Şimdi Ara

KARGO TARIHLERINDE DEĞİŞİKLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a öncelikle... Beyler bu kargo tarihlerinde yapılan zırt pırt değişiklikde neyin nesidir bıktık artık birisi çıkıp bir açıklama yapsın MONSTER® Q61MS-17622 17.3" modellerinde
    önsiparişi ilk verdiğimizde 01-20 haziran tarihleri arası yazıyordu mayısın ortalarına doğru 20-30 haziran olduğunu öğrendik hadi sesimizi çıkartmadık piyasada olmayan parçalar vs... peki bu 16-31 TEMMUZ zımbırtısıda neyin nesidir biri bana açıklayabilir mi ?Ya adam akıllı teslim tarihini belirtin yada heveslendirip heveslendirip kursaklarda bırakmayın bu iş ağustosa kalırsa dava açmayı düşünüyorum artık ciddi ciddi.Paramızla rezil olmaya hiç gerek yok arkadaş... Kesin bir tarih belirtilmez birisi çıkıp açıklama yapmaz oldu olacak aralığa kadar erteleyin lanet işi nede olsa MİLLET SESİNİ ÇIKARTMIYOR !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HızlıveYavaslı -- 3 Haziran 2012; 18:38:05 >

• Hocam zaten 1-Haziran 30-Haziran olsaydi da notebooklar onceki teslimatlar gibi son hafta geliyor.Simdi ben de baktim,Haziran ve Temmuz onsiparislerini tuketmisler zaten.Siz 20-30 Haziran'- mi vermek istemistiniz anlayamadim ben tam olarak.Gene de teslimat konusundaki goruslerinize hak veriyorum,ama sahsen ben alirken son gun alacagimi dusunerek harekete gectim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet maalesefki teslimatlarda çok ileri tarihe erteleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aedelric

Hocam zaten 1-Haziran 30-Haziran olsaydi da notebooklar onceki teslimatlar gibi son hafta geliyor.Simdi ben de baktim,Haziran ve Temmuz onsiparislerini tuketmisler zaten.Siz 20-30 Haziran'- mi vermek istemistiniz anlayamadim ben tam olarak.Gene de teslimat konusundaki goruslerinize hak veriyorum,ama sahsen ben alirken son gun alacagimi dusunerek harekete gectim.

ben siparişimi ta mayısın başlarında vermiştim.Mayıstan beridir ha geldi ha gelecek diye bekliyorum.Unutmuyorum teslimat tarihi 20 Mayıs-30 Hazirandı en başta sonra 01-30 Haziran oldu sonra 20-30 Haziran şimdide 16-31 Temmuz resmen oyun oynuyorlar adamla hevesleniyoruz kursağımızda kalıyor.Haziran,Temmuz önsiparişi tükendi demişsin evet sitede kocaman STOKLARIMIZ TÜKENDİ TEŞEKKÜRLER yazıyor ama hepsi ayak... Baktılar yetişmeyecek ''ileri tarihe alalım teslimatı oralarada bitti yazalım olsun bitsin'' mantığı apaçık ortada

• EVET YAA
  • sipariş tarihleri değişmiyor o tarihlerin hepsi farklı parti teslimat tarihi arkadaşlar siz hangi zamanda hangi tarihte sipariş verdiyseniz teslimatınız o zaman ,,
    temmuz yazan siparişler gtx 680m veya 3d olarak satılan modellerde ,,yani kısacası tarihe göre fiyat ayarlanıyor şimdi örneğin temmuz da istiyorum diyorsan fazla indirimden yararlanıyorsun ,, haziranda istiyorum diyorsan daha az indirimden yararlanıyorsun siparişini verenleri ilgilendirmiyor yenilenen tarihler onlar yeni sipariş verecekler için uygulanan tarih ve fiyat listeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemek istemiyorsanız ürünler stoğa girince daha fazla verip alabilirsiniz.Sonuç üründeki ekran kartı işlemcisi olan ürünler varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Parayı yatırdığınız zaman e-posta adresine mesafeli satış sözleşmesi geleceti. Orada yazan tarih ne ise sizin teslimat tarihiniz odur arkadaşlar. İthalat ürünü olduğu için yanlış hatırlamıyorsam 20 gün e kadar dagecikebilir. Ama siz 30 hazirn son teslim aldıysanız ürün size gelmediği her gün 6.5 lira gibi bi bedel talep ediyorsunuz Focus Amca'dan. Onlarda o para karşılığında size ekstra ram falan ayarlıyorlar işte bişeyler.

