Şimdi Ara

Kargo dükkanda kalsın ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç günlüğüne evde olmayacağım internetten bir ürün siparişi vereceğimde gelince hazır olsun diyorum acaba sipariş versemde ürünü kargocunun dükkanda bekletsem olur mu ? Öyle bir hizmet var mı ? Kargocuya ne talimatı vermem lazım ?

• Şubeden teslim alınacak dersen, kargon dağıtıma çıkarılmaz sen alana kadar bekletilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Bir kaç günlüğüne evde olmayacağım internetten bir ürün siparişi vereceğimde gelince hazır olsun diyorum acaba sipariş versemde ürünü kargocunun dükkanda bekletsem olur mu ? Öyle bir hizmet var mı ? Kargocuya ne talimatı vermem lazım ?

Şubeden alinacak de kargo adresi olarak şubeyi ver
  • ancak 3 gün içinde şubeden almak zorundasın. yoksa geri yollarlar
  • Yok mu komşu ya da tanıdık esnaf?
  • 3 gün içinde işlem yapmazsanız kargo ile ilgili, ürün geri gönderilir. Arayıp şubeden alınacak, geri gönderim olmasın derseniz depoya koyarlar,bekletirler.
  • Arkadaşlar yurt içi kargoya gitsem bir kutu versem aras kargo şubesine göndersem sizce nasıl bir durum olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

Arkadaşlar yurt içi kargoya gitsem bir kutu versem aras kargo şubesine göndersem sizce nasıl bir durum olur.

Seni döverler.
  • talimat vermeden oluo, :D eve gelirler yoksan şubeye götürürler eve not bırakıyorlar :D ben hep öle alıyom... evde olmayınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

talimat vermeden oluo, :D eve gelirler yoksan şubeye götürürler eve not bırakıyorlar :D ben hep öle alıyom... evde olmayınca

Ama 3 gün içinde geri gönderiyorlarmış talimat verilmezse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

talimat vermeden oluo, :D eve gelirler yoksan şubeye götürürler eve not bırakıyorlar :D ben hep öle alıyom... evde olmayınca

Ama 3 gün içinde geri gönderiyorlarmış talimat verilmezse.

orası öylede zaten akşama gidip alıyom :D meraktan duramam ki :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.