Şimdi Ara

Kardeşime öğretmeni tokat attı, tokat attığını inkar ediyor (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
5
Favori
8.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: robotica

Burada "benim çocuğuma tokat atacaklar vururum kırarım" diye atarlanan arkadaşları 30 tane ilkokul öğrencisine 1 hafta eğitim vermeye davet ediyorum. Eğitimi de boş verin, o sınıfı bir arada tutsunlar yeter.

Allah Alah, sabredemiyorsa olmasın öğretmen. Yorumlara hayret ediyorum, dayağı haklı görenler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert Camus -- 9 Ekim 2013; 21:13:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Camus

quote:

Burada "benim çocuğuma tokat atacaklar vururum kırarım" diye atarlanan arkadaşları 30 tane ilkokul öğrencisine 1 hafta eğitim vermeye davet ediyorum. Eğitimi de boş verin, o sınıfı bir arada tutsunlar yeter.

Allah Alah, sabredemiyorsa olmasın öğretmen. Yorumlara hayret ediyorum, dayağı haklı görenler vatür.

Hocam ben dayağı haklı görmedim. Sadece öğretmen olmayanların burada ahkam kesmesine sinir oldum.

Tekrarlıyorum o sınıfla 1 gün idare edin sadece. Sonra ne demek istediğimi anlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: reel3132

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

quote:

quote:

İlk okulda boyle olmuştu bir arkadaşa sonra annesi fln geldi kağıt vei yazın diye hoca herkesi tembihlemişti sadece kulak çekti diye aynen boyle olmuştu bizde korkmuştuk tabi sonra bir tek ben yazmıştım tokat attığını çunku 5 elinin izi kalmıştı sonra her kağıda bakmıştı namussuz beni ifşa etmişti orda bana tokat atmıştı sonra kamera kayıtları vardı tabi bende dururmuyum koşarak gittim müdürün yanına direk kamera kayıtlarına baktım ozel okuldu her sınıfta vardı müdürede bağırıyordum onu silerssen senide veririm bak fln diye sonra annem babam geldi bu okuldan atıldı fln 8.sınıfa kadar o ozel okulda okudum o mudur hala ordaydı ne zaman gorse hatırlatırdı :D

Paramla bir müdürü ve hocayı sindirdim diyorsun yani. Yakışır.

para konuşmadı burda zaten tokat atmak suçtur

Ilkokulda müdüre bağırdın ve para ile alakası yok öyle mi?

hoca tokatlamış ne diyeyim

Ilkokulda müdüre bağırabilecek öğrenci yoktur. Özel okulda olsa bile. Neyse siz ya bağırmadınız abartıyorsunuz, yada özel okul parayı basar istediğimi yaparım dediniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlk okulda boyle olmuştu bir arkadaşa sonra annesi fln geldi kağıt vei yazın diye hoca herkesi tembihlemişti sadece kulak çekti diye aynen boyle olmuştu bizde korkmuştuk tabi sonra bir tek ben yazmıştım tokat attığını çunku 5 elinin izi kalmıştı sonra her kağıda bakmıştı namussuz beni ifşa etmişti orda bana tokat atmıştı sonra kamera kayıtları vardı tabi bende dururmuyum koşarak gittim müdürün yanına direk kamera kayıtlarına baktım ozel okuldu her sınıfta vardı müdürede bağırıyordum onu silerssen senide veririm bak fln diye sonra annem babam geldi bu okuldan atıldı fln 8.sınıfa kadar o ozel okulda okudum o mudur hala ordaydı ne zaman gorse hatırlatırdı :D

Paramla bir müdürü ve hocayı sindirdim diyorsun yani. Yakışır.

para konuşmadı burda zaten tokat atmak suçtur

Ilkokulda müdüre bağırdın ve para ile alakası yok öyle mi?

hoca tokatlamış ne diyeyim

Ilkokulda müdüre bağırabilecek öğrenci yoktur. Özel okulda olsa bile. Neyse siz ya bağırmadınız abartıyorsunuz, yada özel okul parayı basar istediğimi yaparım dediniz.

o zamanlar kucuktum para marayla ilişkim olamzdı parayı 6.sınıfta oğrendım dıyebilirim size fazla sesli bağıramdım zatne kucuk oldugum ıcın mudurde gulerek tamam tamam demıştı :D kendısı anneme aramıştı :D

