Şimdi Ara

Karel MS48 santral programlama yardım ricası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
10.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar

    Şirketimizde kullandığımız eski bir karel MS48 santral var. Bu cihazda 3 işlem yapmak istiyorum. Aslında daha evvel programlı idi ancak reset atmak zorunda kaldık, herşey uçtu yönlendirmeleri tekrar girmem lazım

    1. 1 numaralı dış hattı içerideki 21 numaralı dahili hatta yönlendirmem gerekiyor. Yani 1 numaralı dış hat çaldığında 21 numaralı dahilinin direk çalmasını istiyoruz

    2. 2 numaralı dış hattı içerideki 18 numaralı dahili fax hattına yönlendirmem gerekiyor. Yukarıdaki ile aynı işlem aslında

    3. İçerideki 3 hattı birbiri ile iç PBX yapmam lazım. Yani içerideki dahililerden aktarma yaptığımda örneğin 21 dahilisi meşgül ise 22 ye veya 23 e sekmesini sağlamam lazım. İç PBX tanımlama yapmam lazım işin özeti.


    Bu işlemler için kodlama kombinasyonlarını bilen var mıdır? Web de ve forum da bulamadım.

    Teşekkürler



  • Evet maalesef o klavuzda benim istediklerim yok bende bakmıştım. Bulursanız çok makbule geçecek :)

    teşekkürler
  • bende karel servisinde 4-5 ay çalışmıştım.konsoldan programlama yapıp dedğiniz işlemlerin hepsini yapıyordum.ilk önce dış hatları santrala tanıtıyordunuz.aradan 8-9 yıl geçti şimdi hiçbirini hatırlamıyorum.bence servisini arayıp yeniden programlatın.çünkü ilk önce dış hatları santrala tanıtmanız gerekiyor.
  • programlama kılavuzu linkte yardımcı olabilir http://s3.dosya.tc/server/NigN3s/karel.rar.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onerkilic -- 10 Mart 2013; 12:49:58 >
  • Arkadaşlar herhangi bir yardım talebinde bulunmak isterseniz İzmir içerisinde veya online olarak karel santral arızalarınıza çözüm üretiyoruz. Firmamız geçmişten bugüne kendini geliştirmeyi misyon edinmiş ve her zaman müşteri memnuniyetini benimsemiştir. Sizlerde Eğer destek almak isterseniz Karelservisi.net adresinden veya bu konu altından bizlere ulaşabilirsiniz. Ücretsiz uzaktan destek yardımı almak için çağrı merkezi numaramızı arayabilirsiniz.

    Sosyal Medya Hesaplarımız
    Youtube
    Facebook
    Twitter
    Google+
    Karel Yetkili Servisi

    karelservisi.net




  • Arkadaşlar aslında benim sorunumda arkadaşın sorununa benziyor benim çalıştığım yerdede 2 tane dış hat var biri normal dışarıdan telefon gelince sekreter telefonu olan 111 çalıyor diğer dış hattan telefon gelince 118 iç hat çalıyor biz bundada sekreter telefonunun çalmasını istiyoruz nasıl yapabiliriz.
  • Arkadaşlar herhangi bir yardım talebinde bulunmak isterseniz İstanbul içerisinde karel santral arızalarınıza çözüm üretiyoruz. Firmamız geçmişten bugüne kendini geliştirmeyi misyon edinmiş ve her zaman müşteri memnuniyetini benimsemiştir. Sizlerde Eğer destek almak isterseniz bu konu altından bizlere ulaşabilirsiniz. çağrı merkezi numaramızı arayabilirsiniz.



    karel santral servisi
    Karel Santral Servisi | 0212 548 50 69 | Avrupa Yakası Bayi
    https://www.karelsantralservisii.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.