Şimdi Ara

Kargo Dahil 19,50 Bluetooth Kulaklık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Verildi mi bilmiyorum ama fiyat çok uygun. Markayı bilen alan kullanan varsa bilgi versin lütfen.

http://www.shop-mar.com/store/ProductDetails.aspx?productId=38357
    • Türk Telekominukasyon Kurumu Onaylı
    • Kulaklıklı ve Kulaksız profil desteği
    • Headset ve handset arasında kolay geçiş
    • 12 Saate kadar konuşma ve 200 saate kadar bekleme süresi
    • Telefondan 10 mt kadar çekim mesafesi (Açık alanda)
    • Işıklı, hat, giriş batarya seviye durum ikazı
    • Ses kontrol ve temiz ses akışı
    • Güvenli ve özel iletişim protokolü

Kargo Dahil 19,50 Bluetooth Kulaklık.

• elimde aynı markanın bluetoothu var 10 ytl ye carefourdan aldım nokia ,samsung ve sony ericson telefonlarla iletişim problemsiz yaptı bilgi amaçlı söledim ama piyasada çok var bluetooth kulaklık inş kalitelidir alan biri olursa tet sonuçlarını bekliyorum..
  • link kırık
  • kırık değil serveri çökmüş..düzelince bakarsın
  • Link çalışıyor arkadaşım.
    Bu cihazı telefonda müzik dinlemek içinde kullanabilir miyiz acaba.
  • Sony Ericcsson W810i ile çalışır mı bu ürün acaba?

Ürünün web sitesi:
    http://www.abe-hk.com/english/products/8037-38/8037-38.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adnan Ak -- 17 Ocak 2008; 20:41:33 >
  • Bu markayı da ilk defa duydum "ABE"
    Şopar markası mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben verdim sipariş, bakalım nasıl çıkacak? Ucuz etin yahnisi misali olması muhtemel ama çok fena da olmayabilir, anladığım kadarıyla bu ABE firması sadece Bluetooth üzerine ürünler yapıyor belki de fiyat/perf fena olmayabilir

Arabada idare etsin yeter, telefonla konuşacam diye canımızı tehlikeye atmanın yahut ceza yemenin anlamı yok
  • Hocam wallaha bende alacam buy üründen bu arada bikaç haftadır aldığım ürünlerin hepsi shop-mar dan acaba deseydim hepsini bi koli yap öyle gönder olurmuydu :-D ilk 9.90 a DVD+R yaptılar sonra 4GB flash diski kargo dail 27 ye verdiler sonrada yegenime sudoku aldım 7 ytl idi herhalde şimdide bluetooth kulaklık nedir bu :-D shop-mar bunları aynı anda gir siteye yoksa arası zengin edecem :-D
  • hoca. ürün stereo olmadıı icin ses kalitesi arayanlara önermem... stereo larda cok pahalı. :S..
  • TÜhh kaçırdım kalmamış
  • quote:

Bu markayı da ilk defa duydum "ABE"
    Şopar markası mı acaba?

şopar değil şopmar (shop-mar) markası

her zamanki gibi "ucuz etin yahnisi..." olayı olacağından eminim...
  • Merdiven altı üretimidir bu.

• Ürünü aldım 12 saat şarzada taktım daha sonra testlere başladım işte sonuçlar

En az 5-10 hatta duvar falan yoksa daha fazlada çekebilir tlf.um şarzdayken ben diğer odadan konuşabiliyordum.

Ses açma kapama tuşları aktif öyle iş olsun diye konan tuşlardan değil.

şimdi diyeceksiniz ne eksiği var arkadaşlar uzun mesafelerde ses de cızırtı yapıyor onuda kaç oda öteden denedim

jabadan farkı ne derseniz inanın onu bende bilmiyorum jaba da kullandım kırılınca bi daha o kadar para vermek istemedim aynı mesafelerde konuşturuyor ABE de

Tavsiye ediyorum tutup 70-80 jaba ya vermeyin 2.4 ghz lik yolu kullanıyor ikiside ayrıca benim tel. samsung du kutunun üstünde samsung modelleri yazmıyordu ama modellere takılmayın buletooth u olan tüm cihazlar kullanabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: albati

Bu markayı da ilk defa duydum "ABE"
    Şopar markası mı acaba?

Snırım öyle bir marka hem de marka duyulmamasına rağmen pahalı
  • alet bitmiş ya :)
  • MSN ve SKYPE ile de uyumlumu acaba kulaklık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.