Şimdi Ara

Kargo ücretini ödemeden teslim mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu ürünümü hayırlısıyla alsaydım elime. Bir şeyler dönüyor ama hafta sonu olduğu için bilgi alamıyorum. Destek Bilişime gönderdiğim işlemcimi bekliyordum. Kargoyu verdiler mi acaba diye Yurtiçi kargo bulunduğum ilçedeki şubesini aradım. İsmime gelen kargo var mı diye. Bana ne demesin. Sizin geçen gün Destek Bilişime gönderdiğiniz kargonun ücretini ödememiş karşı taraf ürün geri geldiğinde garantiden onun ücretini siz ödeyeceksiniz dedi.

Böyle bir şey olabilir mi ya ? Hadi ödemediler diyelim ki mümkün değil ama sen ücreti ödenmeyen ürünü nasıl teslim ettin adamlara.

Destek Bilişim alıcı ödemeli göndereceksiniz dedi zaten.(Kargo departmanından biriyle ayrıca 3 m.h ile görüştükten sonra onay alıp kargoyu vermiştim.)

• Ürün geri geldiğinde gelen kargonun faturasına bak ona ödeme yapılacaksa yap giden kargonun parasını alıcıdan almaları lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolaBoynumaReis

Ürün geri geldiğinde gelen kargonun faturasına bak ona ödeme yapılacaksa yap giden kargonun parasını alıcıdan almaları lazım
    çok saçma bişey dönüyor ama anlamadım gitti. mantıken parayı vermiyorsa teslim etmemesi lazımdı. ama dediğiniz gibi faturada görmem lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.