Bildirim
Kargo - Yıldızların Altında & Meet Joe Black
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
way ................. ler -
ayni seyi düsünmüs olma ihtimalleri yok mu sence, belki de filmi izlemeden akillarina böyle bir sey gelmistir, ön yargili dawranmak istemem... filmdeki sahne o kadar da orijinal bisey degil, herkesin aklina böyle bi senaryo gelebilir, bilmiyorum belki de ben fazla iyimserim... -
carpma sahnesi aynı olabilir ne varki bunda. klipte cok onemli bişey anlatılmış hem de çok güzel bi biçimde. bazen hayatta farkında olmadan yaptığımız ya da ertelediğimiz şeylerin başımıza gelecekleri önlemesi veya tetiklemesi daha ne kadar dikkat cekilerek belki biraz eglenceli ve komik olarak anlatılabilirdi. bence klip guzel ama album için fikrimi soracak olursanız. hiç sevmedim. kargonun boyle bir albume hic ihtiyacı yoktu. -
quote:
Orjinalden alıntı: ironhand
carpma sahnesi aynı olabilir ne varki bunda. klipte cok onemli bişey anlatılmış hem de çok güzel bi biçimde. bazen hayatta farkında olmadan yaptığımız ya da ertelediğimiz şeylerin başımıza gelecekleri önlemesi veya tetiklemesi
kelebek etkisi -
Klibi az önce izledim ama hepsini izleyemedim fakat klibin senaryosu Run Lola Run filminden alıntı bence Meet Joe Black alakası yok sanırım -
...evet filmde kızdan ayrılıp giderken araba çarpıyor , klipte kızla buluşmaya giderken. ama şu var ki filmdeki çarpma sahnesi süperdi , kliptekini ağır çekim olarak izledim çok başarısız bir çalışma olmuş...
+ klibi izlemek isteyen imzamdan ulaşabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X