Şimdi Ara

KAREKÖK LYS MAT-2 ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
8
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapamadığımız soruları burada paylaşalım(Sayfa no ve soru no'yu söyleyerek)

• yararlı konu takip !! zor kitap zaten birbirimize yardım edelim de hakkıyla bitirelim şu kitabı 45 üstü alırız
  • 375.sayfadaki 3.soruyu çözen yazabilir mi çözümünü?
    bileşke fonksiyonun türevini almayı biliyorum ama oradaki ters fonksiyon beni çıkmaza sokuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodeotr

375.sayfadaki 3.soruyu çözen yazabilir mi çözümünü?
    bileşke fonksiyonun türevini almayı biliyorum ama oradaki ters fonksiyon beni çıkmaza sokuyor.

sorudaki g üzeri eksi bir'in soluna g yaz g ve g üzeri eksi bir birbirini götürür. tabi sağ taraftaki f'li ifadenin de soluna g yazman gerekiyor.

buradan 12x-1 = g(f(4x-3)) olur. buradan bildiğimiz bileşke fonksiyonun türevi :D
  • takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho07

quote:

375.sayfadaki 3.soruyu çözen yazabilir mi çözümünü?

sorudaki g üzeri eksi bir'in soluna g yaz g ve g üzeri eksi bir birbirini götürür. tabi sağ taraftaki f'li ifadenin de soluna g yazman gerekiyor.

buradan 12x-1 = g(f(4x-3)) olur. buradan bildiğimiz bileşke fonksiyonun türevi :D

sagolasın cozdum.
  • mesajım bulunsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayt geo sorusu
    4 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sy 195 teki 8.soruya bakar mısınız?
    ben z karmaşık sayısını 3/2-i buluyorum.bu da düzlemde nokta belirtir.ama cevaba göre dogru belirtiyormus.
    o soruyu cozen biri anlatabilir mi neyi yanlıs yaptıgımı?
  • nasıl kitap önerirmisinüz

• Bende merak ediyorum kitap nasıl?

• kitap biraz ağır. yani değişik sorular olduğu gibi işlem kalabalığı sorular da var.
  • Allah çözdürmesin,

FEM çözdüm bereket versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

Allah çözdürmesin,

FEM çözdüm bereket versin

bende fem çözüyorum gerçkten tam isabet sorular var ve boşu boşuna işlem kalabalığı yapmıyor. Şahsen çok ideal buldum...

• Fem'e oranla çok daha zor. Hedefi yüksek olmayanlar için önermem.
  • dd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridoako -- 17 Nisan 2013; 16:07:08 >
  • fem'e oranla hayli zor. fem bitmeye çok yakın, karekökünde bir kısmını bitirdim şükürler olsun.
  • Beyler kitap nasıl önerirmisiniz birde kaç test var bir testte ortalama kaç soru sorulmuş söylerseniz çok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: redand

Beyler kitap nasıl önerirmisiniz birde kaç test var bir testte ortalama kaç soru sorulmuş söylerseniz çok iyi olur

hedef 45+ filansa bu hedefe taşıyabilecek bir kaynak.ben bir hafta önce aldım ve çok begendim.testlerde ortalama 15-16 soru var.
  • quote:

quote:

Beyler kitap nasıl önerirmisiniz birde kaç test var bir testte ortalama kaç soru sorulmuş söylerseniz çok iyi olur

hedef 45+ filansa bu hedefe taşıyabilecek bir kaynak.ben bir hafta önce aldım ve çok begendim.testlerde ortalama 15-16 soru var.

Hocam kaç test var
    Sizin mat netleriniz nasıl

• quote:

quote:

quote:

Hocam kaç test var
    Sizin mat netleriniz nasıl

test sayısı çok fazla.
    henuz lys denemesi yapmadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.