Şimdi Ara

Kargo böyle taşınır mı Yine Aynı Görüntüler Değişen Bir şey Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kargo firmalarında çalışan personelin paketleri yerleştirirken, gereken özeni göstermediği herkes tarafından bilinen bir gerçek.

Rize'de çekilen görüntüler ise bu durumu kanıtlar nitelikte. Rize'de bulunan bir kargo şirketinin çalışanları kargo paketlerini kamyonun içine fırlatarak atıyorlar. Paketlerin içinde ne var, görüntülerden bunu anlamak mümkün değil ama bu şekilde yapılan yüklemeyle paketlerin ve içindekilerin zarar görebileceği kesin.

Cep telefonu kamerasıyla gizli çekilen ve sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, paketlerin bazıları kaldırıma düşüyor, yerden alınıp tekrar kamyonun içine fırlatılıyor.

Bu görüntüleri izleyenler ise, "Bu görüntüleri izledikten sonra nasıl kargo göndereceğiz" yorumunu yapıyor.

İşte kargo personelinin kamyona kargoları yükleme şekli:
    odatv.com
    Kargo böyle taşınır mı
    https://odatv.com/kargo-boyle-tasinir-mi-28011936.html

• Geçen Gittigidiyordan ürün sipariş verdim baktım 3 gün oldu ortda yok mal yollanmış çoktan.Sitesine bakayım dedim aa teslim almışım.ulan dedim ne zaman teslim aldım bir arayım sorayım.Karşıdaki hatun beyefendi işte aracımızı patlattılar bütün mallar çalındı sizinki de onalrı arasında.

Dedim ya tamam insanlık hali hırsızlık falan olur bunlar ,niye peki teslim aldı diye yazdınız oraya kem küm teslim edilmiş beyefendi.Dedim teslim tutanağını göndersene sen bana bakayım benim kargomu kim teslim aldı.
    Baktım 2 saat kadar sonra bir eleman abi işte kargo çalınanlar arasındaymış bana ürünün ne olduğunu söyleyebilir gösterebilirmisin çek resmini dedim çekti gitti.Bir daha ses yok.

Şikayet var ve kargonun genel merkezine yazdım konuştum falan.Kargo dahil 7 liralık bir çevirici uğraşılacak birşey olsa uğraşayım dedim Allah sizi naıl biliyorsa öyle yapsın.Ya binlerce liralık bir mal olsaydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 28 Ocak 2019; 17:43:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.