
Orjinalden alıntı: AlpTéKiN
Para verseler takmam o saati :D
longines el yapımı saatler üretiyor
El yapımı olması güzel duracağı anlamına gelmiyor. O saatten 100 kat daha iyi saatler var, 300-400 YTL'ye. Ama el yapımı değillerdir orası ayrı konu. -
quote:
Orjinalden alıntı: QamiQaze
tag heuer
Arabaya dikkat -
quote:
Orjinalden alıntı: QamiQaze
tag heuer
haketten şu saattin görüntüye bak birde diğerine bak aradaki fark hayvan gibi bariz. El yapımıymış ona bakarsanız üstünde küçücük bir elmas var diye 20 milyara saat satıyolar. Uzun lafın kısası O saati alan beyinden mahrum Tag haguer foreverYa modeli ne şu saatin çok beğendim arkadaş süper ya alcam ucuz bişeyse
-
Benim 30 hafızalık metalik casio daha güzel bi kerem -
geçen hafta TAG Heuer Aquaracer aldım (Metal) sanırım 3.000$ dı fiyatı tam hatırlamıyorum güzel gözüküyor baya bi -
Gerçekten sade ve kalite fışkıran bir saat. -
3 bin ytl o saate verilmez
onun yerine git tissot en güzel saatlerinden birini al
maksat burda 3 bin ytl nin karizmasıysa o saati gören her 100 kişiden biri o saatin özelliğini anlar -
Baba 3 milyara varya işportadan bir saat alırsın o 3 milyarla tommy, abercrombie den giyinirsin o zaman karizma daha net olur sana söyliyim saatin nerede görüncek hele birde kış günü... :) Ama o kadar paran varsa git araba ile karizma yaa o kadar paran varsa pazardan bri çuval alıp giysen bile karizma yaparsın söyliyim karizma yapmayı düşündüklerin varya kokusunu alırlar paranın sen hiç merak etme sonra sen çuvalı giyince derlerki ooo gördünüz mü atıyorum mert e çuval bile giyse yaklışıyor karzima çocuk derler söyliym 3 milyarı sokağa atma :):) -
quote:
Orjinalden alıntı: PIERzig
Benim 30 hafızalık metalik casio daha güzel bi kerem
-
Gerçekten güzel bende Longines kullanıyorum.Bence al yada Raymond Weil bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordSoth -- 12 Ekim 2007; 21:10:52 > -
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
Gerçekten sade ve kalite fışkıran bir saat.
hocam sana katılıyorum bi iyi yorum senden gelmiş
Benzer içerikler
- sağ kaburga altında seğirme neden olur
- sigara içince baş dönmesi
- hapşırık neden kokar
- mülakatta maaş beklentisi sorusuna cevap
- chesterfield sigara çeşitleri
- exxen de neler var
- discord açıldı mı
- çay emojisi
- izafiyet teorisi nedir
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X