Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.144
Cevap
102
Favori
640.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun bir gelisme oldu en son zimmet alindi guncellemesi geldi. Yani dagitima cikma ihtimali soz konusumudur. Beni ukime kadar yormayacaklarmi demek oluyor bu lutfen iyi haber diyin

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rr...tr barkodu ile yolladiysan suanda takip edemezsin. Ben hergun yolluyorum ve sisteme bakiorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • loadingmaster kullanıcısına yanıt
    Nike değil. Bugün, Gümrükten çıktı --> Torba Kapandı olarak değişmiş sorgulama sayfası. Bu bana gelecek demektir heralde değil mi?
  • Akheria A kullanıcısına yanıt
    üzerinden 8 10 ay geçti tabi. posta memuru da takip edemezsin demişti ama edebildim. sonradan değiştirdiler belki.
  • cofcof kullanıcısına yanıt
    Dostum eğer yasaklı değilse zaten vergi ücretini gelen ptt memeuru tahsil ediyo belirlenen kapıda ama eğer yaskalıysa gönderirler geri yani seni bile çağırmazlar kolay kolay bi bildiri gelir sadece pttden.
  • UKİM' i geçmiş ama bu seferde KİM' de duruyor :) Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Takıldı mı ? Geçti mi ?

• Merhaba Yasakli urun degil midi controller ama uzerinde fiyati yazmiyor kutuyu acip netten bakarlarsa cikan vergi benim aldigim fiyatla uyusmayacak bayagi vergi cikacak demektir. Bakalim hayirlisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cofcof -- 23 Ocak 2016; 21:45:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    geçmiş, sana teslim edecek ptt şubesine gidecek bundan sonra.

yasaklı ürün müydü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

geçmiş, sana teslim edecek ptt şubesine gidecek bundan sonra.

yasaklı ürün müydü :)

Arabam için Dvd-Navigasyon cihazı idi ?
    az üst kısımd bi de ücret kısmı var, oraya da bak belki vergi çıkartmış olabilirler.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    görünüşe göre sıkıntı çıkarmadan sana gelecek ürün, arnavutköye giden bir paketim vardı benim de önceden, ordan sorna direkt dağıtımı yapacak ptt ye gönderdiler.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için çok teşekkürler, sanırım pazartesi ne olacağı kesin belli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokomind

quote:

Orijinalden alıntı: lalapunx

30/11/2015 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey
    6 30/11/2015 PTT İşyerine Girdi Gümrüğe Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    7 30/11/2015 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    8 04/12/2015 PTT İşyerinde Bekliyor İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    9 04/12/2015 İADE-İthali Yasak İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    10 08/12/2015 PTT İşyerine Geldi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    11 08/12/2015 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Turkey

TV BOX - ithai yasak mı ? 33 USD

sim kart takılan bir ürün ise evet yasak. Ama TV box'lar zaten pek de mobil amaçlı değiller, wifi ve ethernetleri oluyor. Sim kartı yoksa yasak olmaması lazım.

Televizyon vergisi nedeniyle olmuyormuş. TV yazarsa ...
    Alacakların bilgisine.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sokomind

quote:

30/11/2015 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey
    6 30/11/2015 PTT İşyerine Girdi Gümrüğe Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    7 30/11/2015 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    8 04/12/2015 PTT İşyerinde Bekliyor İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    9 04/12/2015 İADE-İthali Yasak İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    10 08/12/2015 PTT İşyerine Geldi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    11 08/12/2015 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Turkey

TV BOX - ithai yasak mı ? 33 USD

sim kart takılan bir ürün ise evet yasak. Ama TV box'lar zaten pek de mobil amaçlı değiller, wifi ve ethernetleri oluyor. Sim kartı yoksa yasak olmaması lazım.

Televizyon vergisi nedeniyle olmuyormuş. TV yazarsa ...
    Alacakların bilgisine.

TV ve FM radyo özelliği varrsa TRT bandrol bedeli alınıyor.

Kaldı ki TV Box denilen ürünler TV ve FM radyo olan ürünler değil, ekransız tablet, ekransız mini masa üstü bilgisayar ürünleri.

FM radyo vs olsa bile yasaklı değil. Arayıp ulaşın ve hatanız var diye ısrar edin. Saçmalamasınlar.

• Hocam bende aksiyon kamera almıştım.Gümrükte takılmasına imkan yokken bi baktım UKİM de bekletiliyor ibaresi yazdı.Hemen atladım gittim ukime, barkod numarasını verdim içeriden çağırdılar.Paket elemanın elindeydi, bana içinde kamera var yazıyor kaça aldınız burada 15 dolar yazıyor dedi.Bende 75 dolara aldım dedim bana güvendi herhalde hiç incelemeden vezneye 60 kuruş yatırın paketinizi alın dedi.

Yani demem şu ki satıcı paketin içindekini doğru yazıp fiyatı sallarsa şüphe uyandırıyor ve paket sahibi ukime davet ediliyor.Bu iki kere başıma geldi.
  • aksiyon kamerası dediğiniz şey 40 ile 140 dolar arası birşey. inanması normal. çok popüler sanırım ve belli bir kutu yapısı var demek ki ve fiyatları da biliyorlar ki aksiyon kamerasını yakalıyorlar gümrükte.
  • bizim nuhnebiden kalma memurlar üstündeki tv yazısını tv ye bağlanan anlamında olduğunu anlamamış olsalar gerek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bizim nuhnebiden kalma memurlar üstündeki tv yazısını tv ye bağlanan anlamında olduğunu anlamamış olsalar gerek :)

TV box nedir ya?

"micro pc" koysaymış bu Çin ve İngiliz uşakları bunun adını.
    micro android pc
    micro windows pc
    micro pc
    micro linux pc
    pc box
    nano computer
    micro computer box

sonuçta bunlar sadece TV'ye bağlanmıyor, normal bilgisayar lcd ekranına da takabilirsin., projeksiyon bağlayabilirsin.
  • cofcof kullanıcısına yanıt
    Gelir o zaman merak etme paketi hiç açmayabilirler bile ama tek sıkıntın vergi çıkartabilme ihtimalleri.
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.