• quote:

Hocam ben 17 yaşımda stajda tek başıma idare ettim ve adamlar 1. 2. Sınıftı hiç abartmayın eğer yapamıyorsan da bu işi yapma git farklı bir işte çalış eğitimcilerin böyle yanlış yapması çok kötü
  • Hocam küçük çocukların anketlerini pek önemsemiyorlar ben lisedeyken bile sıkıntı olmuştu bir olayla alakalı yazılı anket yapılmıştı önemli olan sınıf annesi o ifade verirse o kadına haritadan yer beğendirtin
  • quote:

quote:

quote:

Allah Alah, sabredemiyorsa olmasın öğretmen. Yorumlara hayret ediyorum, dayağı haklı görenler vatür.

Hocam ben dayağı haklı görmedim. Sadece öğretmen olmayanların burada ahkam kesmesine sinir oldum.

Tekrarlıyorum o sınıfla 1 gün idare edin sadece. Sonra ne demek istediğimi anlarsınız.

Kardeşim idare edemiyorsan bırakırsın binlerce kadro bekleyen hoca var zaten boş yer işgal etmesinler bari.

Ayrıca arkadaşa tavsiyem şu , zamanında bende dayak yedim , kulak memelerim kanama noktasına gelirdi.Ailem hiçbirşey yapmazdı hocan o senin derlerdi.Şimdi benim çocuğumun varya kılına zarar değsin o hocayı önce döverim sonra doğuya sürdürrüm.8 yaşındaki çocukları karşılarına alıp ego tatmini yapıyorlar.Sıkıyorsa liseye gidip böyle vurma kırma yapsınlar.Lisede adamı alıp ağaca asarlar.Küçük çocukların savunmasız oluşlarından yararlanıyorlar.Bunlar eğitimci falan değil zaten hikayeden maaş alan insanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: RollBang

Normaldir ya kimin öğretmeni tokat atmamış ki biz de tokat yedik olucak o kadar tabi özel okul vs ise normal değil

Ne demek istiyorsun? Devlet okulunda tokat atsa normalmi oluyor? Ne biçim bir zihniyetsiniz siz ya..
  • Sonuna kadar gidin işin peşinden bu olay kardeşinin psikolojisini bile bozabilir okul korkusu oluşturabilir benim de kardeşim var empati kurdum seninle ayrıca o komşu olan çocuk anlatsın olayı mahkemede

• Ne garip insanlar var yahu. Yorumları okudumda yok bizde dayak yedik tokatan ne olur filen bırakın artık bu zihniyeti düşünun tokatı yiyen sizin evladınız ne kadar rahat olabilirdiniz bu durumda ya. Kendi fikrimi diyeyim benim evladım haklı yada haksız yere tokat yese bende rahatsız olur gerekli şikayete bulunurdum öğretmende olsa müdürde olsa bilmemnede olsa buna hakkı yok eyer hakındaki suclama dogruysa gider disipline verirsin gereken yapılır. Eğitimde şiddet olmaz bir düşünün bu kızn halini ne kadar normaldir ilerde bu tokatı emin olun unutur. Tekrar diyorum şidetle bir yere varılma hak var hukuk var. Konu sahibi kardeşim sonuna kadar gidin.

• Burada ne yazdigimi anlamaya bile calismayip "zor geliyorsa birak yapma" tarzi yorumlar yapanlara cevap bile yazmayacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nego0505

