Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbuldan ispartaya kucuk bir kutu icin 14 tl para odemistim , ptt olsa 6 tl bile almazdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kuruştan kaçıcam diye malınıza zeval getirmeyin o yüzden oyum sana ups
  • Aras Kargo Etimesgut Şubesi Ankara

Çalışanları özellikle müdürü ahlaksız bir insan.
    Müşteri umurlarında değil kafalarına estikçe dağıtım yapıyorlar

Yurt içi Kepez Kargo Antalya

Dağıtım yapmıyor. Telefonlara cevap vermiyor.
  • Lüleburgaz yurtiçi kargo bergule şubesi (sanayideki) öyle sorumsuz bir yer ki kargonuz günlerce şubede bekliyor.Mahalle ayrımı yapıp bazı bölgeleri sallıyorlar.Şubede bayan çalışanda var ve diğerleri onun yanında bir birbirlerine atın cinsel organı ile hitab ediyorlar (ne oldu at bardağı gibi).kaç kez şikayet ettim.

• İzmir - Özkanlar - Bornova
    İbretlik

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras kargo kayseri millet subesini ekleyelim 2 km mesafedeki evime kargo getirmiyor getirmemesine ragmen eve tasima hizmeti adi altinda para kesiyor ...telefonlara hicbir zaman cevapvermiyor ama Allah var yurtici kargo vatan subesine tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yurt içinden memnunum

• Aras eyvallah nefret ediyorum ancak yurtiçi candır..
  • yurtiçiden nefret ediyorum istanbul içi 3 gün sürüyo gelmesi bulaşmayın
  • Yurtiçi İstanbul Cibali şubesi berbat ürün teslim edilmiş deyip getirmediler şubede zar zor biraz hasarlı bulduk kargolar felaket durumda benim ürünleri ararken çoğunu sağa sola fırlattı.Çok feci bir şube müdürleri daha feci

• Bu yurtici kargonun allah belasini vermesin. Isini hic iyi yapmioyarlar. Evde bekliorm kargo gelsin diye kapiya evde yok yaziorlar. Umursamaz tavirlari gercekten beni dellendirdi

• MNG Kargo İstanbul / Atalar Şubesi
    Yurtiçi Kargo İstanbul / Dragos Şubesi

Bunların eline düştünüz mü kargonuz gelmez.

Ben artık Bukoli hizmeti sunan eticaret firmalarından alışveriş yapmaya başladım 3-5 fazla veririm şu mağazada en azından Bukoli hizmeti var diyerek kargomu yolumun üzerinden geçerken teslim alırım. Geldi mi gitti mi şubede mi şube nerede dertleriyle uğraşmak istemeyenlere tavsiyemdir.

Keşke her kargo firması UPS gibi olabilse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thuglife -- 28 Ekim 2015; 9:15:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyefendi-2

Bence de en iyi MNG internet sitelerine topluca mesaj atarsak eğer kargo seçenekleri çoğaltır

MNG bakırköy incirli sorun üstüne sorun. kurumsal çalışıyoruz ne kargo alıyorlar ne fatura işleri düzenli. sözden anlamaz işden anlamaz adamlar
  • Yurtiçi samsun merkez berbat ötesi. eve bir km. ötedeki şubeye gelen kargo şubeden eve 10 günde teslim rekorum.
    aras, mng, sürat hiç sıkıntı yaşamadım.
    yurtiçinin ben evde yokken aneme kargo teslim etmiş alıcı adı adresi doğru ama benim böyle bir siparişim yok.kutu içinde faturaya baktım istanbul beykoz vatandaşın birine ait şimdi işin yoksa uğraş kul hakına girmemek için yuriçi kargoya dert anlat yanlış gönderi gelecekler alacaklarda doğru adrese gidecek.
  • Yurtiçi Kargo İstanbul/Okmeydanı şubesini de eklemeni şiddetle tavsiye ederim.

Ürünler geldiği halde kafalarına göre bekletiyorlar,telefonlara çıkmıyorlar, maillere geri dönüş yapmıyorlar, geç ve kırık gelen ürünlerde pek umurlarında olmuyor açıkçası.

Evim kargo şubesine toplam 11-16 dk uzaklıkta (yürüme mesafesi).İşten çıkıp gün içinde gitme fırsatım olmuyor malesef.
  • Benim fikrim kargoculuk zor meslek özellikle yurtiçi kargo Türkiye'de en çok iş yapan firmalardan biri ama buna rağmen şimdiye kadar en memnun kaldığım kargo firması. Şimdiye kadar 100'e yakın kargo hizmeti almışımdır mümkün olduğunca yurtiçi kargoyu tercih ederim çünkü diğer firmalar yurtiçine göre biraz daha yavaş kalıyor benim tecrübelerime göre.
    Yurtiçi kargo ile hiç sıkıntı yaşamadım diyemem ama diğer firmalarla çok daha fazla yaşadım.

Not: Hayatımda hiç bir tanıdığımın yurtiçi kargo ile bir bağlantısı yoktur. Bir çok alışverişimi internet ortamından yapan biri olarak kargo firmaları ile çok işim oldu ve diğer firmaları görünce yurtiçinin sistemi diğerlerinden daha oturmuş. Tabii işin içinde insan faktörü olunca tüm hizmet sektöründe sıkıntılar çıkabiliyor. Önemli olan hatayı minimuma indirecek sistemi oturtmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR . -- 28 Ekim 2015; 9:32:24 >

• Beyefendi-2 kullanıcısına yanıt
    Hocam Merkez Amasya Aras ile Yurtiçi de ekler misin sana zahmet.

• yurttiçinin esenyurt şubesi gibi lanet yer yoktur herhalde adamlar telefonları açmıyor bi kere
  • İnternetten aldığınız ürünleri Zamaninda getirmezlerse almayın. Kargo gelince almıyorum deyip kapatın, site üzerinden de iade işlemi yapın. Kargo firmalarıni böyle protesto edebilirsiniz.

• En iyisi aras kargo

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.