Bildirim
KARDESLERiM B U N eE BAKIN PLS
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: DREAMKENAN
Arkadaslar biraz once dc yedim geri girdim we onumde your account is currently in use yazıodu daha charı yeni actım we chitin full set ironx+5 war oyunun sorunumu biri girmeemi calsııo? yardım pls server nie bole abyss dusurduk lamıoz
hasta mısın sen?
okuma yazmayı ne zaman öğrendin -
o nie? -
anlamadım ki yaw -
ben anladım arkadş o ingilizce yazan şey de diyoki senin char kullanılıyo lütfen daha sonra deneyiniz diyo senin yapacağın iş beklemek çünkü sen dc yiyince senin adam biraz orda takılı kalıo 1 -2 dk bekle girersin -
bende anlamadım bidaha düzgün ve tane tane yaz ! -
bu ne diyoo yaffff................. -
Diyorki charı yeni açtım ancak biras önce dc yedim ve idmi ve şifremi yazarken account'um kuullanılıyor uyarısı çıktı çok emek verdim üstüne full chitin eline bişeyin okunu aldım acaba sizdede bu hatayı veriyormu?(bundada okunamıycak bişey yok zorlayınca gayet güsel okursunuz!)
Cvp;
bendede öyleydi zorlayınca girdi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X