Şimdi Ara

Karın ağrısı lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende 2 gündür şuana kadar hiç olmayan bir karın ağrısı var karın ağrısı mı onu da bilmiyorum komple bağırsak mide falan sürekli farklı yerlerde bi ağrı ve midemde boşluk hissi var sürekli mide bulantısı var 2 gündür bugün ishalde başladı aç gibi hissediyorum yiyorum olmuyo aynı boşluk hissi var bu seferde ağrı artıyo salı günü doktora gidicem şimdlik yapabilceğim birşey var mı daha önce size oldu mu veya bu hastalık nedir yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar ( kolayı biraz fazla tüketiyorum bide günde bir paket sigara kullanıyorum 4 yıldır bunlarla alakası olabilir mi bide lüfen sigarayı bırakmamı falan söylemeyin zaten bırakmaya çalışıyorum onun bilincindeyim yani şimdiden teşekkürler )

• kolanın etkisi tabi ki olabilir pis bişey sonuçta. bundan farklı olarak aklıma sadece mide üşütmesi geliyo. sana bi taktik eğer dışkın yeşil renkteyse %95 üşütme vakasıdır.gerçi kusma falan yazmamışsın mide üşütmesinde kusma da var. sen en iyisi bi doktora git buna kesin bişey söyleyemedim.
  • Reflü, gastrit, ülser üçlüsünden biri olabilir
    Sonuç olarak doktora gitmelisin
    Muhtemelen endoskopi yaparlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş Ağrısı YARDIM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.