Bildirim
Kargo dükkanda kalsın ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Şubeden teslim alınacak dersen, kargon dağıtıma çıkarılmaz sen alana kadar bekletilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Chucky_31
Bir kaç günlüğüne evde olmayacağım internetten bir ürün siparişi vereceğimde gelince hazır olsun diyorum acaba sipariş versemde ürünü kargocunun dükkanda bekletsem olur mu ? Öyle bir hizmet var mı ? Kargocuya ne talimatı vermem lazım ?
Şubeden alinacak de kargo adresi olarak şubeyi ver -
ancak 3 gün içinde şubeden almak zorundasın. yoksa geri yollarlar -
Yok mu komşu ya da tanıdık esnaf? -
3 gün içinde işlem yapmazsanız kargo ile ilgili, ürün geri gönderilir. Arayıp şubeden alınacak, geri gönderim olmasın derseniz depoya koyarlar,bekletirler. -
Arkadaşlar yurt içi kargoya gitsem bir kutu versem aras kargo şubesine göndersem sizce nasıl bir durum olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma
Arkadaşlar yurt içi kargoya gitsem bir kutu versem aras kargo şubesine göndersem sizce nasıl bir durum olur.
Seni döverler. -
talimat vermeden oluo, :D eve gelirler yoksan şubeye götürürler eve not bırakıyorlar :D ben hep öle alıyom... evde olmayınca -
quote:
Orijinalden alıntı: karamurat_670
talimat vermeden oluo, :D eve gelirler yoksan şubeye götürürler eve not bırakıyorlar :D ben hep öle alıyom... evde olmayınca
Ama 3 gün içinde geri gönderiyorlarmış talimat verilmezse. -
quote:
Orijinalden alıntı: Chucky_31
quote:
Orijinalden alıntı: karamurat_670
talimat vermeden oluo, :D eve gelirler yoksan şubeye götürürler eve not bırakıyorlar :D ben hep öle alıyom... evde olmayınca
Ama 3 gün içinde geri gönderiyorlarmış talimat verilmezse.
orası öylede zaten akşama gidip alıyom :D meraktan duramam ki :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X