Şimdi Ara

Kargo - Yıldızların Altında & Meet Joe Black

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz de bu ikisi arasındaki "araba çarpma sahnesi" benzerliğini gördünüz mü?

Hollywood'u burdan kınıyorum. Kargo'ya ait olan bu fikri nasıl çalarlar? Hem de taa 1998 yılında.

ÖÇok ayıp hollywood.

• way ................. ler
  • ayni seyi düsünmüs olma ihtimalleri yok mu sence, belki de filmi izlemeden akillarina böyle bir sey gelmistir, ön yargili dawranmak istemem... filmdeki sahne o kadar da orijinal bisey degil, herkesin aklina böyle bi senaryo gelebilir, bilmiyorum belki de ben fazla iyimserim...
  • carpma sahnesi aynı olabilir ne varki bunda. klipte cok onemli bişey anlatılmış hem de çok güzel bi biçimde. bazen hayatta farkında olmadan yaptığımız ya da ertelediğimiz şeylerin başımıza gelecekleri önlemesi veya tetiklemesi daha ne kadar dikkat cekilerek belki biraz eglenceli ve komik olarak anlatılabilirdi. bence klip guzel ama album için fikrimi soracak olursanız. hiç sevmedim. kargonun boyle bir albume hic ihtiyacı yoktu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironhand

carpma sahnesi aynı olabilir ne varki bunda. klipte cok onemli bişey anlatılmış hem de çok güzel bi biçimde. bazen hayatta farkında olmadan yaptığımız ya da ertelediğimiz şeylerin başımıza gelecekleri önlemesi veya tetiklemesi

kelebek etkisi
  • Klibi az önce izledim ama hepsini izleyemedim fakat klibin senaryosu Run Lola Run filminden alıntı bence Meet Joe Black alakası yok sanırım
  • ...evet filmde kızdan ayrılıp giderken araba çarpıyor , klipte kızla buluşmaya giderken. ama şu var ki filmdeki çarpma sahnesi süperdi , kliptekini ağır çekim olarak izledim çok başarısız bir çalışma olmuş...

+ klibi izlemek isteyen imzamdan ulaşabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.