Sitede tarihi değişenler yeni sipariş verenler için Şu an sipariş verecek olan şu anki belirtilen teslimt tarihinde alacaktır. Sizin için değişen birşey yok. Sakin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpForCuTT

Parayı yatırdığınız zaman e-posta adresine mesafeli satış sözleşmesi geleceti. Orada yazan tarih ne ise sizin teslimat tarihiniz odur arkadaşlar. İthalat ürünü olduğu için yanlış hatırlamıyorsam 20 gün e kadar dagecikebilir. Ama siz 30 hazirn son teslim aldıysanız ürün size gelmediği her gün 6.5 lira gibi bi bedel talep ediyorsunuz Focus Amca'dan. Onlarda o para karşılığında size ekstra ram falan ayarlıyorlar işte bişeyler.

Sitede tarihi değişenler yeni sipariş verenler için Şu an sipariş verecek olan şu anki belirtilen teslimt tarihinde alacaktır. Sizin için değişen birşey yok. Sakin olun.

şimdi ben bir monster bayi aracılığıyla aldım yani siteye üye olmadan dolayısıyla elimde ne ürün kodu nede e-maille alakalı birşey yok... Bu durumda nasıl günlüğü 6.5 gecikme alınabilir? Siparişi bayiye verdirttik adamda biz sipariş gelince seni ararız dedi gönderdi bende teslimat tarihleri finallere denk gelince üstelemedim ama eğer bizim teslimat tarihleride böyle erteleniyorsa artık OLUM BAK GİİİİTTT diyecem

• quote:

Orijinalden alıntı: HızlıveYavaslı

quote:

Orijinalden alıntı: ExpForCuTT

Parayı yatırdığınız zaman e-posta adresine mesafeli satış sözleşmesi geleceti. Orada yazan tarih ne ise sizin teslimat tarihiniz odur arkadaşlar. İthalat ürünü olduğu için yanlış hatırlamıyorsam 20 gün e kadar dagecikebilir. Ama siz 30 hazirn son teslim aldıysanız ürün size gelmediği her gün 6.5 lira gibi bi bedel talep ediyorsunuz Focus Amca'dan. Onlarda o para karşılığında size ekstra ram falan ayarlıyorlar işte bişeyler.

şimdi ben bir monster bayi aracılığıyla aldım yani siteye üye olmadan dolayısıyla elimde ne ürün kodu nede e-maille alakalı birşey yok... Bu durumda nasıl günlüğü 6.5 gecikme alınabilir? Siparişi bayiye verdirttik adamda biz sipariş gelince seni ararız dedi gönderdi bende teslimat tarihleri finallere denk gelince üstelemedim ama eğer bizim teslimat tarihleride böyle erteleniyorsa artık OLUM BAK GİİİİTTT diyecem

www.monsternotebook.com.tr sitesinden monster'ın telefon numarasını alınız. Arayıp Kadir Bey ile görüşmek istediğinizi söyleyin ki genelde kendisi cevap veriyor telefonlara, durumu anlatın. Aldığınız bayi ve adınız soyadınızı söyleyince umuyorumki Kadir Bey yardımcı olacaktır. O sizin siparişiniz hakkında ve teslimat süresi hakkında size detaylı bilgi verir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.