Şimdi Ara

Kardiyo antrenmanı nasıl yapılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun uzun bir aradan sonra salona gidicem yaklaşık 2.5 aydır gitmiyordum yaklaşık 17 k,lo civarı verdim şuan 98 kiloyum 1.90 boyum var ben kardiyo yu yarım saat bisiklet yarım saat koşu bandı 5 dk eliptik bisiklet şeklinde yapıyordum bi ara hiç kilo veremedim sanırım metabolik slow down denilen durum oldu doğru kardiyo nasıl olmalıdır arkadaşlar ?

• Tekrar başlayacak olman güzel.17 kilo verdiğin için de tebrik ederim. :) Ben de şu anda gidiyorum spor salonuna.1 hafta oldu başlayalı. 20 dk koşu bandı 20 dk eliptik bisiklet ve 20 dk bisiklet şeklinde yapıyorum.Bunun dışında da farklı bel hareketleri var setlerle.Spor salonuna başladığın zaman zaten sana hocan söyleyecektir nasıl olması gerektiğini.Ben de kilo vermek için gidiyorum bu arada :D
  • Hocam tabata antrenmanini bi arastir bence kosu ve bisiklete ek olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Tekrar başlayacak olman güzel.17 kilo verdiğin için de tebrik ederim. :) Ben de şu anda gidiyorum spor salonuna.1 hafta oldu başlayalı. 20 dk koşu bandı 20 dk eliptik bisiklet ve 20 dk bisiklet şeklinde yapıyorum.Bunun dışında da farklı bel hareketleri var setlerle.Spor salonuna başladığın zaman zaten sana hocan söyleyecektir nasıl olması gerektiğini.Ben de kilo vermek için gidiyorum bu arada :D

Zaten hoca tarafından bana söylenen program belli bir kilo verdikten sonra işe yaramıyor sanki ayrıca hocalar çok ilgisiz ve birazda bilgisiz olduğundan onlara sormuyorum internetten araştırıp uyguluyorum var mıdır pro fitness çı arkadaşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.