arkadaşlar kardeşim dün eve geldi bana anlattı sınıfındaki çocuklar kardeşime saldırıp dövmüşler nedeni ise şu kardeşim 7 sınıf öğrencisi bu yıl kardeşimin okulunu değiştirip özel bir okula gönderdik onlarda kardeşim yeni geldiği için dışlayıp dövmüşler onları öğretmenine söylemedin mi dedim oda söyledim ama yapmaya devam ediyorlar dedi bide kardeşim karnım kolum ve bacağım ağrıyor dedi bu arada kardeşim efendi bir çocuk yaramaz zorba bir çocuk olsa kaşındı dövdüler derdim ama kimseye bulaşıp karışmaz. beyler sizce ne yapsam gidip bunları dövsem mi bu arada 17 yaşındayım tavsiye verin. arkadaşlar bu gün dediğim gibi ders bitimine 10 dakika kala kardeşimin okulunun önüne gittim ders bitti herkes okuldan çıktı kardeşimle beraber çaktırmadan ona saldıran çocukları takip ettik ve anladığım kadarıyla bu çocukları öğretip kardeşime saldıran ve aynı zamanda saldırtan çocuğun ismi erenmiş kardeşim bana erenin kim olduğunu gösterdi bu kardeşime saldıran çocukların hepsi toplu halde beraber yürüyorlardı bide yürüyüşlerini görseniz kendilerini çete mafya babası falan sanıyorlar neyse okulun önünden biraz uzaklaştıktan sonra kardeşimle beraber yanlarına gidip şş baksanıza bi siz niye benim kardeşim ....... saldırıyorsunuz lan dedim onlarda korkarak yok abi biz saldırmadık dediler kardeşimde saldırdılar yalan söylüyorlar dedi bende ereni yakasından tutup sen kimsin lan sınıfı toplayıp kardeşime saldırtıyorsun diyerek sert bir şekilde ittirdim duvara çarptı o sırada arkadan benden bir iki yaş küçük 15 16 yaşlarında bir genç hayırdır bilader ne saldırıyorsun lan çocuğa dedi bende hayırdır olum bu çocuk senin neyin oluyor lan dedim oda kuzenim oluyor sen kimsin lan dedi bende senin bu kuzenin bütün sınıfı öğretip topluca kardeşime saldırtıyor dedim kuzenide iyi yapıyor dedi o sırada sinirden küplere bindim bir anda bunun boğazını sıkmaya başladım görseydiniz neredeyse nefessiz kalıyordu o sırada onun karnına tekme atarak yere düşürdüm yerde bi 10 saniye kaldı sonra ayağa kalkıp bana saldırıp yumruk atmaya çalıştı bende onun elini ters çevirip etkisiz hale getirip ona yumruklar atmaya başladım o sırada yirmili yaşlarda iki kişi araya girip bizi ayırdılar zor aldılar elimden bu züppe erenin kuzenini ayırmasalar baya bi hırpalardım sonra o çocuklarada eren ve kuzenine bi daha kardeşime bulaşırsanız kafanızı keserim dedim sonra ordan ayrılıp kardeşimle beraber eve gittik not kardeşim onlara çıkışa abimi çağıracam demişti onlarda korkup kuzenlerini çağırdılar. Erenle kardeşim ve ona saldıran çocukların hepsi aynı sınıfta arkadaşlar numaramı nasıl buldu bilmiyorum beni kardeşimin ve erenin gittiği okulun iki sokak ötesindeki parka çağırıyor şuan bilgisayardan yazıyorum birazdan mesajın fotosunu gönderirim
