Hobaaa hocam bende şimdi malzemeleri almaya gidiyorum bakalım ne olucak ...
İnanmıyorum artık enerji içeceklerine geçen üni'de rebull kızları gelmiş dağıtıyorlardı. 3 tane redbull içtim ard arda 1 saat sonra eve gidip uyudum bi b.ka yaramadı.
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus1881
quote:
Orijinalden alıntı: +maJoR
Anneme de içirdim
annen neysede baban ıcmesın sakın
/>
Beyler karışımı yaptın denedim nabız hızımda artış var ve içmeden önceye göre daha enerjiğim. evet o kadar etkili olmasada işe yarıyor hemde içinde ne ararsanız var; Kafein,Enerji,taurin,karbonhidratlar,elektrolitler...
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Özarslan
Beyler karışımı yaptın denedim nabız hızımda artış var ve içmeden önceye göre daha enerjiğim. evet o kadar etkili olmasada işe yarıyor hemde içinde ne ararsanız var; Kafein,Enerji,taurin,karbonhidratlar,elektrolitler...
bide hafiften içki koydunmu tm dır
quote:
Orijinalden alıntı: ultraylmz
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Özarslan
bide hafiften içki koydunmu tm dır
Dene bak noluyo sonra Hastanelik olursun valla...
red bull kanatlandırır burn düz duvara tırmandırır
SATIRA SATIR ATARA ATAR KILICA KIC
bu içecekleri daha önce cok içtim enerji vercek diye hiççç bişey olduğu yok sıfır tatlarıda iyi değil
quote:
Orijinalden alıntı: Hayat Bana Güzel
SATIRA SATIR ATARA ATAR KILICA KIC
quote:
Orijinalden alıntı: Darth Nihilus
Adam oturduğu semti Fukishima'ya çevirecek.
cola içerken burnumdan geldi gazı
Konuyu açan arkadaşın son tweet'i Düz duvara tırmanıyorum
şimdiki redbulun uyarıcı değerleri düşürülmüş sanırım ilk piyasaya çıktığı zamanlar 2 tane redbull'la beraber büyük boy milka çikolata hüpletirdim gece 3-4 lere kadar diskolardan çıkmazdım ey gidi ey geçliğim hatırlattın bana
Hala etkisi devam ediyor, Gır gaşıkları
biraz da votka.sonra sokaklarda koşardn
quote:
Orijinalden alıntı: +maJoR
Hala etkisi devam ediyor, Gır gaşıkları
Aynısından bende içtim ama kimseye vermedim içeceğimden etki neym kalmadı birazdan uyuyacağım haftaya daha ilginç şeyler deniyeceğim.