Şimdi Ara

Karekök Lys Matematiğin Abartılan Zorluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde karekök lys matematik kitabı var , bir konuyu çalışırken ,o konu YGS kitaplarında veya diğer lys kitaplarımda varsa hepsinde çözüyorum nedense içlerinde en az yapamadığım sorumun olduğu kaynak karekök lys matematik, örneğin bölme bölünebilme kurallarını , kösbten, ygs bilfen soru bankasından, matematiğin kara kutusu kitabından ve fen bilimlerinden çözüyorum, forumda herkesin kolay dediği kösbten bu konuyla ilgili yapamadığım 7,8 soru varken karekök lys den 2 tane yapamadığım çıktı.Forumdakiler mi çok abartıyor bende mi bir sıkıntı var anlamış değilim.Bir de önder hocanın videolarından not çıkaran arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Herkese hayırlı forumlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karekok Lys Matematiğe çok zor diyen görmedim ben herkes güzel kitap diyor sadece

Zor olan kısım Türev de max min bir de 2.dereceden fonksiyonlar miydi polinom muydu birinin 1-2 testi baya sağlamdı

• Zor degil ayarinda. Osym'nin orta-kolay soru tiplerinin hepsi var. Ben zor kaynak istiyorum fulleme niyetim var diyosan endemik al

• berkwinchester kullanıcısına yanıt
    Elimdeki kaynakları bitirdikten sonra mı yoksa elimdeki kaynakları çözerken onu da alıp eş zamanlı mı ilerletmeliyim ?

• Up

• Up

• Ygs matematigi zor karekokün ama gelistiriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zor Ygs Matematik
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • berkwinchester kullanıcısına yanıt
    bitirdikten sonra. en secici soru tipleri endemikte var zaten

• bence lys kitabı gayet ösym ayarında konuyu tam bilenin yapacağı bir soru bankası. soruları da lys adına güzel.
    ardından apotemi düzeyinde kaynak çözülebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.