Şimdi Ara

Kardeşimin gözlüğünü fırlatmışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kardeşim 7 yaşında 1. sınıfa gidiyor sınıfta bi tipini şerefini sevdiğim bir çocuk var.

Bugün gözlüğünü almış fırlatmış benim kardeşin gidip dövücem ama annesiyle annem anlaşmışlar fatura neyse ödiyelim demiş beyler çerçeve kırılmış
    gözlük camlarında bişey gözükmüyor ama bilmiyorum gözlük camları 270 tl mi ne 7 numara gözlüğü var çok kalın olduğu için ince cam yaptırdık 270 tl ye.

Beyler nabalım camlarıda değiştirip faturayı verek mi ?

• Ver

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camlarıda değiştirin sonra eski gözlüğü sevdiğin çocuğa sok

• quote:

Orijinalden alıntı: KaynatayaSelam

Al

quote:

Orijinalden alıntı: dsaewq

Ver

Ekonomiye can ver.
  • Gidip dövücem nedir 7 yaşında çocuk nihayetinde aileler anlasmasa harbiden dövecektin herhalde
  • 7 yaşındaki çocuğun neresini döveceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valdiantore

Gidip dövücem nedir 7 yaşında çocuk nihayetinde aileler anlasmasa harbiden dövecektin herhalde

Bu ilk olmadı ki hep sataşıyormuş benim kardeşe vuruyormuş falan bugünde gözlüğünü almış gözünden atmış yere çocuğun 7 numara gözlüğü var gözlüğü çıkartınca 1 m ilersini göremiyor.
  • Çükünü keserim de.

• Madem öyle yapıyor git al çocuğu karşına güzelce uyar. O yaşlarda abisi olan çocuklara dokunmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeBiDeX

quote:

Gidip dövücem nedir 7 yaşında çocuk nihayetinde aileler anlasmasa harbiden dövecektin herhalde

Bu ilk olmadı ki hep sataşıyormuş benim kardeşe vuruyormuş falan bugünde gözlüğünü almış gözünden atmış yere çocuğun 7 numara gözlüğü var gözlüğü çıkartınca 1 m ilersini göremiyor.

Ya haklısınız da bunlar çocuk yani elbette kavga ederler, birbirlerine sataşılar, gidip dövmek falan hiç olacak iş degil yani aileler halletmeli veya ögretmen
  • Komple gözlüğü değiş yeni ve pahalı gözlük al ve faturayı karşı aileye ver.

Küçük çocuğa gelince tut çek bi kenara kardeşinle beraber.
    Kardeşine çocuğu tokatlattır sonra da eğer bir daha yaparsan annenle sevişirim de.

Bu yetecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde küçük kız kardeşlerime bulaşan bi kürt vardı. Öküz gibi bişeymiş. Açıkcası olay bana gelmeden baya rahatsız etmiş. Bana geldiğinde delirdim gittim çocugu dövdüm sonra okulda dövdürdüm daha sonra abisi geldi onu da dövdüm. En son annesi geldi ötmeye falan başladı.

Özet olarak kasti ve devam eden hareketler karşısında tepkini koy. Pişman olmazsın. Ama kaza falansa çocuk onlar sonuçta abartmamak gerekir.
  • çocuğu korkut, kardeşini döv.
  • CeBiDeX kullanıcısına yanıt
    tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir demiş atalarımız önce gözünü korkut çocuğun ondan sonra bir daha yapmaz zaten
  • quote:

7 yaşında çocuk diyip geçme, böyle yapa yapa konuyu açanın kardeşinin psikolojisini mok eder, çocuğun bütün hayatı mok olur.

Bence okula gidip, kardeşine söyle o çocuğu çağırsın sonra tek elinle havaya kaldır ve kulağına "Birdaha kardeşime dokunursan doğduğuna pişman ederim seni, bu konuşmada aramızda kalacak." de. Bunu yapmassan zaten kardeşini düşünmüyorsundur hiç bence.
  • yaptır Gözlügü faturayı aileye ver zaten onlar çocuga kızarlar
  • Git faturayı okkal bir şekilde ver .Ondan sonra git okula çocukla sert bir dille konuş dövmek olmaz 7 yaşındaki çocuğu ama baktın hala devam ediyor okulmüdürüne git kardeşinle gerisini onlar halleder diye umuyorum ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.