Şimdi Ara

KAREKÖK YGS YERİNE SUDOKU ÇÖZMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msü sorularını gördükten sonra yapmayı düşündüğüm şey.

• Istıyosan coz.. ilk baslarda cok vakit alıyor ama kafam rahatlayınca ben de yapmayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belalarini versin gun yüzü gormesin insaallah bu adamlarin. Abi hangi ulke de macin oynamasina az kalmisken kurallar degisiyor 2016 hukuk tm 3 ile alindi millet geo birakti. Sene 2017 geo mat esitlendi sinava az kala sene 2018 her sey degisti. Ne yapacagimizi sasirdik bu dalamallarin yuzunden.

• Hala 2016 da olduğumuzu sanıyorum sınav benı kotu etkıledı
  • Fapstronot kullanıcısına yanıt
    Anlayamadım

• dhnin azizliğine uğradım hocam diğer arkadaşın yazdıgına cevap olarak yazıyordum sen gelmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukuk.cu

Allah belalarini versin gun yüzü gormesin insaallah bu adamlarin. Abi hangi ulke de macin oynamasina az kalmisken kurallar degisiyor 2016 hukuk tm 3 ile alindi millet geo birakti. Sene 2017 geo mat esitlendi sinava az kala sene 2018 her sey degisti. Ne yapacagimizi sasirdik bu dalamallarin yuzunden.

Bırak kardeşim bırak yapacak bir şey yok. Durumun saçmalığı yeni sistem gelir gelmez insanların kabullenip ona göre kitapalrı değiştirmesi açıklamalar falan yapmasından anlaşılıyor. 1 tane adam akıllı biri çıksa napıyosunuz bari seneye erteleyin dese bastırsa bunlar olmazdı. gercekten düşünen yok öğrencileri. ondan ben de deliriyordum her düşündüğümde ama kabullenmek gerek elimizden bir şey gelmiyor. herkesin tuzu kuru bakma sen siyaset yapmak istemiyorum ama mecliste yatan muhalefetiz diye geçinen dinozorların 1 tanesi konuştu mu bu sistem olmasın aceleye geldi diye. sözde eğitimciler bile var aralarında. sonra gençlerden oy alırız diye beklerler. alırlar alırlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yav adamların yaptığı yanlış birşey tamamda geo bıraktık bla bla diye ağlamaya gerek yok sen eşit ağırlıksın zaten topu topu edebiyat matematik GEOMETRİniz var onuda çözmek istemiyorsanız gidin sözel okuyun
  • xlnxeksixartıc X kullanıcısına yanıt
    Ben geo olmasin mi dedim arkadasim tekrar oku istersen her sene degismesinden sikayet ettim.

• GEOYU saldı gibi birşey yazdınız ona göre yazdım ayrıca yazdığımda zaten her sene değişmesinden şikayetçi olmakta haklı olduğunuzu belirttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlnxeksixartıc -- 20 Mart 2018; 22:22:28 >
  • Yapın arkadaşlar sonuç 39 doğru 1 yanlış tyt matematik
  • 4*4lük sudoku çözmeye başladım temeli anlamak için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.