![]() mesajın screenshotunu biraz geç attım kusura bakmayın. Mesajı attığı zaman ekran görüntüsünü almıştım şimdi onu gönderdim yanlış anlaşılmasın Arkadaşlar iş ciddiye bindi sizce parka gideyim mi ne yapsam bilemedim ama parka tek başına geleceğini sanmıyorum arkadaşlar erenin kuzeni beni bugün parka çağırmıştı bende gitmeye karar verdim ve olasılıkları düşündüm öncelikle kuru sıkı silah getirmek aklıma geldi ama ben kuru sıkı getirirsem onlar daha fazlasını getirebilirdi bende adam toplayıp gitmeye karar verdim benim çevremde pek fazla bi eleman yok ama çevresi tanıdığı olan bi kuzenim var Hasan abi kendisi 21 yaşında onunla aramızda baya bi iyi neyse ben onu saat 12.00 civarlarında arayıp olayı ve durumu anlattım oda tamam birilerini bulup gelecem dedi o sırada haber diğer iki kuzenimede gitti onlarda geldiler saat 15.30'da buluştuk hasan abi 8 kişi getirdi onunla beraber 9 oluyorlardı diğer 2 kuzenimle beraber toplam 12 kişi olduk buluşma saatinde parka gittik onlarda oradaydı ve tahmin ettiğim gibi tek başına gelmemişti ama onların sayıları bizden azdı bu dövdüğüm erenin kuzeniyle beraber toplamda 7 kişilerdi yanında getirdiği elemanların hepsi hemen hemen benim yaşlarımdaydı hasan abi yanlarına gidip onlara siz kimsiniz benim kuzenlerime bulaşıyorsunuz lan diyerek bağırdı içlerinden biri sanane lan dallama dedi hasan abi o anda sinirlenip ona güçlü ve sert bir yumruk attı eleman yere yığıldı ve herkez birbirine ağız burun dalmaya başladı ben erenin kuzenine daldım onun yüzüne 4 tane yumruk atıp malum yerine tekme atıp ona vurmaya devam ettim o sırada bizimkilerde onları haşat ediyordu zaten sayıca onlardan üstündük bide hasan abinin getirdiği elemanlar ve diğer iki kuzenimde sağlamdı sonra onlarda dayak yemeye dayanamayıp kaçıp gittiler onlara gerekli dersi verdiğimizi düşünüyorum arkadaşlar biraz önce evde otururken telefonumu bilinmeyen gizli bir numara aradı bende açtım sen bittin oğlum başına büyük bela aldın bizimkilere bulaşmak neymiş göreceksin deyip kapattı arkadaşlar kimin olduğunu bilmiyorum ama %99 erenlerin işi birisi bitti derken öbürü başlıyor ne yapsam bilemedim sizce polise mi gitsem arkadaşlar bu herifler her an birşey yapabilirler bana yapsalar birşey olmaz ama kuzenlerime yada kardeşime birşey yapmasalar arkadaşlar dün bu böyle olmaz deyip Hacker yoluyla bunların evini ve adresini bulmaya karar verdim öncelikle bu işlerden çok anlayan biri değilimdir ama benim bi arkadaşım var bu işlerin ehli daha öncede bana bu konularda yardımcı olmuştu sağ olsun neyse arkadaşa bu erenin kuzeninin bana mesaj attığı numarayı verdim yaklaşık 1 saat içinde bu erenin kuzeninin ismine telefonuna adresine fotoğraflarına mesajlarına hemen hemen herşeyine ulaştık, arkadaşlar şimdi çoğu bilgisi adresi vesayre elimizde adam toplayıp evine mi gitsek sizce ne yapalım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zindan72 -- 7 Kasım 2021; 20:55:40 > |
kardeşimi dövdüler beyler yardım.edit telefonundan bilgilerine ulaştık

-
-
Git dov. Benim kardeşime yapsalar konu açmak yerine gider döverdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zindan72
-
ne olduki
-
zindan da zebani var mı?
