Şimdi Ara

Karekök matematik bölüm denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuç derece ve metinden zor mu?İlk denemesini çözdüm de zor değildi sanki sayılarda saçmalamışlar ösym problemden zorluyor karekök sayılardan?

• İlk denemeden tabiki zor olmayacak fakat diğerlerin zor olup olmadığını öğrenmem lazım
  • ben 11 tNe çözdüm en fazla 28 netim çıktı geometrisi lys tarzinda ama normal sayıları abartili zor ilk denemeden zor olanda var kolay olanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peace28

ben 11 tNe çözdüm en fazla 28 netim çıktı geometrisi lys tarzinda ama normal sayıları abartili zor ilk denemeden zor olanda var kolay olanda

Yani gittikçe zorlaştığı doğru değil mi hocam? Problemler zorlaşacak mı ayrıca problem soru sayısı az değil mi?
  • Sayılar konusunda haklısın ama şöyle bişey de var o soruların bazıları problem gibi yani mantık kurma gücü geliştiriyor, cozmeni öneririm. Sonuc derece nasıl bi bilgin var mı kasıntı mı yoksa kaliteli mi?

• İlk deneme diğerlerine göre bi tık kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkblade36

Sayılar konusunda haklısın ama şöyle bişey de var o soruların bazıları problem gibi yani mantık kurma gücü geliştiriyor, cozmeni öneririm. Sonuc derece nasıl bi bilgin var mı kasıntı mı yoksa kaliteli mi?

yaklaşık 8 denemesini çözdüm sonuç derecenin güzel hoş soruları oluyor bazen.Ama genelde çıkmış sorular var özgün sorusu az.Geometrisini çok beğeniyorum.Kolay, zor değil fakat tam ösym tarzı bence. Ösym zaten hiçbir zaman geodan zorlamadı ygsde..Bu arada karekök geoyu da beğendim.Dereceyle karşılaştırınca karekök zorluğu ağır basıyor herhalde fakat ösym tarzı değil bence karekökün geosu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LYS DENEMELERİ
    10 yıl önce açıldı
    apotemi tyt fen denemesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HermioneGranger

İlk deneme diğerlerine göre bi tık kolay.

Geo son sorusu bide matta tamkare sorusu güzeldi.
  • Problemleri neredeyse ROP gibiydi karekök ilk 2 denemesinde. Baya üst düzeydi.

• beyler biz farklı denemeleri felan mı çözüyoruz acaba ? Ben 11 tane çözdüm karekökten en zoru 1. ve 2. sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukylm34

beyler biz farklı denemeleri felan mı çözüyoruz acaba ? Ben 11 tane çözdüm karekökten en zoru 1. ve 2. sanırım.

Farklı denemeleri çözüyor olabiliriz. Sen genel denemeden bahsediyor olabilirsin? Ben bölüm denemesinden bahsediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Problemleri neredeyse ROP gibiydi karekök ilk 2 denemesinde. Baya üst düzeydi.

Genel deneme değil hocam.
  • Valla zor olmasına zorda diğer zorların dışında bu deneme sebebini anlamadığım şekilde çok uzun sürüyor....... 55-60-65dk

• quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

Valla zor olmasına zorda diğer zorların dışında bu deneme sebebini anlamadığım şekilde çok uzun sürüyor....... 55-60-65dk

İşlem kalabalığı fazlaca var hocam.
  • TheOrder11 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen de ayıp ettin neyden bahsettiğimizin farkındayım. Önceki karekök mat deneme konuları bakarsan anlarsın ne demek istediğimi. Çoğu kişi ilk denemede zorlandı.
  • quote:

Hocam sen de ayıp ettin neyden bahsettiğimizin farkındayım. Önceki karekök mat deneme konuları bakarsan anlarsın ne demek istediğimi. Çoğu kişi ilk denemede zorlandı.

Hocam ben yanlış denemeyi almış olabilir miyim 25li mat denemesinden mi bahsediyoruz?
  • TheOrder11 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 25li olan. Matematiğiniz iyidir bu kadar basit yani :) İlk denemede lokum sorusu gördüyseniz doğru denemedir.
  • quote:

Evet hocam 25li olan. Matematiğiniz iyidir bu kadar basit yani :) İlk denemede lokum sorusu gördüyseniz doğru denemedir.

Hocam matematiğim iyidir.Dereceyi genelde ful çıkartıyordum. Karekök 39 doğru 1 boş yaptm ilk denemede son sorum boş.yalnız ya ben hızlandım ya da bu denemede fazla işleme gerek yoktu. normalde 1 saatte bitirirdim bunu 53 dkda bitirdim.Şu an mutlu oldum valla.
  • ilk denemede problemler zor diğerleri normal
  • Ben 1.denemesini çözdüğümde şimdiye kadarki en kötü mat netimi yapmıştım 29 net mi neydi baya üzülmüştüm ama herkese zor geldiğini anlayınca rahatlamıştım. Şimdi en son 5i çözdüm mesela süre de artıyor 1 saat veriyorum normalde arttı 5 dakikam 35 yaptım yani sonradan zorlaşmıyor ortalama gidiyor. Arada çok kaliteli soruları var ya kendine özgü işlem soruları gereksiz uzun bazen ama sonradan çok yok 1-2de aşırıydı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.