Ne garip insanlar var yahu. Yorumları okudumda yok bizde dayak yedik tokatan ne olur filen bırakın artık bu zihniyeti düşünun tokatı yiyen sizin evladınız ne kadar rahat olabilirdiniz bu durumda ya. Kendi fikrimi diyeyim benim evladım haklı yada haksız yere tokat yese bende rahatsız olur gerekli şikayete bulunurdum öğretmende olsa müdürde olsa bilmemnede olsa buna hakkı yok eyer hakındaki suclama dogruysa gider disipline verirsin gereken yapılır. Eğitimde şiddet olmaz bir düşünün bu kızn halini ne kadar normaldir ilerde bu tokatı emin olun unutur. Tekrar diyorum şidetle bir yere varılma hak var hukuk var. Konu sahibi kardeşim sonuna kadar gidin.
    yahu bi sakin olunn. Vurarım kırarım gibi abuk sabuk konuşmayın..
    Ben de bi öğretmenim. Yukarıda saçmalanmış da saçmalanmış. 30 kişiye sabretmek kolay mı demiş bir forumdaş. Bir forumdaş sabretmek zorunda demiş. Hiç bir öğretmen sabredemediği için bi çocuğu tokatlamaz. Tokatlamaya meraklı da değildir. ( çok sorunlu tiplervar ki binde bir. ) o anda acil olarak çözülmesi gereken bi sorun olur.mecbur kalır. Şunu da diyebilir: aman banane isteyen okur isteyen okumaz, isteyen birbirini vurur kırar, isteyen ödev yapar isteyen yapmaz., isteyen hırsızlık yapar, vs vs vs.
    derste kızlara doğru masturbasyon yapan öğrenciye müdahele etmesen öğretmene zararı var mı? Banane deyip geçsen geçersinn.
    Bu gün bi öğrencim bahçeden solucan çıkarıp kızların sırtından atmış.
    Aynı çocuk dün birinin dişini kırmıştı. Bir önceki gün komşu sınıftan bir öğrenciyi dövmüş. Çöp atmaya giderken birine vurur, gelirken birine tükürür. Birinin beslenmesini alıp koridorda top yapar, oynar. Babasıyla konuşursun olmaz, rehberlik servisine gönderirsin olmaz, tek ayak cezası verirsin olmaz. Yaptığı en küçük iyi bir hareketi öne çıkarıp kazanmaya çalışırsın olmaz. Her gün bir veli gelir hocam benim çocuğu şunu yapmış, nasıl yapar göstereceğim ona der elinden zor alırsın çocuğu..
    yani arkadaşlar buradan ahkam kesmekle bu işler olmuyor.. Dövmeyi savunmuyorum. 9 yaşında biçocuğun dövülmesi kulağa hoş gelmiyor tabikii..Bazen mecbur kalınıyor.. Burada bahsedilen olay tam nasıl olmuş bilmiyorum tabii. olayı tam bilmden uzaktan yorum yapmak doğru olmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: hknhc

Ben de bi öğretmenim. Yukarıda saçmalanmış da saçmalanmış. 30 kişiye sabretmek kolay mı demiş bir forumdaş. Bir forumdaş sabretmek zorunda demiş. Hiç bir öğretmen sabredemediği için bi çocuğu tokatlamaz. Tokatlamaya meraklı da değildir. ( çok sorunlu tiplervar ki binde bir. ) o anda acil olarak çözülmesi gereken bi sorun olur.mecbur kalır. Şunu da diyebilir: aman banane isteyen okur isteyen okumaz, isteyen birbirini vurur kırar, isteyen ödev yapar isteyen yapmaz., isteyen hırsızlık yapar, vs vs vs.
    derste kızlara doğru masturbasyon yapan öğrenciye müdahele etmesen öğretmene zararı var mı? Banane deyip geçsen geçersinn.
    Aynı çocuk dün birinin dişini kırmıştı. Bir önceki gün komşu sınıftan bir öğrenciyi dövmüş. Çöp atmaya giderken birine vurur, gelirken birine tükürür. Birinin beslenmesini alıp koridorda top yapar, oynar. Babasıyla konuşursun olmaz, rehberlik servisine gönderirsin olmaz, tek ayak cezası verirsin olmaz. Yaptığı en küçük iyi bir hareketi öne çıkarıp kazanmaya çalışırsın olmaz. Her gün bir veli gelir hocam benim çocuğu şunu yapmış, nasıl yapar göstereceğim ona der elinden zor alırsın çocuğu..
    yani arkadaşlar buradan ahkam kesmekle bu işler olmuyor.. Dövmeyi savunmuyorum. 9 yaşında biçocuğun dövülmesi kulağa hoş gelmiyor tabikii..Bazen mecbur kalınıyor.. Burada bahsedilen olay tam nasıl olmuş bilmiyorum tabii. olayı tam bilmden uzaktan yorum yapmak doğru olmaz..

