Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.144
Cevap
103
Favori
636.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün aynısı bana da oldu. torba kapandı yazdı bi süre sonra avpime dönüştü ve kargo bulunduğum şehre geldi. kargoda ne var?
  • Merhabalar, bilgisi olan arkadaşlardan merak ettiğim bir soruya cevap isteyecektim. Yasaklı ürün almış ve iade olmuş adres ve isime sonraki alışverişlerinde aynı isim ve adres için (yasaklı ya da yasaksız) herhangi bir ayrı muamele uygulanıyor mu? kısaca isim ve adres fişleme gibi gibi bir durum var mı? iyi forumlar!
  • murat can 2616 M kullanıcısına yanıt
    Tablet almıştım 3g özelliği yok umarım geçer vergi falan demezler
  • gecekusu12 kullanıcısına yanıt
    Hocam ptt takip ekranında üst tarafta para kısmı var. Orada görebilirsiniz kaç para çıktığını
  • murat can 2616 M kullanıcısına yanıt
    Şuan sadece 60 kuruş yazıyor orda. daha açma parasını eklememişler sanırım
  • alisırakaya kullanıcısına yanıt
    Ürün 1 saat önce istanbul pim e ulaşmış

Heleşükür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    açma parası 60 kuruş zaten hocam. sorun yok ürün geldiğinde ödeyip alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

Ürün 1 saat önce istanbul pim e ulaşmış

Heleşükür

Hayırlı olsun
  • Arakadaşlar kargom Ankara PİM'e gelmiş, oradan da başka bir PTT işyerine sevkedilmiş. Bu aşamadan sonra takılma ihtimali var mıdır?

Lütfen bilgi sahibi insanlar cevap versin. Bir sürü yorum okudum, adam ptt memuruyum upime giden kargo kesin ukime gider falan demiş. Benim kargom gitmedi mesela. İnsanları boş yere heyecanlandırmayın, bilgi sahibiyseniz konuşun, ağzınız varsa değil!

• Çok alışverişim oldu, Gümrüğe sevk edildi ve Torba kapandı ifadeleriyle ilk defa karşılaşıyorum. UKİM'e mi gidecek yoksa bana mı gelecek, tahmini olan var mı?
     Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
  • cihaneli C kullanıcısına yanıt
    Bence UKİM'e bile uğramadan direk geri dönecek. :)
    Benim kargo da Pim deydi sonra Ukim e gönderdiler. Kargo büyükse veya agırlık olarak büyükse belki şüphelenip göndermişlerdir. En son gümrüğe sevk edildi ibaresi var çünkü
    İsim, adres bilgisi de var sanırım UKİM'e gidecek. Kaç kere söyledim Banggood'a şunu kutuya koymayın diye :)
    Yasaklı ürünse geriye yollarlar değilse sorun teşkil etmez :)
  • merhaba arkadaşlar ebaydan bir saat alacağım açıklamada böyle bir şey yazılı. saatin kutusuna ayrı kargomu istiyor çözemedim yardımcı olursanız sevinirim...

Look at this on eBay
    eBay
    Casio Men's STB-1000-1CF OmniSync Sports Gear Bluetooth Fitness Smartwatch for sale online | eBay
    http://www.ebay.com/itm/311600578974

Shipping

Shipping/handling via 1st class mail with delivery confirmation is free without the Casio box and manual or $5 via 1st Class with the box and manual. Priority Mail is $8. I go to the post office 3 times per week. Email me for an International Rate. I accept payment via PayPal. Enjoy the auction.

Worldwide shipping is $10.50 without the box and manual or $17.50 for 1st class with the box and manual or $45 via Priority Mail with tracking.I accept payment via PayPal. Enjoy the auction.

• termomen kullanıcısına yanıt
    Kutu ve el kitabı olmadan 10$
    Kutulu ve el kitabıyla 17$
    Kutulu ve el kitabıyla 45$ (hızlı kargo + takip no)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogolag90

arkadaşlar bu kargo ukime mi gidiyor. takip adımlarından çıkramınız nedir?
    not: henüz adres bilgileri ve ağırlık bilgileri yok.

Merhaba. Hangi siteden almıştınız dostum. Kargonuz geldi mi? son durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

quote:

Orijinalden alıntı: gogolag90

arkadaşlar bu kargo ukime mi gidiyor. takip adımlarından çıkramınız nedir?
    not: henüz adres bilgileri ve ağırlık bilgileri yok.

Merhaba. Hangi siteden almıştınız dostum. Kargonuz geldi mi? son durum nedir?

banggooddan xiaomi mi4 almıştım. takılmaması mucize çünkü adamlar 5 litrelik kutda göndermişler. sakım ola sakın banggooddan telefon almayın. hiçbir uyarınızı dikkate almıyorlar ve küçücük tel kutusunu 5 litralik kutuda gönderiyorlar. siparişi oluştururken de uyarı yazmıştım. mümkün oabildiğince küüçük ambalaj yapın diye. buradan çıkarılacak ders banggooddan tel sakın ola sakın almayın.

• arkadaşlar yardımcı olurmusunuz muhakkak birilerinin bu konuda bilgisi vardır. durum şu geekbuyingden telefon sipariş ettim free shippingle. geçen gün kontrol edeyim dedim adamlar hangi akla hizmet kargomu dhl ile göndermişler. kesin takılacak gümrüğe yani. şimdi sorum şu bu dhl birsürü masraf çıkarıyormuş okuduğum kadarıyla gümrüğe takılırsa bu yüzden bende hiç kullanmıyordum özel kargo şirketi, şimdi bu kargom direk geri dönecek dimi? geri dönüş için bana masraf çıkarırmı bu firma bilginiz varmı? zaten bana ulaşmayacağı kesin olan bir kargo için masraf etmek istemiyorum.

zaten normalde extra 10 15 dolar istedikleri bu özel kargo şirketi ile neden göndermişler onuda anlamadım, ücret falanda talep etmedi ödeme ekranında. ürün sayfasında freeshipping yazıyor du bende satın aldım hk post ile gelecekti ama böyle ilginç bir durum oldu.
  • yawan kullanıcısına yanıt
    Telefon yasaklı ürün olduğundan kesin geri döner. Teslim alamayacağınız için size hiç bir masraf çıkaramazlar. Sadece sizi bilgilendirmek için ararlar veya mesaj atarlar.
    DHL ile aldığım ürünlerin toplamı 75 Euro yu geçtiği için vergi ve masraf çıkacağı söylendi. Teslim almazsam herhangi bir ücret öder miyim diye DHL müşteri hizmetlerine sormuştum, çıkmaz demişti.
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.