Şimdi Ara

Karı gibisiniz çünkü yokluktasınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz kızlardan eleyip falan seçmiyorsunuz, kızlar sizin aranızdan seçiyor. Karı mısınız olum yeter lan. Biyerleri kalkti. Seks mi tek derdiniz unutun hayata odaklanin kölesi oldunuz kızların. Eskiden tam tersiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94210CBD5 -- 21 Ocak 2021; 20:12:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam ben açacaktım bu konuyu. Ciddi anlamda ezik bu kız için ağlayanlar. Böyle oldukları için de asla kız bulamayacaklar zaten ağlayıp dursunlar.

• nasil is bulucam,nasil karnimi doyurucam diye dusunurken hic bu konularla alakam olmadigini farkettim

• Kadınların özgürleşmesi ile oluştu bu durum. Artık kadınlar erkeklere muhtaç değiller ve hatta erkeklerin ezici çoğunluğu kadınlarla beraber bile olamıyor.

Bu çoğunluk da kafaya takıyor bu durumu o yüzden kendi değerlerini sorguluyor, hayatlarını bu duruma bağlıyorlar.
  • Sarışın kızların köpeği olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

Sarışın kızların köpeği olurum

Neden sen kölesi oluyosun kız mısın? Tahtının dibinde zincirli 3 tane sarışın mavi gözlü olsa daha iyi olmaz mıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-94210CBD5

Neden sen kölesi oluyosun kız mısın? Tahtının dibinde zincirli 3 tane sarışın mavi gözlü olsa daha iyi olmaz mıydı?

Alıntıları Göster

Sarışın mavi gözlü kızlar tanrıçadır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üzme patlıcanını okşa tatlı canını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.