Şimdi Ara

kargomu başkasi birine teslim etmişler (yurticikargo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanalpazardan ayakkabi aldim kardeşime burdur bucakta okuyor adresede burdur bucak şube yazdim subeden aliyo kargolari hep.Dun kargo burdura gitmiş bucaka gondermemis galiba satici yanlis adres yazmis neyse kardesim zaten bende burdura gidecektim alirim ordan dedi bugun almaya gitti kargoyu başka birine teslim etmişler nasil bir sacmalik anlamadim isimde ayni teslim ettikleri kişinin soyisimde benzer sayilir bizim soyisim sarı alaninki sarıtaş ne yapmam lazim uyuz oldum bu duruma şikayet etsem mi diye duşunuyorum yurt içi kargoyu bu arada sanalpazarada acikladim durumu beklemedeyim.arkadaslar ne yapabilirim yurt ici kargoyla nasil başka birine teslim ederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Teslim ettikleri adresi al git adamı bul böyle böyle de kargonu al
  • quote:

Orijinalden alıntı: William06

Teslim ettikleri adresi al git adamı bul böyle böyle de kargonu al

Nerden bulim hocam adami

• Afedersin ben şubeden aldığını görmemişim.Ama mümkünmü öyle birşey ya şikayet et çalmış olmasınlar kargoda çalışanlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: William06

Afedersin ben şubeden aldığını görmemişim.Ama mümkünmü öyle birşey ya şikayet et çalmış olmasınlar kargoda çalışanlar ?

Bılmiyorum ben bole sacmalik gormedm yarin şikayet etcem.kardsm adi kadir teslim ettikleri kişi kadir sarıtaş nasil ayni isim ve soyisim benzeri kişiye denk gelmiş anlamadm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorbey27 -- 21 Nisan 2014; 17:38:13 >
  • Türkiye'de çalışan hiçbir kargo şirketine güvenme.Benim bu tür olaylar kaç kere başıma geldi.Otobüs muavinine teslim et yerine zamanında bir problem olmadan ulaşma şansı daha fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Türkiye'de çalışan hiçbir kargo şirketine güvenme.Benim bu tür olaylar kaç kere başıma geldi.Otobüs muavinine teslim et yerine zamanında bir problem olmadan ulaşma şansı daha fazla.

basiniza geldi derken? geri aldinz mi kargoyu nasil ne yaptinz hocam

• Hocam yapıcağın şey çok basit kargo şirketinin gerekli üst mercilerine başvurucaksın sen hiç uğraşma benim kargomu almışşsınız cart curt diye çok basit bi durum benım imzam ve benım tc kimlik numaram varmı teslım edıldi diye yazılan resmi evrakda diceksin hayırmı diyorlar mahkeme cart curt karıştırcaksın yada şikayetvar.coma yazıcaksın kargo şirketi prestij için böyle ayrıntıları atlamaz kesinlikle çözüme ulaşacaktır
  • Bende Bucak'ta yaşıyorum kardeşinin ayakkabısı bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Türkiye'de çalışan hiçbir kargo şirketine güvenme.Benim bu tür olaylar kaç kere başıma geldi.Otobüs muavinine teslim et yerine zamanında bir problem olmadan ulaşma şansı daha fazla.

basiniza geldi derken? geri aldinz mi kargoyu nasil ne yaptinz hocam

Böyle değil ama benimde kargom kaybolmuştu.1 gün içinde gelmesi gereken kargonun üzerinden 4 gün geçti hala ses seda yok.Kargoda 2 bin liralık bir malzeme var.Bütün gün boyunca işimi gücümü bırakıp kargo peşinde koşturdum.Kargoyu arıyorum adamlar bulamıyoruz diyorlar.Adamlara sonunda sizi genel müdürlüğe şikayet edicem diyince akılları başlarına geldi aramışlar bulmuşlar.Kargo 4 gündür depoda bekliyormuş.Aras kargo ile yaşadım bunları.

• Şubeyi şikayet et. Kargonu açılmamış şekilde beklediğini belirt. Mail yaz dilekçe kabul edilir mail. Cevap yazmak işlem yapmak zorunlulukları var.

elalemin peşinde koşma işini yapmayı beceremeyenler senin peşinde koşsun.

güvenlik görevlisiyim ben fabrika adına kargo teslim alabileceğimi belirten belge imzalattırdılsr da öyle teslim ediyolar bize ( yurtiçi )

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanius

Bende Bucak'ta yaşıyorum kardeşinin ayakkabısı bende

Hocam ayip dimi ne ugrastiriyn bizi ver şu ayakkabiyi

• Kargo teslim alırken mutlaka tc kimlik istiyorlar. Şubeden veya eve teslimdede bu durum geçerli. İsim soyisim aynı olabilir. Bizim burada da babamın adı soyadı aynı olan 9 farklı kişi var. Hepsi akraba. Tc kimlik ile yırtıyoruz bu gibi durumlarda. Şikayet etsende değişen bir şey olacağını sanmıyorum. Direk şube ile görüşmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

Sanalpazardan ayakkabi aldim kardeşime burdur bucakta okuyor adresede burdur bucak şube yazdim subeden aliyo kargolari hep.Dun kargo burdura gitmiş bucaka gondermemis galiba satici yanlis adres yazmis neyse kardesim zaten bende burdura gidecektim alirim ordan dedi bugun almaya gitti kargoyu başka birine teslim etmişler nasil bir sacmalik anlamadim isimde ayni teslim ettikleri kişinin soyisimde benzer sayilir bizim soyisim sarı alaninki sarıtaş ne yapmam lazim uyuz oldum bu duruma şikayet etsem mi diye duşunuyorum yurt içi kargoyu bu arada sanalpazarada acikladim durumu beklemedeyim.arkadaslar ne yapabilirim yurt ici kargoyla nasil başka birine teslim ederler.

muhtemelen internette yanlış çıkmıştır. Üyelik alırken olmustur.yanı bir kargo şirketini ilk kullanırken tc numaranız ve adres bilgileriniz alınir. Eski adres karışmıştır. Aynısı bana olacaktı da son anda farkettik şubede. Kargoyu veren kişi ile şube görevlisinın salaklığı

• Saolun arkadaslar yarin sikayet edim sunlari ne olcak bakalim

• kargoyu kaybedenler de var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.