-
Hocam böyle tipleri hiç sevmem ya, küçük yaşta güzel bi dayak yesinler de ileride böyle davranmamaları gerektiğini anlasınlar. Ankara,daysanız ben de dövmeye gelirim
yok hocam maalesef ankarada değiliz ama desteğin için sağol
-
Bir de ozel okul diyorsun, git konuş kimse muduru, burasi nasil okul de, anne babana soyle onlar fircalasin
fikrin doğru hocam ama eğer o zengin züppe veletleri dövmezsem içim rahat etmeyecek
-
napıyım hocam dövsemde olaylar büyüyebilir ne yapacağımı bilmiyorum
-
Malesef dövsen bile kardeşin yine aynı kalacak. Bu çözüm değil. Kardeşine sınıftan birkaç arkadaş yapmasını söyle ortam yapsın. Böyle ezik efendi tipler küçükken malesef dışlanıyor kendimden biliyorum. Kardeşini al konuş veya okuluna git arkadaş ettir kafa dengini bulup. Birdaha karışamazlar çevresi olduğunu görünce
hocam zaten sınıfta bi kaç kişiyle arası iyiydi ama bunlar arası iyi olanları öğrettiler artık onlarda kardeşimle konuşmuyor
-
Dövmek çözüm değil gidersin okula nabız yoklarsin, konuşursun, kardeşinin sahipsiz olmadığını gösterirsin. Dertleri neymiş öğrenirsin. Kardeşininde kendini savunmayı öğrenmesi lazım 7.sinifta sonuçta çocukluktan çıktı sayılır. Fitnessa gitsin, sınıfını değiştirsin. Özel okul bence daha fena müdür falan ne yapabilir ki para veren adamı kovmaz. Zengin bebeleri genelde şımarık olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beklediğin kabahat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sende onları döversin sonra onların ailesi okula gelir pişkin pişkin sizinle tartışır aileler arasında kavga büyür, haberlerde görüyoruz çocukların arasındaki tartışma büyüyor aileye hatta mahalleye yayılıyor sonra ortalık savaş alanına dönüyor felan öyle bir manzara oluşmasına zemin hazırlamış oluyorsun.Senin yapacağın şey ailene durumu anlatmak ailen okul müdürü ve öğretmenlerle konuşacak o çocuklar ve aileleri hakkında şikayetçi olacak o çocukların velileri okula gelecek tek tek hesap verecek ancak böyle çözülür.Aileleri kulaklarını çekecek onların ve adam gibi davranacaklar.
-
hocam şimdi okulda özel okul gidip çocuklara kızsam müdüre felan söylerler ne yaparsam okul dışında yaparım fitneste kendini koruma sporu yok fakat onun yerine kareteye veya kickboksa gidebilir
-
şeytan diyor git birisine para verip dövdürt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zindan72 -- 10 Ekim 2021; 2:23:19 > -
Okula git çocukları dövme ama korkut sözlerinle bir daha yaparsan gibi gerekirse döven kişileride okkalı bir tokat atsan yeterli. Bir tokat bir yumruktan çok daha etkilidir. İlk okulda bende buna benzer bir şey yaşadım bir tane çocuk bir arkadaşıyla benle uğraşırdı ardından bir gün babama anlattım bunu sınıfına gelmek istedi ben gelmesini istemedim ama o zorla geldi hatta ağlamıştım sınıfın ortasında babam geldi diye neyse oturduk babam bana karışan çocuğa sınıfın ortasında bir tokat attı çocukdan tık yok ardından bu olaydan sonra çocuk ve arkadaşlarıyla arkadaş oldum evlerine gidip oyun bile oynadım. Demem o ki git okula sende o arkadaşlarının kulağını çek ciddi olsun ama sert olmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 10 Ekim 2021; 3:38:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bir de ozel okul diyorsun, git konuş kimse muduru, burasi nasil okul de, anne babana soyle onlar fircalasin
|
zindan da zebani var mı? |
Zindan72 |
Benzer içerikler
- macrocenter çalışma şartları
- belediyeden iskan almak ne kadar sürer
- devren satılık ne demek
- kertenkele nasıl yakalanır
- telif hakkı olmayan müzikler
- en ilginç rekorlar
- dc açıldı mı
- büyük indirim günleri ne zaman
- telegram indirim
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X