''Hiç bir öğretmen sabredemediği için bi çocuğu tokatlamaz''

Palavra.
    Bizim yıllarda öğretmen canı sıkıldığı için bile öğrenci döverdi.Derste su mu içti? ÇAT! Soruya yanlış bir cevap mı verdi? PAT! Ödevini eksik mi yaptı? KÜT!

Hani öğrencilik yapmasak, okul okumasak kandıracaksınız bizi he

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

Palavra.
    Bizim yıllarda öğretmen canı sıkıldığı için bile öğrenci döverdi.Derste su mu içti? ÇAT! Soruya yanlış bir cevap mı verdi? PAT! Ödevini eksik mi yaptı? KÜT!

Eskiden daha çok dayak vardı bu doğru.. Sizde İnsafsızlık yapmışsınız. Eski çamlar bardak oldu..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

Palavra.

Eskiden daha çok dayak vardı bu doğru.. Sizde İnsafsızlık yapmışsınız. Eski çamlar bardak oldu..

Alıntıları Göster
    Eskiden şöyle idi böyle laflarını bırakın. Eskiden de öğretmenler şimdikiler gibi idi. Cumhuriyetin ilk dönemlerinde öğretmenler biraz farklı imişler..Son 50 senedir öğretmenlerin çoğu soytarı.. 80 sayfalık kitabın 20 sayfasını ezberleyip 25 sene papağan gibi tekrarlıyorlar. Yaptıkları tek iş bu.. Utanmadan birde toplumun öğretmenlere saygı göstermesini bekliyorlar..

Bir tanesi de çıkıp da "mesleğimi geliştireyim, dünyada branşım ile ilgili ne oluyor ne bitiyor" demiyor.. En iyi bildikleri (erkek öğretmenlerin) emlakçılık pazarlama nereden avanta ile cep doldururum işleri.. kadınları söylemeyeyim bile, her biri avon temsilcisi... Tüm bunlar çalışma saatlerinin çok az oluşundan kaynaklanıyor.. 38 sene önce ben lise sonda iken kimya öğretmeni bir redoks ezberlemiş, durup durup onu anlatırdı. Çünkü bildiği başka bir şey yok.. Kendini ekmek yediği mesleğe adamışlık hak getire..

Dünya da öğretmenlik zor mesleklerden kabul edilirken ülkemizde öğretmenlik tamamen boş beleş adamların işi.. hani hiç bir şey olamadın bari öğretmen olaydın denilen cinsten...

Üniversite sınavında çok daha yüksek puanla girilen bölüm mezunları boş gezerken bunlar kıytırık eğitim fakültesini bitirip devletten zorla bana iş ver diye tutturuyorlar.. Utanma arlanma da yok.. 90 lı yılların başında bir ara öğretmen alımında mesleki sınav yapıldı.. Ertesi gün sorular gazetelerde yayınlandığında göz atmıştım.. sorulardan biri cumhuriyetin ilan tarihi nedir idi.. Bunu bilmeyen bir insan zaten bu ülkede yaşamasın demek lazım iken bu tip soruları doğru cevaplayanları öğretmen yapıyorlar.. Yakın çevremde çok sayıda öğretmen tanıdığım var.. Tümünü toplasan bir adam etmez.. Öncelikle son derece disiplinsiz insanlar.. Kontrol altında olmaksızın çalışıyorlar.. Kontrol edecek adamın da bunlardan farkı olmayınca laçkalık alıp başını gidiyor. mesleğin en büyük avantajı ise çalışma saatleri, tatilinin bolluğu, hak edilenin üstünde verilen maaşlar ve sürekli genç insanlarla bir arada bulunma nedeniyle ruhlarının genç kalması..

konu biraz dağıldı kusura bakmayın .

Öğretmenler kamu hizmeti yapmakla yükümlü insanlardır ve bu hizmeti yaparken kimsenin çocuğuna eziyet etmeye hakları yok.. Sabırla çalışmak zorundalar.. İşlerine gelmiyorsa istifa etsinler.. Devletin kimi mesleklerde olduğu gibi zorunlu çalışma dayatması öğretmenlik te yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

quote:

quote:

quote:

Kardeşim idare edemiyorsan bırakırsın binlerce kadro bekleyen hoca var zaten boş yer işgal etmesinler bari.

