Şimdi Ara

Kargolar Cumartesi günü de çalışır mı? (Aras Kargo, Hepsiburada.com)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
90.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburada.com'dan bir alışveriş yaprım ve buraları daha önce okumadığım için gidip Aras Kargo'yu tercih ettim. Şu ana kadar bir sorun yok ama çok tedirgin oldum her iki firmadan da şikayetleri okuyunca... Daha önce hepsiburada.com'dan alışveriş yapmıştım ve yurtiçi kargo ile beklediğim gibi ulaşmıştı.

Ancak şu an çok korkuyorum, haftalardır kargoma ulaşamayacağım diye. Hepsiburada.com bana mesaj atmış kargonuz verildi diye ama Aras'ın online sisteminde gözükmüyor. Müşteri hizmetlerini aradım bana şey dediler; Hepsiburada.com hep bunu yapıyor beyfendi, depolarından çıkış yapar yapmaz gönderildi diye mesaj atıyorlar daha bize vermeden... Şimdi çok üzülüyorum keşke bu alışverişi hiç yapmasam ya da başka yerden yapsaydım...

Rahatlatacak bilgileriniz var mı? En azından Cumartesi elime ulaşsa... Bugünü ve yarını çoktan geçtim. Of offf keşke Yurtiçi seçseydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 29 Mart 2007; 15:14:00 >

• tecrube:yutriçi ve aras c.ertesi çalişıyor. imir de..
  • Sağol arkadaşım... Benim tek korkum bana ulaşmaması... Off eğer ben bir şeyi istersem bana ulaşmaz... Murphy kanunları benim için yaratılmış...
  • cumartesi calisir ancak gonderdigin kargo pazar gunu yerine ulasmaz pazartesi gunu alir alici
  • bende dün gece sipariş verdim hepsi burada comdan bekliyorum ... daha öncede arasla gelmişti .. cumartesileri çalışıyor .. musteri hizmetleri doğru demiş .. banada cepten msj atıyorlar ürününüz tamamen kargoda diye .. ama kargo nun sitesinde gözükmüyor uruun elime geçtikten sonra gözüküyor ... meraklanma bişi olmaz gelir ...
  • ÇALIŞIYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_takur

bende dün gece sipariş verdim hepsi burada comdan bekliyorum ... daha öncede arasla gelmişti .. cumartesileri çalışıyor .. musteri hizmetleri doğru demiş .. banada cepten msj atıyorlar ürününüz tamamen kargoda diye .. ama kargo nun sitesinde gözükmüyor uruun elime geçtikten sonra gözüküyor ... meraklanma bişi olmaz gelir ...

Sağol arkadaşım yaaaa yüreğime su serptin Peki senin ne kadar zamanda eline ulaştı? bir de şu süper hızlı gönderim midir nedir onunla satın aldım... Daha önce çok sorun yaşamış millet. Ah ah...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sipariş verdigin urunun nerede oldugunu yurtiçi kargonun internet sitesinden izleyebilirsınız.gunu gunune,saatı saatına.size gönderilen 12 haneli müşt.nosunu girereek.
  • tabi ben yazdığım gibi benimki aras cargo =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_Shooter

quote:

Orjinalden alıntı: serkan_takur

bende dün gece sipariş verdim hepsi burada comdan bekliyorum ... daha öncede arasla gelmişti .. cumartesileri çalışıyor .. musteri hizmetleri doğru demiş .. banada cepten msj atıyorlar ürününüz tamamen kargoda diye .. ama kargo nun sitesinde gözükmüyor uruun elime geçtikten sonra gözüküyor ... meraklanma bişi olmaz gelir ...

Sağol arkadaşım yaaaa yüreğime su serptin Peki senin ne kadar zamanda eline ulaştı? bir de şu süper hızlı gönderim midir nedir onunla satın aldım... Daha önce çok sorun yaşamış millet. Ah ah...

ben aynı anda 3-4 ürün verdiğim için genelde 3-4 gün tedarik sürecinde oluyor ...ama mesala tek parça ürün verdiğim de ... bugün kargoya teslim edilmişse yarın değil öbür gün sabah elimde oluyor ....
    süper hızlı gönderi de bildigim kadarı ile ürün sipariş verdiğin gün hemen kargoya teslim ediliyor ... diger siparişlerde ürün 1 gün falan tedarik sürecinde oluyor ...
    mesala dün gece 3 ürün verdim 1. dvd rw 2.dvd -rw cd 3.flash bellek bu ürünlerden 3. sü teslimata hazır diğer 2 si tedarik sürecinde ... sanırım yarın hepsi teslimata hazır olur kargoya verirler ... araya pazar günü girdigi için pazartesi teslimatı alırım ... bu arada ist / şilede oturuyorum ..

