Şimdi Ara

Karekök Ygs Mat 25'li Deneme Beni Yamulttu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece ilk denemesini çözdüm ve sonuç hüsran. 14 doğru, 7 yanlış, 12.25 net.

Normalde genel denemelerde matematikten 20-25 net yapardım sınavın zorluğuna göre ama bu çok düşük geldi. Özellikle geometride kalem oynatamadım. Ne yapsam düzelir bu durumum, ygs de 30-35 net istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deneme seni tokatlamış kalk şimdi yeniden çöz o yapamadığın soruları. 2. denemeye geç. Buraya konu açarsan düzelmez netlerin.
  • kusura bakma ama sen böyle hayal dünyasında yaşarsan hiçbir zaman istediğine ulaşamazsın.. Doğru hedef belirlemeye bak.
  • Normale göre düşmesi normal ama geometride kalem bile oynatamadıysanız 35 net biraz uçuk hedef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş hayallerdesin, deneme seni tokatlamiş, gerçekçi ol. Forumun rakip eleme ayı başladı gerçekten. Sinav karekok gibi gelmeyecek, sorulari bana gereksiz saçma geliyor. Almişsin artik çöz ama sonuçlarina pek takilma

• Bak güzel kardeşim. Bırak deneme yi falan da sen önce sunun cevabını ver. Kaç tane mat ve geometri sorubankasi bitirdin? En az 3 er tane bitirmiş olmab lazim su zamana kadar . daha sonra denemelere geçmen lazim. Ne kadar çok soru cozersen netlerin o kadar artar .

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Karekok sb bitirdim sadece ve 30 larda yapiyorum?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    orijinal tyt mat sb kötü
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı şekilde. karekök bile bitirmedim. valla 30un hep ustundeydim şu sıralar nasıl oluyorsa 35 e çıkıyorum geo sorularıyla.
    kardeşim aynı denemeleri bende çözdum, merak etme, o soruların çoğu gereksiz kasış. sınavın öyle olması imkansız. karekökün genel denemelerinde 35 yapan ben, o denemelerde "yok daha neler" diyorum, sen duşun.
  • 3 soru bankası falan hikaye normal bir temelle ygs matematik geo 1 sb bile yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Bak güzel kardeşim. Bırak deneme yi falan da sen önce sunun cevabını ver. Kaç tane mat ve geometri sorubankasi bitirdin? En az 3 er tane bitirmiş olmab lazim su zamana kadar . daha sonra denemelere geçmen lazim. Ne kadar çok soru cozersen netlerin o kadar artar .

Ygs Matematik en son geçen sene çözdüm 1 kitap 35 yapıyorum iyi forumlar..

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    3 kitap ygs için biraz fazla sanki hocam 2 kitap iyidir.

• Hocam bende normalde 20-25 arası yapıyorum ama bahsettiğin o denemede bir defasında 15 net yapmıştım. Onun dışında normale yakın yaptım hep. Her denemeden sonra çözemediğim soruların çözümlerine bir göz atıp kendim çözmeye çalışıyorum işe yarıyor sende deneyebilirsin.
  • of bundan 14 net yaptıysan kendini camdan at yanee.Kardeş YGS de de öyle hedef koyma 1-5 net yapacam de YGS den çıkınca direk iş falan ara uff salak 14 net ne ya sallasam 25 net tutar uff gerzekalıı
  • Ya moral bozma karekökün 1. denemesi diğer denemelerine göre çok daha zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Bak güzel kardeşim. Bırak deneme yi falan da sen önce sunun cevabını ver. Kaç tane mat ve geometri sorubankasi bitirdin? En az 3 er tane bitirmiş olmab lazim su zamana kadar . daha sonra denemelere geçmen lazim. Ne kadar çok soru cozersen netlerin o kadar artar .

Ygs için 3 kitap bitiren zeki değil aptaldır

1 kitap bittiği halde 30 seviyesine gelemediyse boşuna çözüyodur

• Millet neden moral bozmaya çalışıyor ki. Sırf bu yüzden mümkün olduğunca foruma girmemeye çalışıyorum. Herkes akıllarınca milleti kötülüyor

Şimdi hocam sana gelince. Diğerlerinin dediği gibi pes etme. Hangi soruyu yapamadıysan o sorunun konusunu doğru düzgün tekrar et. Konuları bitirmediysen hepsini bitir. Geometri de dahil. O zaman 30 net üstü garanti olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.