Ayrıca arkadaşa tavsiyem şu , zamanında bende dayak yedim , kulak memelerim kanama noktasına gelirdi.Ailem hiçbirşey yapmazdı hocan o senin derlerdi.Şimdi benim çocuğumun varya kılına zarar değsin o hocayı önce döverim sonra doğuya sürdürrüm.8 yaşındaki çocukları karşılarına alıp ego tatmini yapıyorlar.Sıkıyorsa liseye gidip böyle vurma kırma yapsınlar.Lisede adamı alıp ağaca asarlar.Küçük çocukların savunmasız oluşlarından yararlanıyorlar.Bunlar eğitimci falan değil zaten hikayeden maaş alan insanlar.

Kesinlikle haklısın hocam birebir aynısını bende yaşadım ilkokulda ailesi zengin olan çocuklara bişey yapamazdı ama bize gelince atarlanırdı

Aynısını lisede bi hoca yapmaya çalıştı bu kez ben diklendim bişey diyememişti

• turakmug T kullanıcısına yanıt
    Öğretmenler sana ne yaptı da bu kadar onları ayaklar altına aldın ona şaşırıyorum gerçekten hani o beğenmediğimiz hocalar 1.kelime öğretmeseydi şuanda bunları yazamıyorduk bile tamam öğretmenler gelişmemiş olabılır eski kafalı olabılır ama onlar bir şeyler öğretti ve onların öğrettikleri ile yetinmek zorunda değilsin kendini geliştirebilirsin sen burada açık açık öğretmenler adam değil demişsin nerdeyse ben bile böyle bir şey söylemiyorum hani öğretmen konusunda belki de en fazla dertli insan benimdir.İlkokul öğretmenim beni sevmezdi engelli kardeşım vardı kitaplarımı karalardı tonla laf yerdim anlatamazdım az dövmedi hani daha sonra kı öğrenim hayatımı bile etkiledi ama ben bile böyle konuşmadım hakkında sevmem o ayrı sende öğretmenleri sevmezsin o da senin fikrin ama hani bir laf vardır ya bana bana 1 harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum işte bu laf boş değil eleştirmekte haklısın ama tamamen çöpe atma öğretmenleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

Öğretmenler sana ne yaptı da bu kadar onları ayaklar altına aldın ona şaşırıyorum gerçekten hani o beğenmediğimiz hocalar 1.kelime öğretmeseydi şuanda bunları yazamıyorduk bile tamam öğretmenler gelişmemiş olabılır eski kafalı olabılır ama onlar bir şeyler öğretti ve onların öğrettikleri ile yetinmek zorunda değilsin kendini geliştirebilirsin sen burada açık açık öğretmenler adam değil demişsin nerdeyse ben bile böyle bir şey söylemiyorum hani öğretmen konusunda belki de en fazla dertli insan benimdir.İlkokul öğretmenim beni sevmezdi engelli kardeşım vardı kitaplarımı karalardı tonla laf yerdim anlatamazdım az dövmedi hani daha sonra kı öğrenim hayatımı bile etkiledi ama ben bile böyle konuşmadım hakkında sevmem o ayrı sende öğretmenleri sevmezsin o da senin fikrin ama hani bir laf vardır ya bana bana 1 harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum işte bu laf boş değil eleştirmekte haklısın ama tamamen çöpe atma öğretmenleri.
    Azim bey konuya yaklaşımınızın hatalı olduğunu düşünüyorum. fırıncı ekmek yapmasa aç kalırdınız, terzi dikmese çıplak kalırdınız vs vs vs.. 1 harf 40 yıl konusu sadece öğretmenleri teşvik etmek için uydurulmuş, yetmemiş bir de peygambere mal edilmiş bir uydurmadır. Tıpkı yüce önder Mustafa Kemal Atatürk ün beni Türk hekimlerine emanet ediniz sözü gibi.. Her ikisinin de söylenmişliği hurafedir.. Delilsiz ispatsız sonradan uydurulmuş motive amaçlı sözcükler dizisi...

