Şimdi Ara

Karekök ygs matematik denemeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok tatlı deneme ütopik değil kesinlikle kararında. hızlanmak ve pekiştirmek için mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nrunke

la zoru napıcanız zor zor karekök ösym'ye yakın çizgide onu alın çözün 345 in saçma abidik gubidik problemlerine kafa yormaktan kat kat iyidir

evet 2016 ygs ve karekök mat aynı zorlukta
  • Yorumları okudum inanamadım arkadaşlar karekok mat bölüm denemesinden bahsediyoruz dimi? Hani şu 25 li ve çözümlü deneme. Yaw ben onu çerez niyetine çözüyorum yapmayın Allah aşkına denemede 28 gelen netim karekok b.d de 30 dan aşşa gelmiyor aşırı kolay

Not: 2014 basım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_6195 -- 5 Ocak 2017; 11:31:48 >
  • ali_6195 kullanıcısına yanıt
    Eski basımlar kolay. Bu seneki basımı adamlar zorlamış gayette iyi olmuş. Eski basımları çözme bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdjango

Eski basımlar kolay. Bu seneki basımı adamlar zorlamış gayette iyi olmuş. Eski basımları çözme bence

Okyanus 20 li bölüm denemesi vs karekok hangisini alsam acaba?

Okyanusun ÖSYM tarzında soruları var ama karekokde gelişmek için çok iyi
  • Hannibal96 kullanıcısına yanıt
    Hocam normal ya bende 1 saat veriyorum
  • ali_6195 kullanıcısına yanıt
    Bence karekok eski basim gibi degil
  • Yav eski basımları çözen adam gelmiş KOROKOK ÇOK KOLOY YO diyor
  • Matematikten 5-10 net yapan birisi karekök denemesini çözebilir mi ? Yada önerebileceğiniz başka denemeler varmı orta seviye olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_6195

quote:

Okyanusu hiç kullanmadım ben bişey diyemicem ama karekökten kolaydır diye düşünüyorum. Mat netlerin düşükse karekök moralini bozabilir haberin olsun 😄 ilk önce okyanusu al dicem ama 20 tane denemede çok be. Senin çok çeşit soru görmen gerekiyo ya 20 deneme çok yani bi okyanus için.

• Sana ilk defa hak verdim dostum
  • Denemeyi yeni aldım, merak edenler için kitabın ilk denemesi böyle

Karekök ygs matematik denemeleri

• @ali_6195

Okyanus aşırı kolay. Karekök o kadar değildir diye düşünüyorum çünkü 35 civarı yaptım hep Okyanus'ta, normalde 28-32 arası geliyor genel denemelerde.

@Çare Sneijder

Okyanus tavsiye ederim.
  • 35+ hedefiniz varsa apotemi geçen seneden hatırladığım kadarıyla karekökün denemeleri kitapları gibi zor değildi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali_6195

quote:

Okyanusu hiç kullanmadım ben bişey diyemicem ama karekökten kolaydır diye düşünüyorum. Mat netlerin düşükse karekök moralini bozabilir haberin olsun &#128516; ilk önce okyanusu al dicem ama 20 tane denemede çok be. Senin çok çeşit soru görmen gerekiyo ya 20 deneme çok yani bi okyanus için.

Hocam 10 lira fiyatı var ilk 10 denemesini çözer atarım bi köşeye sonra karekök alırım

Çok çeşit soru başka türlü nasıl görebiliriz mesela benim fem beyaz sb var her konusunun testlerinin yarısı bitti yanına birey C sb alsam mı

Netler ortalama 27-28 :)

• Deneme çok güzel, her soru uğraş gerektiriyor çerez soru yok gibi bir şey. Bir de bunun problemleri hep yanlış çıkıyor benim 28 net falan geliyor geo eksik ama.
  • Abi bende çözüyorum bizim siniftaki egouslter buna kolay diyor kafayı yiyorum şinirden
  • kaç yapıyorlarmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal96

Karekök çözüyorum 32-35 arası net çıkarıyorum.Soruları gayet güzel ama ben mi yavaşım yoksa deneme mi uzun 60-65 dk sürüyor :(

Hocam benim de 30-32 gibi oynuyor. Son zamanlarda hizlanmaya basladim denemeyi 50 dakkada bitirip boslarima bakiyorum. Hedefiniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokyuzukusu

Denemeyi yeni aldım, merak edenler için kitabın ilk denemesi böyle

Hocam ben eskiyle karşılaştırdım yeni basımdaki 1.deneme eski basımda 6. deneme bide bu eski konular çıkarılmış yerine yeni konular eklenmiş bazıları bu konuda eski deneme çok kolay çözmeyin demiş de yani diger 2 3 4 5 6 7 8 9 vs denemelerinde de aynı şekilde mi acaba bilemem .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.