Şimdi Ara

Kariyer Mimarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben 19 yaşımdayım üniversiteye tekrar hazırlanıyorum istediğim bölüm bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri ya da yazılım mühendisliğini düşünüyorum.Fakat geçen gün rastgele Kariyer Mimarı denen bir siteye rastladım ve yazılım uzmanlığı eğitim veriliyormuş.Bugün gittim konuşmaya her şeyi çok güzel anlatıyorlar fakat aklıma takılan insanlar neden bu bölümün üniversitesini okuyorlar ?Ya bu kurslarla ilgili bilgi sahibi olanlar veya gidenler fikirlerini paylaşabilirler mi?Lütfen yardımcı olun kararsız kaldım

• ne okusunlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsal

ne okusunlar :)

Hocam demek istediğim yani kadın öyle dedi burda alınan eğitim oranın birebiri şimdi onun sözüne itimat edemedim bende soruyorum yoksa okusunlar tabi
  • bu devirde diploman yoksa piyasada adam yerine konmassın . İyi eğitim verebilirler , üniversitelerde zaten yazılımcı yetştirmek diye bi amaç yok .
    Şunuda ekliyim Eğitimler sadece bir başlangıçtır . Hiç kimse ole 10 binlira bilge adama verip yazılım uzamanı olacağını sanmasın .Piyasanın tozunu yutmadan bi yerlere gelmek zor.
  • quote:

bu devirde diploman yoksa piyasada adam yerine konmassın . İyi eğitim verebilirler , üniversitelerde zaten yazılımcı yetştirmek diye bi amaç yok .
    Şunuda ekliyim Eğitimler sadece bir başlangıçtır . Hiç kimse ole 10 binlira bilge adama verip yazılım uzamanı olacağını sanmasın .Piyasanın tozunu yutmadan bi yerlere gelmek zor.

Haklısınız,yürüyen para olarak görüyorlar o zaman bizi
  • yep . Ben bile bir yazılım kursunda gecen sene yazılım uzamnlığı dersi veriyordum :)
  • quote:

yep . Ben bile bir yazılım kursunda gecen sene yazılım uzamnlığı dersi veriyordum :)

Teşekkür ediyorum üstadım :)
  • Uzak durulması gereken bir yer. Aman diyorum youtube açıp izleyin daha bilgili olursunuz demedi demeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimcagdas

Uzak durulması gereken bir yer. Aman diyorum youtube açıp izleyin daha bilgili olursunuz demedi demeyin

Çok haklısınız hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter1734 -- 14 Kasım 2013; 18:10:51 >
  • Kendi tecrübelerimize göre yorum yaparız. Ben memnun kalmayanlardan biri olarak tavsiye etmiyorum.
    Parayı alana kadar ilgilendiklerini düşünüyorum. Eğitim tarihini sürekli ertelediler. Son verdikleri tarihte kursa gidemedim, daha sonra gittiğimde ise muhattap bulamadım. Saat 9 da eğitim başlıyor ama ancak saat 10da muhattap bulabiliyorsunuz. O muhattap da 1 saat uğraştıktan sonra eğitimin iptal olduğunu anlayabildi.

Bana ulaşamamalarının sebebi telefonum kapalıymış aradıklarında, bir zahmet tekrar arayın, ya da mail gönderin. Mail adresim yokmuş, ilk doldurduğumuz form neydi o halde? Normalde mail göndermiyorlarmış, siz teknoloji eğitimi veren bir kurum değil misiniz? ne demek mail göndermiyoruz. Neyse mail adresimi verdim iptalle ilgili bilgi bekliyorum.

Bu kez de aramayıp mail göndermişler, ama gönderen arkadaş o kadar teknolojiden uzak ki @gmail.com olan adresimi @gmail.com.tr olarak göndermiş. Onu canı gönülden tebrik ediyorum. Özür dileyeceğine gülmeye başlayınca, neden güldüğü konusunda tepki gösterince "zaten iptaliniz onaylandı" diyor hanımefendi sanki bana lutufta bulunuyor.

Yöneticileri var mı bilmiyorum ben ne zaman sorsam orada yoktu :)

Muhattap bulmak için uğraştığınız yetmiyor gibi bulduğunuz muhattaba da laf anlatmaya uğraşıyorsunuz :)

Kariyer Mimarı'nı tavsiye etmiyorum...

• arkadaşlar bilişim egitimi pass geçin aynı sokakta bile bulunmayın ve tüm egitim kurumları dolandırıcı gibi çalışır ne ögreneceksiniz google dan ögrenin artık ileri gidemesseniz kurs'a gidin ve aklınızdaki tümsoruları sorun yoksa boş boş hocaya bakarsınız ...
  • Ben bu kursa 1 saat gittim ve kurs ücreti 3,000 TL iken şu an bana 10,000 TL. Parasızlıkdan dolayı gitmediğim kursa şu an 10,000 TL borçluyum ve çekleri senetleri istediğimde geri alamayacağımı söylediler benim başım yandı sizinki yanmasın 2 arkadaşım benim yüzümden yazıldı onlarında durumu şu an aynı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.