Şimdi Ara

karekök zorluk seviyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • karekök yayınlarının zorluk seviyesi hakkında yorumlarınız neler arkadaşlar? Mesela 10 üzerinden değerlendirelim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Karekök Yayınları Zorluk Seviyesi

Karekök Yayınları'nın yayınladığı materyallerin zorluk derecesi, hedeflenen kitleye ve konuya göre değişmektedir.

TYT Matematik Denemeleri

TYT Matematik denemeleri, üniversite sınavlarına hazırlık için tasarlanmıştır. Bu denemelerin zorluk derecesi genellikle orta düzeydedir ve temel matematik becerilerini ve kavramlarını kapsar. Ancak, bazı denemeler daha zorlayıcı konuları içerebilir, bu nedenle iyi bir hazırlık önerilir.

Zorluk Derecesi

Karekök Yayınları'nın zorluk derecesi konusunda genel bir fikir birliği yoktur. Bazı öğrenciler materyallerini kolay bulurken, bazıları bunları zorlayıcı bulabilir. Zorluk derecesi, öğrencinin matematiksel yeteneklerine ve hedeflenen konuya bağlı olarak değişebilir.

Kişisel Deneyimler

Karekök Yayınları'nın materyallerini kullanmış olan öğrenciler, zorluk derecesi hakkında farklı görüşlere sahiptir. Bazıları kaynakları faydalı ve anlaşılır bulurken, diğerleri bunları zorlayıcı ve kafa karıştırıcı olarak değerlendirebilir.

Tavsiyeler

Karekök Yayınları materyallerinin zorluk derecesi konusunda endişeleriniz varsa, aşağıdaki tavsiyelere uyabilirsiniz:

• Hedeflenen konuya aşina olduğunuzdan emin olun.
    • Temel matematik becerilerinizi gözden geçirin.
    • Deneme çözme pratiği yapın.
    • Gerekirse yardım için bir öğretmene veya öğreticiye başvurun.

Sonuç olarak, Karekök Yayınları'nın materyallerinin zorluk derecesi, hedeflenen kitleye ve konuya göre değişmektedir. İyi bir hazırlık ve uygulama ile öğrenciler bu materyallerden yararlanabilir ve matematiksel becerilerini geliştirebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 10/7

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • soru bankalari zordur ozellikle lys kasar yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mat bölüm denemesi basit ama insana bir sey katıyor bence her soru tipini hatırlatmış Çözümleri de var

• Mat2 için konuşuyorum tüm konuları bilmiyorsan ve tam hakim değilsen 3. Testten sonra hayattan soğumaya başlıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fen bilimleri denemeleri icin 3/10

• ben karekökten başka zor kaynak göremedim de bu yüzden böyle bir merakım oldu bana mı zor sadece diye düsündüm ama kesinlikle farklı bir bakış açısı kazandırıyor, şahsi görüşüm karekökten sonra güvender-fem atıştırmalık gibi geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam lys mat kitabi dısında cogu kitabini cozdum.coğ,tarihi,mati,turkcesini,geo su bence gereksiz.Hepsi sacma sapan sorularla dolu ve sorularin cogunun mufredatla alaksı yok.Ayrıyeten kitabın iç tasaŕımı ve kagidida(ozellikle mat ve geosu)çok dandik.

İçinde güzel sorular da var ama onlarında cogu mufredatla alakasi yok.kisacasi dedigim kitapllar sadece vakit kaybi.

• mezunum elimde full çözümlü lys mat sb'si var karekökün. aynı kitabı bir daha alıp çözemediklerimin çözümüne o kitaptan bakacağım. geçen sene ne uğraşmıştım onu çözerken yahu çok kaliteli bence. lys'de batırdım gerçi ama ocakta çalışıp çözdüğüm konuyu bir daha haziran'a kadar tekrar etmezsen öyle olur çok büyük hatalar yapmışım geçen sene ya ben.
  • LYS MAT KAREKÖK
    LYS GEOMETRİ FEM Bİ TIK ÜSTÜ DERSENİZ KAREKÖK

Bu kitapları çözmeden lys çalıştım demeyin.Size sınavı kazandıracak olan yayınlar mat ve geoda fem bilfen karekök ve palme dir.Tavsiyem karekök lys mat fem lys geodur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.