Banu Güven, ses getiren röportajlarıyla her akşam ekranda. Banu Güven’in bu akşamki (Pazartesi) konuğu özel bir organizasyon için İstanbul’da bulunan NBA’in efsanevi basketbolcusu Kareem Abdul-Jabbar…
Tüm zamanların en iyi oyuncularından kabul edilen Abdul-Jabbar, rekorları, ilkleri ile de basketbol tarihindeki yerini almıştır. Kendine özgü çengel atışı da adının her daim anılmasına vesile olmaktadır.
Efsane, programda Banu Güven’in, kariyeri, spor dışı hayatı ve Türkiye’ye geliş nedeni üzerine sorularını yanıtlayacak. Banu Güven ile Artı 17:30'da NTV'de.
Sevindim ya Beyaz Show'daki skandaldan sonra Kaan Kural'da olursa tadından yenmez.
banu güven beyaz show'dakilerin bildiğinin 10 katını biliyordur basketbol ve kareem hakkında. bilmese de araştırır yani..
@fuatturkap aynen katılıyorum üstteki yorumuna.Birde dün a-haberde çıkmış sanırım, insan reklam yapar yahu, hiç kimsenin haberi yok, gazetede fotoğrafını gördüm de öyle öğrendim.
Neyse bu akşamüstü kaçırmayalım programı.
Banu bir anlatamadı aklındakini
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
@fuatturkap aynen katılıyorum üstteki yorumuna.Birde dün a-haberde çıkmış sanırım, insan reklam yapar yahu, hiç kimsenin haberi yok, gazetede fotoğrafını gördüm de öyle öğrendim.
Neyse bu akşamüstü kaçırmayalım programı.
her neyse gerçekten adam gibi basketbol konuşanlar da olmuş adamla sonunda.. ismail şenol sormuş o yanıtlamış tabi ntvspor'dan çektikleri için videoyu ses kötü..