Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.287
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: altı ok

Sürat kargodan başkası yalan.

2 gün önce bir şişe balımı kırdılar. N11den bal almıştım adamlar şişeyi faturayı ne varsa çöpe atmışlar. Tamam kırılabılır ama ona sana çöpe atma hakkını kim veriyor. Birde yalan söylediler. Kargo eve gelmeyince şüphelendim sefakoy cennet şubesine gittim. Eve dağıtıma çıkmıştır dedi. Akşam oldu gelen yok takıp no ile baktım kı şubeden teslim alındı diye yazmışlar. Tabiki gittim şubede baya kaydım. Tutanak tutturdum N11 dekı satıcı tekrar gönderecek.
    Bunların geneli aynı şeyyy

• Al birini vur öbürüne hemen hemen hiç farkları yok.

Ancak şimdi fark ettim ki Yurtiçi Kargo, şubede telefonlara bakılmaması sorununu robot sistemi ile çözmüş güya. Artık ne aradığımız bilgiye ulaşabileceğiz, ne yarın evde yokuz getirmeyin diyebileceğiz. Telefona cevap verilmedi diye şikayet ettiğimizde "E otomatik sistem cevapladı" diyip geçecekler.

Bir önceki gün öğlen şubeye ulaşan kargo, dağıtıma çıkması gerekenden bir gün sonra sabah 9:39 da dağıtıma çıkıyor. 14:51 de tekrar şubeye dönüyor.

Biz çözüm bulunsun istiyoruz, daha da kötüye gidiyor. Yatacak yerin yok Yurtiçi Kargo...
     Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madbrave -- 20 Kasım 2015; 16:03:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Bu konu sayesinde bazı şeyler değişebilecekken konunun pasif bir şekilde ilerlemesini aklım almıyor.

Firmalar şikayet okumak istese açar şikayetvarı okur. Şikayetleri buraya yazmanın bir anlamı yok.

Bu konunun amacı birlik olup bu durumdan şikayetçi olduğumuzu dile getiren maili tüm alışveriş sitelerine atmak olmalı.

Burada asıl iş konu sahibine düşüyor fakat arkadaşı korkutmuş olacaklar ki konunun pasif bir şekilde ilerlemesine müsade ediyor.

Düzgün bir şikayet metni ile büyük alışveriş sitelerinin mail adresleri ilk mesaja eklenmeli ve akabinde şikayetçi olan herkes belirlenen metni belirtilen tüm mail ardeslerine göndermelidir ki birşeylerin değişmesine ön ayak olabilelim.

Aksi halde şu konunun açık kalması bile hatadır.

Olması gereken bencede budur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler Aras kargo çok para alıyor, geçen beşiktaştan ümraniyeye 5 tl aldı yurtiçi kargo. aras kargo aynı beşiktaştan 9 tl alıyor. çok fazla ve hizmet çok kötü. yani buna bi sabitlik getirilmeli il içinde sabit bir ücret olmalı. bu ne böyle. adam utanmasa 20 tl yazacak.
  • Mng satın aldığım ürünü Tekirdağ'a göndereceğine gitmiş ta Edirne' ye göndermiş ne alakaysa kargo 2 gün geç gelecek tabi onu da becerebilirlerse...
  • Beyler keçiören şubesinde bir düzelme var ama bu seferde aras bozuldu
  • tekrar yazıyorum.
    türkiyede işlerini en adice yapan meslek gruplarından birisi kargocular,
    bir diğeri bankacılar..

• MNG Kargodan uzak durun. Gerekiyorsa hepsinden uzak durun bireysel kimse kullanmasın.

75 Tl kargo ücreti adanadan izmire gıda gelicek 24 saat sözü verdiler 2 gün oldu hala yok

Bunların yapacağı işe işeyim.