Not : Bana yazmayı mesleği öğretmek olan öğretmenler öğretmedi.. Rahmetli validem öğretmiş idi. ilk okula direkt 2. sınıftan başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: turakmug

Azim bey konuya yaklaşımınızın hatalı olduğunu düşünüyorum. fırıncı ekmek yapmasa aç kalırdınız, terzi dikmese çıplak kalırdınız vs vs vs.. 1 harf 40 yıl konusu sadece öğretmenleri teşvik etmek için uydurulmuş, yetmemiş bir de peygambere mal edilmiş bir uydurmadır. Tıpkı yüce önder Mustafa Kemal Atatürk ün beni Türk hekimlerine emanet ediniz sözü gibi.. Her ikisinin de söylenmişliği hurafedir.. Delilsiz ispatsız sonradan uydurulmuş motive amaçlı sözcükler dizisi...

Not : Bana yazmayı mesleği öğretmek olan öğretmenler öğretmedi.. Rahmetli validem öğretmiş idi. ilk okula direkt 2. sınıftan başladım.

Alıntıları Göster
    Ben 95'de ilkokul 1.sınıfa başladım.

O zamanlarda şirret bir kadın vardı.Bizi aşırı derecede kıskanıyordu.Annem sınıf annesi filan oldu tabi işi filan olduğu içinde bıraktı.

1-2.sınıflarda derslerim güzeldi.

3.sınıfta ise ne çok kötü ne çok iyiydi derslerim.Hocayı sevmemeye başladım hep benle uğraşırdı.Sınıfın ortasında rezil ederdi.

Yoklama ile herkesi tahtaya kaldırırdı.Sıra bana gelincede sen otur nede olsa yapamazsın demişti.

Belki o soruyu yapacaktım,belkide yapamayacaktım sınıfın ortasında böyle davranmak hiç hoş değildi.

Neyse ben çocukken çok hastalanırdım bu yüzden 1-2 hafta okula gidemedim.Okulların kapanmasınada 2 ay filan var.

Karne günü geldi bir baktım sınıfta kaldığımı öğrendim.

Şok olmuştum çünkü derslerim çok kötü değildi ki 3.sınıfa gelmiş okuma yazma dahi bilmeyen bir çocuğu geçirmişti siz düşünün kadındaki nefreti.

Tabi ben bunu dile getirdim o zaman bizimkilere boşver oğlum üzülme tekrar yaparsın vs.

Bana moral veriyorlar.O bir sene inanın hayatımın dönüm noktasıydı keşke o 1 seneyi kaybetmeseydim belki bu zamana kadar farkı bir yol çizmiştim.

Diğerlerini kurul vs. geçirirken ben sınıf tekrarı yapmıştım.

3.sınıfta sınıf tekrarı nedir ya la ?

orta okul lise olsa anlarımda.

Daha çocuksun eğitime devam edecek birşeyler öğrenecekte sende bunu cezalandırıyorsun.

Neyse bir daha o okulda okumak istemedim bir başka okula gittim kayıt olmaya.

Okullar açıldı filan yeni arkadaşlıklar yeni hoca filan derken yenisiyle iyi gitmeye başladı.

Bir gün bu hastalandı.Hemen hemen 1-2 ay gelmedi.

Bendeki öğretmen sevgisine bakın aldık hediyemizi filan gittik evine ziyarete.

Sonra ziyaretimizden sonra 1 hafta sonra derse başladı.

Bende trafik olduğu için derse 10 dk geç kaldım.

Özür diledim geçtim oturdum yerime.Arkaya arkadaşıma döndüm ne işlediniz filan diye sormama gerek kalmadı geldi kadın yapıştırdı bana bir tane.

Sen git o kadar ziyarete uğra düşün et sınıfın yarısından çoğu gelmesin biz gidelim.

Kadın şak gel bir tane patlat

Şimdiden söylüyorum eğer Allah izin verirde o günlere gelirsek çocuğum olursa öğretmeni döverse o okulu alt üst ederim.

Biz çocukları oraya dayak yemeleri için değil hatayı doğruyu öğrenmeleri için gönderiyoruz.

• turakmug T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Allah Rahmet eylesin valideniz için gani gani hemde.Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsanız dediğim gibi bu sizin görüşünüzdür sayğı duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.B.D(azimBora) -- 10 Ekim 2013; 4:04:06 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.