Şimdi Ara

Karekök analitik geometri nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Analitiği bitireli fazla olmadı mps geo 0 ve bry b den temel oluşturdum. Karekök ün analitiğini almak istiyorum nasıldır? Seviyesi önemli sınav ayarında mı yoksa daha zor mu?
    Kitap:
    Karekök Yayınları AYT Analitik Geometri Soru Bankası - Kitapİşler
    Karekök Yayınları AYT Analitik Geometri Soru Bankası,Karekök Yayınları,Kitapİşler - İşler Kitapevleri
    https://www.kitapisler.com/Karekok-Yayinlari-YKS-Analitik-Geometri-Soru-Bankasi_36601.html

Teşekkürler.

• Bana kolay geldi hocam hep düz kalıp sorular birde vektöreler kitabın neredeyse yarısını olusturuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan analitik çözüyorum bende bu kitabı çözmeyi düşünüyorum çözenler konuya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eytedpasa

Bana kolay geldi hocam hep düz kalıp sorular birde vektöreler kitabın neredeyse yarısını olusturuyor
    Karekök kesin zorlamıştır diyordum ayrıca dediğiniz gibi vektörler gidince pek bir şey kalmadı. Bir de ekstremum analitiğe bakıyordum ama hiçbir yerde yok.
  • Vektöreler kalktı deniyor ama karekok analitik soru bankasına (yeni basima) koymuş diğer yayınlarda yok mesela acil geo da vektorler yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben aldım çöp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel analitikten tek onu çözmüştüm :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    karekök tyt mat deneme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerçi ondan sonra endemik de çözdük tekrar için .

• quote:

Orijinalden alıntı: eytedpasa

Vektöreler kalktı deniyor ama karekok analitik soru bankasına (yeni basima) koymuş diğer yayınlarda yok mesela acil geo da vektorler yok
    Yeni müfredat aldığım hiçbir kaynakta vektörler yok. İlginç olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11mf

Ben aldım çöp
    Ne yönden hocam çünkü piyasada fazla analitik kaynağı göremedim en son çare bunu alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hdhdjdjdbdbd

Gerçi ondan sonra endemik de çözdük tekrar için .
    Hocam endemik analitik göremedim. Fasikül halinde mi çözmüştünüz?
  • Yok o kitaptı sen kareköke çöp diyene bakma onlar sınavda kazık üstüne oturacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: Hdhdjdjdbdbd

Yok o kitaptı sen kareköke çöp diyene bakma onlar sınavda kazık üstüne oturacaklar
    Anladım hocam. Karekök geo 0 fena değildi daha çok tekrar amaçlı kullanıyorum ama karekökün eleştirilme sebebi yorum vs fazla soru içermemesi olarak görüyorum yoksa kötü kaynak değil. Mesela acil geo orta bazen kolay seviye bir kaynaktır ama soruyu anlayıp nereden başlayacağını bilmek önemli, bir soruya 10-15 dk harcayıp kenan karanın tek hamleyle çözdüğünü görünce şaşıp kalıyorum ama geo bu şekilde gelişecek.
  • Kardeşim benim analitiğim iyi değil zaten.Yani analitikte süperim bu yüzden basit geliyor diye bir şey söylemedim.Utdeki birkaç soru dışında hepsi normal bir dershane kitabını açınca karşılaştığın sorularla benzer sorular.Geliştiren hiçbir şey yok.
    Doğrunun analitiğindeki utlerde cok iyi sorular var sadece.Bu arada kötü niyetli konuşmana çok üzüldüm inşallah sen sınavı yaparsın da sınavdan sonra tebrik ederiz seni ne diyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11mf kullanıcısına yanıt
    Hocam şaka yaptım niye alındın ben o kitapla analitikten 1y çıkardım o yüzden o kitabın yeri ayrı bende severim seni kırılma:(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.