Otobusle gönderim en mantıklısı bundan sonra kargo falan yok.
  • 2 gundur mng kargodan cektiğimi cekmedim başkasından.:) adamlar şubeleri olmayan yere üzerinde şube teslim yazan kargoyu alıp bizim bu ilçede şubemiz yok demiyorlar.:) düşünsenize ankara nallhanda oturuyorsunuz. size şube teslim kargo yollanıyor yollayan ne bilsin nallıhanda şube var mı yok mu? arıyorsun ya siz almamanız gereken kargo almışsınız bari bi adres vereyim getirin, yok şubeden alacaksınız:) siz netten 15 tllik birşey aldınız, o kargoyu almak için nallıhandan ankaraya 160 km yol gidip kargoyu alacaksınız tabi 160 km de dönüş var:)
    yine siz ankara nallıhanda oturuyorsunuz sizin adrese teslim kargonuz var, mobil şube getiriyor o gun evde yoksunuz yada elektrikler gitmiş zil çalışmıyor. kargo teslim edilmiyor telefonda edilmiyor. diyelim telefon edildi siz dediniz ben şehir dışındayım evde oturup kargo beklemiyorum. yarın donerim. biz getirdik yoktunuz şubeden alacaksınız. şube nerde 160 km uzaktaki ankarada::)) boyle gerizekalı bir sistemi nasıl oluşturdular acaba.:) ya kardeşim biri hata bir yanlış olur bunun mantıklı bir cözümü olmalı, adama dersin bir dahaki gelişte getiririz. sanki araçda yer yok o paketi koyacak. yok olmaz. çalışanlarında duşuk maaşa yoğun calıştığı doğru olabilir ama , kargo firmaların özellikle yurtiçi ve mng çalışanları galiba zeka özürlü kişiler arasında seciliyor.
    şubeler olarak yurtiçi ve mng çalışanları tek kelime ile rezil. mng ile yurtiçi arasında ise muşteri hizmetleri farkı var, mng yi arayıp sorunu söylüyorsun, bir cözüm yok ne doğru duzgun cevap ne geri dönüş. ama yurtiçi sorunu çözmeye çalışıyor ve çözüyorlar.. yurtiçi merkez iyi şubeler berbat en pahalı olanda mng. ben aras kargo ile sorun yaşamadım. adamlar paketi getirmeden once telefon edip paketiniz var şu saatlerde getirecez diyor. diğerleri evde yoksan yada zili duymamışsan bile arama zahmetine katlanmıyorlar üstelik en ucuzu aras kargo.

• aras kargo reklamı gibi olmuş yazım:) ama nasıl işini doğru yapmayandan şikayet ediyorsak işini cok iyi yapanları takdir edebilmeliyiz.
  • Bence en iyisi yurtiçi kargo, geldiklerinde evde bulamasalar bile arıyorlar, çekip gitmiyorlar en azından .
  • mng kargonun eziyetini yazmıştım adamlar kendilerinide baya baya aştılar, olmayan şubelerine teslim olan kargo alıp sorunu cözmek için bişey yapacaklarına, genel müdürlükten yetkili kişi ile bile görüşüp durumu anlatmama rağmen (20 tl lik telefon kılıfı için en az 30 tl lik telefon parası ödedim) bir şey cıkmadı.
    Pardon arkadaşalar birşeyden fazlası cıktı benim için değil ama burda yaşayanlar için, Bu geri zekalılar 5 yaşında cocuğun cözebileceği bir sorunu cözemedikleri için, haftada 3 defa kargo dağıtımı yaptıkları ilçeye dun itibariyle kargo dağıtımını durdurmuşlar:))) eğer haftada 3 defa dağıtım yapılıyorsa kapasite yuksek olduğunu tahmin edersiniz, zaten burda ptt, aras ve yurtiçi şubeleri var.
    insanlara eziyet etmek mağdur etmek bunların tek yaptığı şey, iş ahlakı denen bir şey varsa böyle ahlaksızlık görülmemiştir herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhankan

mng kargonun eziyetini yazmıştım adamlar kendilerinide baya baya aştılar, olmayan şubelerine teslim olan kargo alıp sorunu cözmek için bişey yapacaklarına, genel müdürlükten yetkili kişi ile bile görüşüp durumu anlatmama rağmen (20 tl lik telefon kılıfı için en az 30 tl lik telefon parası ödedim) bir şey cıkmadı.
    Pardon arkadaşalar birşeyden fazlası cıktı benim için değil ama burda yaşayanlar için, Bu geri zekalılar 5 yaşında cocuğun cözebileceği bir sorunu cözemedikleri için, haftada 3 defa kargo dağıtımı yaptıkları ilçeye dun itibariyle kargo dağıtımını durdurmuşlar:))) eğer haftada 3 defa dağıtım yapılıyorsa kapasite yuksek olduğunu tahmin edersiniz, zaten burda ptt, aras ve yurtiçi şubeleri var.
    insanlara eziyet etmek mağdur etmek bunların tek yaptığı şey, iş ahlakı denen bir şey varsa böyle ahlaksızlık görülmemiştir herhalde.