• ups çalışıyor mu cumartesi günleri
  • Ya bu kadar aptallık olmaz. Aras'ın müşteri hizmetleri yanıltmış. Bize ürün teslim etmediler dediler. Ben de Hepsiburada.com'u azarlayan bir mesaj yazdım. KArşılığı şöyleydi:

Aras kargoya teslim edilen siparişinizin kargo firması tarafından verilen kargo takip bilgileri aşağıda belirtilmiştir. Bu bilgiler doğrultusunda kargo şubeniz ile iletişime geçebilir ve teslimat ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Sonuçlar Siparis No Takip No Kargoya Teslimat Teslimat No Kargo Kargo Şube
    39557*** UJ/5306**/31856** 29.03.2007 11:37:58 35010738** ArasKargo HUZU***

Saygılarımızla

Gördüğünüz gibi suç yine Aras'ın... Sabah verildiğine göre anca Cumartesi varır...
  • Arkadaşlar Aras Kargo beni çok şaşırttı. Şu anda Ankara'ya ulaşmış ve kargo dağıtıma verilmiş. İlgili bayan en geç saat 2de elimde olacağını belirtti. Bu kadar hızlı olmasını da beklemezdim. Umarım sağ sâlim ulaşır... O zaman yazarım.
  • eger bugün sipariş verirsen ve arası tercih edersen c.tesi akşamı veya p.tesi anca alırsın..aras biraz daha yavaş çaşılıyor..
  • Aras Kargo bence sorunlu bir firma, 2 sefer çalışmak zorunda kaldım ikisinde de sorun çıktı...İlkinde bana uzaklığı 1 km olan dağıtım şubesinden bana gelmesi 2 günü buldu...İlk gün aradığımda arkadaşlar dağıtıma çıkardılar akşama kadar size ulaşır dendi...Ama gelmedi...İkinci gün yine aradım aynı şekilde cevap verdiler...Bende akşam 7 gibi şubeye gidip kendim teslim aldım...Bu kadar vurdum duymaz bir firma...İkincisinde ise gelen paketin kargo ambalajı yırtılmıştı...Kontrol ederek aldım, eksik yoktu fakat neden yırtık...Çünkü taşırken paketinizi ordan oraya fırlatıyorlar...Kargoda bence Yurtiçi enyisi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Aras Kargo bence sorunlu bir firma, 2 sefer çalışmak zorunda kaldım ikisinde de sorun çıktı...İlkinde bana uzaklığı 1 km olan dağıtım şubesinden bana gelmesi 2 günü buldu...İlk gün aradığımda arkadaşlar dağıtıma çıkardılar akşama kadar size ulaşır dendi...Ama gelmedi...İkinci gün yine aradım aynı şekilde cevap verdiler...Bende akşam 7 gibi şubeye gidip kendim teslim aldım...Bu kadar vurdum duymaz bir firma...İkincisinde ise gelen paketin kargo ambalajı yırtılmıştı...Kontrol ederek aldım, eksik yoktu fakat neden yırtık...Çünkü taşırken paketinizi ordan oraya fırlatıyorlar...Kargoda bence Yurtiçi enyisi...

İçimi rahatlattın valla =)) Olmadı ikide ulaşmazsa ararım, akşam teslimattan dönünce kendim alırım. Onların salaklıklarına kanıp da riske atamam.

• Aras'la sayısız işim oldu bütün Türkiye'ye mal gönderdim,aldım hiç problem olmadı ve teslim süresi hep 1 gün oldu.Hiç gecikmedi,bence gayet iyi.Arada bir tabiki aksaklıklar olabilir bu normaldir...
  • Söylemeyi unutmayım. Siparişimin ardından ertesi gün kargom sağ salim ulaştı çok şükür. Korkularım yersiz çıktı en azından.
  • cumartesi sabahı kargoya samsundan verilen paket pazartesi günü elime ulaşırmı peki arkadaşlar akşama kadar istanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bowers wilkins -- 16 Ağustos 2010; 14:25:50 >
  • Bu kadar panik yapmayın,benim en memnun olduğum kargolardan biridir aras kargo hem alırken hemde gönderirken.Daha 1 hafta önce kargoyu kullandım.Ankara'dan Çanakkale'ye ertesi gün 5 gibi geldi.Bence çok hızlılar.İnternetteki şikayetler her firma için var.Yurtiçi içinde var,Aras içinde var,diğerleri içinde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.