Şimdi Ara

kardesimi hic sevmiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok gıcık şeyler yapıyor ve miras istiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundercry -- 25 Ekim 2015; 12:35:15 >

• CSB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: championofNirn

kardeşim derken, abim. ama ben ona abim demek istemiyorum. benim bir film arşivim vardı, bayağı büyüktü hatta. iki tane yerel diskim var. bi' tanesi c diğeri de d. farkettiginiz uzere tabii ki. uzun bir sure icinde yurtdisina cikacaktim, abime film arsivimi kullanabilirsin demistim. bilgisayarin sifresini bir kagida yazip, onemli olan klasorleri de kilitlemistim. tabi kendisi sifreyi yazamamis, bunun uzerine kagidi yirtip pencereden atmis. ama film arsivinden film izlemek istedigi icin bilgisayarciya goturmus pcyi...
    bilgisayarci da cok onem verdigim, icinde 36 gblik 600 tane mod bulunan 250gblik ssdimi cikarip, onun yerine 160 gblik harddisk takmis. ssdyi de cebe indirmis. sonra da temiz bir format atip vermis abime... benim sorunum benden habersizce yapmasi ve toplamak icin 2 yil verdigim modlar... :( pcyi buldugumda ekranda ölü pikseller vardi ve virus doluydu.
    neyse, bu kisi beni kucuklugumda bayagi dovdu, ve babam-annem geldiginde de kendime zarar verdigini soyluyordu. ozel bir figurum vardi, yurtdisindan aldigim. oynarken yanlislikla kafasini kirmis figurun... :(
    supernaturalin, doctor who'nun tum sezonlarinin bulundugu bir 250gblik harici harddiskimi bicimlendirmisti...
    simdi ise ebeveynlerim oldu ve mirasi kendisine istiyor, ne yapmaliyim?

Basın sağolsun. Eğer mal isen ver mirası. Sonra git kucağına otur abi mabi demeden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.