Şimdi Ara

Karı kız için şekle girenlere kediden örnek vereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıda bir tane kuzu gibi siyah beyaz, tüylü, çok iri bir erkek kedi var, terör estiriyor mahallede güçlü alfa çünkü kavga etmediği kedi yok. Çiftleşcem diye girmediği kavga kalmadı, o güzelim kediyi gördüm az önce, yara bere kan içerisinde her yeri.

Diğer apartmanın aşağısında beslediğim, zamanında bir şerefsizin dışarı attığı, sarı tosun kısırlaştırılmış garfield'ım var. Adam tertemiz, güneşe karşı dötünün üstüne oturmuş, güneşleniyor tertemiz bir kavga yarası yok cillop gibi

Şimdi değdi mi karı kız için girdiğin kavgaya, yani güzelim kedi ne hale gelmiş ya yara bere içerisinde her yeri.

• Puahahahaha

Aynen oyle

Cinsellik tutsakliktir aslinda suanki imkanlarla cinsellik rahatlikla ilaclar vasitasi ile durdurulabilir ama dunyayi yoneten SAPKIN insanlar buna musade etmiyor cok insan kalitesiz insan demektir cinsellik insanlari paraya tamah ettiren bir köleliktir cocuk yapilmayacaksa cinsellik her sekilde bombos hicbir yararı olmayan rezil bir seydir
  • Puahahahaha

Aynen oyle

Cinsellik tutsakliktir aslinda suanki imkanlarla cinsellik rahatlikla ilaclar vasitasi ile durdurulabilir ama dunyayi yoneten SAPKIN insanlar buna musade etmiyor cok insan kalitesiz insan demektir cinsellik insanlari paraya tamah ettiren bir köleliktir cocuk yapilmayacaksa cinsellik her sekilde bombos hicbir yararı olmayan rezil bir seydir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamza gene mi uyumadın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Az önce ruyalandim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kediler birbirine giriyor, mart ayındayız. 

• quote:

Orijinalden alıntı: DambıIdor

Hamza gene mi uyumadın

İMCİCİ UYUR MU LEN

• Hocam az önce evin kapısından sesler geliyordu hırsız vardır diye satırla indim kediler kavga ediyormuş korkup kaçtılar bir daha gelirler mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başbilen

Hocam az önce evin kapısından sesler geliyordu hırsız vardır diye satırla indim kediler kavga ediyormuş korkup kaçtılar bir daha gelirler mi ?

kediler inatçı olur, tekrar gelebilirler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.