Şimdi Ara

Kardeşimi İmam Hatip'e gönderelimmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortaokul imamhatip'ten bahsediyorum evimizin 30 metre üstünde nerdeyse kapının önü yakın olduğu için tercih etmek istiyoruz ama eğitimi yetersiz gelirmi karar veremiyoruz ailecek . başka orta okul uzak servisle göndermek gerekicek

• Gönder gönder beynini yıkasınlar çocuğun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bro 10 yasindaki cocuklari kiz erkek ayri ortamlarda okutmayin yaziktir gelisimini olumsuz etkiler,bide cocuk daha hic biseyin farkinda olmadan kapanmak zorunda kalacak birakin kendj karat versin zaten yasi geldi mi kapanir ablam iu hukukta okuyor liseden sonra kapandi gecen okuluna gittim cokca kapali kiz var ama modern gorunumlu ama hic biri imam hatipten cikma degil,egitim de yetersiz olacaktor bence verin normal okula

Edit:kiz oldugunu varsaarak yazdim ama erkek icinde gecerli ayni durum ozellikle egitim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malaustası -- 1 Temmuz 2016; 15:44:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha muhafazakar ortamlsrı oluyor öğretimleride diğerleriyle paralel ilerliyor ama isimden çekiniyosanız göndermeyin

• Gönder teravih namazını evde kilarsiniz

• gönderin tabiki büyük önderimiz rte imam hatip mezunu imam hatiplere daha çok ilgi vermeleri lazım
  • ilerde issiz kalmasin istiyorsan yolla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anadolu Aöf Mü? Ata Aöf mü?
    7 yıl önce açıldı
    remzi hoca mı?akın dil mi?
    11 yıl önce açıldı
    Saddam Hüseyin Kuleli Mezunu Mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tanıdığım biri olsa , İmam hatipte okuyana daha doğrusu onun ailesine 2.sınıf muamelesi yaparım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.