Arkadaşlar malum son haftalarda korona virüsü dolayısı ile evlerden çıkmıyoruz. Ben mecburi işe gittiğim için kargo mu kuzenimin evine istedim. YURTİÇİ KARGO BUCA TINAZTEPE şubesi üzerinden gelecekti. Tamda kargo günü benim izinim oldu gittim kontrol etmeye fakat isim kuzenimin olduğundan bana vermediler dağıtımda olduğunu söylediler. O gün kargo gelmemiş. Sonra aradık ve 2 haftadır evden dışarı hiç çıkmayan kuzenime geldik evde yoktunuz şubeye yönlendirdik şubeden alın tekrar dağıtım yapamayız dediler. Böyle yüzsüzlük terbiyesizlik şerefsizlik olamaz. Şimdi yarın kargoya gidicem kargocunun dağıtımı yaptığı yani eve gelip bizim evde olmadığımız zamanı öğrenip sitenin güvenlik kameralarından bina ve daire önündeki kameralardan gelip gelmediğine bakıcam. Eğer ki o arkadaş gelmemiş ise kamera kayıtlarını ve gönderi bilgilerini alıcam ve gerekli olan heryere şikayetlerimi edicem. Yalan beyanda bulunduğu için şikayet edicem. Ayrıca önümüzdeki hafta uzun bir izne çıkacağım için gerekirse 1 haftamı bu işe ayırıp peşini bırakmıycam. Hatta bu işi artık bir üst noktaya taşıycam haber kanallarına büyük forum ve bloglara taşıycam. SAVAŞ BAŞLASIN :D