Küçük bir ürün alacağım. Mng nin Kendi sitesinden kargo ücreti hesaplaması yaptım 20tl kargo ücreti çıkardı. Gerçekten 20tl lık ürüne 20tl kargo parası mı ödüyoruz. Alacağım ürün 20ml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarney Btinson -- 24 Aralık 2015; 20:35:01 >

• UPS dışındaki tüm kargo şirketleri birbirinden beter. Bir tane adam gibi şirket yok. Eleman sayısı yetersiz, elemanlar niteliksiz, kargolar geç geliyor, evde olmana rağmen bulamazlar, pat küt taşırlar içindeki kırılır, telefonları açmazlar vs. vs.. En iyisi UPS diğerleri iyi bile değil hepsi rezalet.
  • Belki yazılmıstır baktım ama görmedim.

Size bir sorum olacak.

Bilgili arkadaslar cevap verirse sevinirim.

Simdi kargo görevlisi geldi kargoyu imza atıp mı kontroş edecegiz yoksa imza atmadanmı.

İmza attıkdan sonra teslim aldım diyor islem yapmıyorlar.

İmza atmazsam kargoyu vermiyorlar.

Bunları nereye nasıl sikayet edebiliriz.

Lütfen bilen birisi bir bilgi versin.

• Yurt içi kargo kadar iş yapmayan ve yapmamak için direten bi kargo yok . Gaziantep kavklıkta oturuyorum şehrin en merkezi noktası burası ama adamlar haftada bir dağıtıma çıkıyorlarmış. .En adı duyulmadık kargolar bile her gün gelirken ... Gaziantep'de en iyi Aras kargo çalışıyor .Adamlar evde bulamayınca ne yapalım nasıl çözüm bulalım diye arıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

UPS dışındaki tüm kargo şirketleri birbirinden beter. Bir tane adam gibi şirket yok. Eleman sayısı yetersiz, elemanlar niteliksiz, kargolar geç geliyor, evde olmana rağmen bulamazlar, pat küt taşırlar içindeki kırılır, telefonları açmazlar vs. vs.. En iyisi UPS diğerleri iyi bile değil hepsi rezalet.

vallahi mevkiye göre değişiyor benim bulundugum bölgede yurtiçi kargo çok iyiyken her aldığım ürün 12 de tak diye kapımdayken ups akşam 6 da getirir kaldı ki 2 alt sokağımda şubesi. aras kargo sistemdeki bambaşka benim olmayan adrese götürür zorla düzelttiririm aynı gün değil ertesi gün getirir. mng ve sürat zaten benim bulundugum bölgede tam belalar. en iyisi yurtiçi bneim için. kesinlikle sistem olarakda iyi. aras kargoda mesela ürün şubeye geldiğini göremiyorum ama yurtiçi kargo eğer şube teslimse ürün arayıp beyfendi ürün geldi alabilirsiniz diyor. veya aynı gün adres teslimse teslimat yapıyor.

• Aras kargo tam rezalet. Bugün kargomu getirmedi, internetten kargo takip yaptigimda alıcı kargoyu reddetti iade yazmışlar. Şubeyi arıyorum telefonu açmıyorlar

• TurkishCoder kullanıcısına yanıt
    ben 3 farklı il 3 farklı ilçede tecrübe ettim. en iyisi UPS

internet sitesinden kargo aracının nerede olduğunu haritadan görebiliyorsun. Evine geliyor bulamazsa seni arıyor. yine bulamazsa not bırakıyor. ama gel şubeden al diye değil. bu numaradan arayın tekrar getirelim diye. arıyorsun müsait olduğun zamanda getiriyorlar. başka hangi kargo şirketi 2. kez teslimat yapıyor söyler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

ben 3 farklı il 3 farklı ilçede tecrübe ettim. en iyisi UPS

internet sitesinden kargo aracının nerede olduğunu haritadan görebiliyorsun. Evine geliyor bulamazsa seni arıyor. yine bulamazsa not bırakıyor. ama gel şubeden al diye değil. bu numaradan arayın tekrar getirelim diye. arıyorsun müsait olduğun zamanda getiriyorlar. başka hangi kargo şirketi 2. kez teslimat yapıyor söyler misin?

yurtiçi yapıyor. şahsen gelen abi beni bulamadı mı arıyor evde değilsem abi ertesi gün getirirmisin diyorum tamam diyor. veya şubeyi arayıp bugun evde değilim yarın değilde ertesi gün teslimata çıkarabilirmisiniz diyorum hiç sorun değil deniyor. ups diyorm ya 2 sokak altımızda ilk nerdeyse bana getirmesi gerekirken en son bana geliyor. saçmalık yani. gerçi bölgesel farkındayım elbette. cogu kişi yurtiçiden sıkayetçi ben 2 şubesiyle calısıyorum gayet iyi. şerifali ve modoko.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.