Şimdi Ara

Karekok ygs mı başka yayın mı? Acil yarın alacagim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar . Su anda elinde mat 1 olarak sadece karekok ygs var ve soruları Asıri zor. Sizce ygs için bu kadar kasmaya deger mı? Bugün öğretmene sorduk nasıl karekok diye çözmeyin bosuna değmez onunla uğraşmaya falan dedi. Gercekten yaparken çok zorlanıyorum abuk sabuk uğraştıricı sorularla dolu. Sizce başka yayın alayım mı karekokun ugrastirmasi iyi mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• karekök 1-5 serisi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by Kaçar

karekök 1-5 serisi mi?

Yok sadece ygs kitabı tek kitap

• quote:

Orijinalden alıntı: lşlş

quote:

karekök 1-5 serisi mi?

Ben onun 1-2 sini bitirdim de matematik hocası bir yakınım karekökle uğraşma çok basit kalır o demişti :D kendisi arşimet yayınını önermişti ama bilmiyorum nasıl birşey daha bakmadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lşlş

quote:

karekök 1-5 serisi mi?

Ben onun 1-2 sini bitirdim de matematik hocası bir yakınım karekökle uğraşma çok basit kalır o demişti :D kendisi arşimet yayınını önermişti ama bilmiyorum nasıl birşey daha bakmadım.

Tanınmış yayınların dışına çıkma fem, güvender, final varken bunlarla uğraşma.

• YGS soru bankası çözeceksen tabi ki en zorunu çöz zaten 35 matematik sorusunu rahat yapacaksın kalan 5 tane zor soru için ve hızlanmak için çözeceksin kitapları o zaman en zorunu çöz. Ama LYS için çözeceksen gereksiz kastıran şeyler çözmene gerek yok.
  • Bu arada karekok te çok zaman kaybı oluyor . Normal bir kitaptan 5 soru çözeceğine karekokten bir soru anca cozulebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lşlş -- 23 Ağustos 2011; 18:57:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershane şart mı sizce
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denemelerden almak istiyorumda
  • berkan__53@hotmail.com kullanıcısına yanıt
    tebrik ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.