Şimdi Ara

kargoyu teslim alamassam ne yapacağım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kapıda ödemeli ürün alacağım perşembe sipariş ettim yurt içi kargoyla gelicek hala gelmedi ve yurt içi kargonun sitesinden bakıyorum gönderi takibiyle haritadan bakınca 2gündür aynı yerde ama aşağıda indi binildi yüklenildi falan yazıyor.Birde kargo sultanbeyli>sancaktepe>b.çekmece>avcılar a gitmiş.Kadıköye doğru yol alması gerek doğrumu gidiyor pek anlamıyorumda.2gündür aynı yerde yurt içi kargonun önünde gözüküyor araç(haritada).Birde pazartesi diyelim geldiler vericekler ama evde yokum geç geliyorum,nerden teslim alacağım ürünü ? En yakın yurt içi kargoya gitsem orada nasıl alacağım yani kapıda ödemeli alıyorum ya,orada ürün+kargo parasını veripmi alacağım yoksa başka bir türlümü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizz -- 23 Mart 2013; 11:42:31 >

• telefonla ara sor.
    gelen şube hangisiyse ordan alabilirsin kapıda ödeme gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

telefonla ara sor.

şuan tl yok arayamıyorumda,kardeş birşey sorucam sultanbeyliden kadıköye 2günde gelemedi sultanbeyli uzak bir yermi?ilçeler arası mesafeden baktım yanlış gidiyor galiba çünkü sultanbeyli kadıköye daha yakın ama avcılar daha uzak bu araç uzağa gidiyor.Neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet5513

quote:

telefonla ara sor.

şuan tl yok arayamıyorumda,kardeş birşey sorucam sultanbeyliden kadıköye 2günde gelemedi sultanbeyli uzak bir yermi?ilçeler arası mesafeden baktım yanlış gidiyor galiba çünkü sultanbeyli kadıköye daha yakın ama avcılar daha uzak bu araç uzağa gidiyor.Neden ?

su an avcılarda ise kadiköye doğru gidiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet5513

quote:

telefonla ara sor.

su an avcılarda ise kadiköye doğru gidiyordur.

teşekkür ederim sence bugün elime ulaşırmı ?

• 3gün oldu sultanbeyliden getiremediler kadıköye ne diyim ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.