Şimdi Ara

Kargom Gümrüğe Takıldı Mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aliexpress’ten 78.99 dolara (satıcıya kutuya 50 dolar yaz demiştim) sipariş verdiğim Xiaomi Yi 6 günde Çin’den Türkiye’ye geldi ancak 5 gündür İstanbul’dan çıkamıyor. Ptt işyerine sevk edildi diyor tekrar gümrüğe geri dönüyor. Şehrinize kargolandı diyor tekrar gümrüğe dönüyor falan. Bugün baktığımda ise internet sitesinde Ptt işyerine sevk edildi yazıyor uygulamasında ise Ukim’e sevk edildi yazıyor. Bende aradım sordum, onlarda ukim sevk edildiğini içeriğinde sorun olmazsa yollanacağını söyledi ancak ekşi ‘de falan araştırdığımda ukim’de uzun süre beklediğini ve gümrük vergisi olmayan ürünlerin oraya gönderilmediğini yazılmış. Vergi ödemek gerektiğini nasıl öğrenebilirim ? Eğer gümrüğe takılırsa şehrime gelir mi ? İnternetten baktığımda ukim gelmenizi ve 1 hafta içinde gelmezseniz geri yollanacağı yazılıyordu. Ama ben Giresun’da yaşıyorum ve benim İstanbul’a gitmem üründen çok daha pahalı gelicek bunun alternatifi yok mudur ? Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim.

• Bence onu siz unutun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon girisi yasak vergi verip alamazsin ukime giden geri gelmez adamlar direk kutu içini acip bakıyorlar sizin telefonda gumruge yakalanmış saticiya geri gönderirler yada oradan biri paket icerigini cebede atip icine baska bir sey koyup geri gonderir sizede giresun fındığı yemek düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 1 Ekim 2016; 19:58:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalığa gel ya.

• vedat2861 kullanıcısına yanıt
    ukim içini acar bakar yada x raydan gecirir fiyatına bakarlar gerckemi dğeilmi 78 dolar ise takılır telefon ise hiç gelmez
  • Dispute aç satıcıya

• ürünün gümrüğe takılmadı, gümrüğe ürün takılmaz zaten yasaklı ürün sipariş etmediysen yasaklı ürünlerde ateşli silah,cep telefonu,parfüm gibi ürünler onun haricinde sipariş ettiğin ürün isterse 100bin dolar olsun ürün sana ulaşır sadece vergi ödersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gümrükte takılan ürünler....
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.